Wij maken uw webshop een conversiemachine

Conversiegerichte webshops ontwikkelen, dat is waar wij goed in zijn. Maak een afspraak met onze specialisten.


Meer halen uit uw webshop

Een mooie conversiegerichte webshop in WordPress. Om dit te bewerkstelligen gebruiken de webshopspecialisten van Digiso WooCommerce. Via Woocommerce kunnen wij onbeperkte functionaliteiten toevoegen aan de webshop. Zo kunnen wij een tal van functionaliteiten toevoegen aan de webshop, denk aan diverse API-koppelingen met leveranciers of marktplaatsen (zoals Bol.com, Amazon, Navudi en ga zo maar door). Ook maken wij direct Google Shopping Feeds voor het adverteren van uw producten in Google.

Naast Wordpress webshops kunnen wij ook webshops bouwen binnen Shopify, Magenta en tal van andere e-commerce platformen. Echter, zien wij vaak dat onze klanten de wens hebben voor een Wordpress Woocommerce webshop vanwege haar flexibiliteit. Meer weten?

Nieuwe webshop of website upgraden

Heeft u een nieuwe webshop nodig of wilt u uw bestaande webshop laten upgraden? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke webshops. Veel bedrijven zijn u voor gegaan. Zij hebben door middel van hun nieuwe webshop meer groei weten te realiseren. Hoe? Door de hulp van de webspecialisten van Digiso.

Wat uw wensen ook moge zijn voor de nieuwe-of bestaande webshop, wij kunnen u helpen. Zo helpen wij elk MKB-bedrijf ongeacht branche, van klein- tot grootbedrijf. Wij vertalen uw wensen naar de praktijk. Maak een afspraak voor de mogelijkheden.

Onze klantcases

Digiso werkt voor elk bedrijf ongeacht branche, werknemersgrootte en web-of marketingvraagstuk. Onze zeer gewaardeerde klanten varieƫren van respectievelijk klein tot groot en bevinden zich in diverse landen. Een groot deel van onze klanten bevindt zich weliswaar in Nederland, maar wij staan altijd open voor internationale organisaties. Bekijk onze uitstekende resultaten die wij voor onze klanten realiseren. Dag in, dag uit weten wij impact te maken in het online landschap door middel van innovatief webdesign en geavanceerde marketingtechnieken.