.......

Wij zijn geopend

Bekijk onze klantcases

De specialisten van Digiso zijn veelzijdig als het gaat om expertise. Wij kunnen u helpen bij elke online uitdaging, van applicaties tot aan online marketing. Bekijk onze klantresultaten en maak een afspraak.

Zij gingen u voor

Onze klantresultaten

Op deze pagina delen we ons uitgebreide portfolio van klantgerichte diensten, variërend van websiteontwikkeling, design en development tot geavanceerde online marketingstrategieën. Met een focus op maatwerk leveren we oplossingen die de unieke behoeften van elk bedrijf weerspiegelen.

Onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten, zoals verbeterde online zichtbaarheid, verhoogd verkeer en hogere conversieratio's. We begrijpen dat elk MKB-bedrijf uniek is, dus we bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de doelstellingen en het budget van onze klanten.

Debiteurnet

Finance industry (debt platform)

Onze bijdrage aan Debiteurnet omvatte niet alleen het ontwikkelen van een aantrekkelijke front-end, maar ook het uitvoeren van effectieve online marketingstrategieën. Door nauw samen te werken hebben we een krachtige online aanwezigheid gecreëerd die het merk Debiteurnet heeft versterkt en groei heeft gestimuleerd.

Wat hebben wij gerealiseerd?
+ Front-end ontwikkeling
+ 400 leads (bedrijfsaanmeldingen)
+ cost-per-lead verminderd met 200%
+ Topposities in Google (betaald/onbetaald)

Chillair

Airco's en warmtepompboilers

Voor deze opdrachtgever verzorgen wij de online marketing. Wij gebruiken voornamelijk Google Shopping met lovende resultaten. Daarnaast bowuen wij hun online webshop met een mooie front-end ontwikkeling en diverse functies.

Wat hebben wij gerealiseerd?
+ 2.000% in rendement (ROAS)
+ Campagnes op basis van prestaties
+ Nieuwe conversiegerichte webshop

Vedesco

Bedrijfsinrichting

We hebben een frisse nieuwe website ontwikkeld voor Vedesco, met gebruik van HTML, CSS en JavaScript. Onze focus lag op het creëren van een gebruiksvriendelijke interface en een aantrekkelijk ontwerp dat de essentie van Vedesco's merk weergeeft, terwijl we tegelijkertijd de laatste webstandaarden implementeerden.

Wat hebben wij gerealiseerd?
+ Front-end ontwikkeling
+ Verbeterde posities in Google
+ Clean code

Akerrecords

Muziekwebshop

Voor Akerrecords hebben wij de webshop ontwikkeld en vervolgens succesvolle online marketingcampagnes. Binnenkort is de bedoeling om te gaan internationaliseren en andere doelmarkten benaderen. Eerst Europa en daarna wereldwijd.

Wat hebben wij gerealiseerd?
+ 700 - 1000% in rendement (ROAS)
+ Campagnes op basis van prestaties
+ Nieuwe conversiegerichte webshop

B2B-FURNITURE

Meubelportal

Wij hebben een B2B-PORTAL ontwikkeld voor dropshipklanten. Voor dit concept bestaat er een samenwerking met een grote meubel leverancier. Via dit platform worden +80 dropshippers (startende e-commerce ondernemers) geholpen met een geweldig productassortiment aan meubels. Via het B2B-PORTAL kunnen zij eenvoudig bestellingen doorgeven.

Wat hebben wij gerealiseerd?
+ Front-end ontwikkeling
+ Back-end ontwikkeling
+ Hoge posities in Google
+ Platformfunctie

Maak een afspraak

Samen de mogelijkheden bespreken. Wij helpen u graag met uw digitale uitdaging. Maak een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.