Zoekwoorden onderzoek

De mensen die uw product of dienst willen, kunnen uw website vinden als u de juiste woorden gebruikt. Als u niet de juiste woorden gebruikt, dan kunnen ze u misschien niet vinden. U moet zoekwoorden onderzoek doen om erachter te komen welke woorden u moet gebruiken, zodat mensen (doelgroep) u kunnen vinden als ze naar die woorden zoeken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekwoorden specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekwoorden specialist u op

Zoekwoorden onderzoek

Hulp nodig bij uw zoekwoordenonderzoek? Digiso kan u helpen. Als u wilt dat mensen uw website vinden, moet u de juiste zoekwoorden gebruiken. Digiso kan u helpen met uw zoekwoorden onderzoek zodat meer mensen uw bedrijf kunnen ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Zoekwoorden onderzoek uitbesteden aan Digiso

Zoekwoordanalyse en relevantie bepaling

Uit welke goede trefwoorden moet een trefwoordenonderzoek bestaan? Het trefwoordonderzoek valt uiteen in twee delen: het vinden van geschikte trefwoorden en vervolgens beslissen hoe relevant die gekozen trefwoorden zijn. Met de juiste tools kunnen we een aanzienlijke lijst van termen genereren die betrekking hebben op een bepaalde business of industrie. Hier bij Digiso plaatsen we deze zoektermen in categorieën en wegen we hun huidige prestaties in zoekmachines af tegen de concurrentie van Ads.

Vervolgens sorteren we ze met behulp van ACAL- wat staat voor het marketing funnel principe. Eenvoudig gezegd staat ACAL voor awareness, consideration, action en loyalty. Door dit uit te zoeken kun je een beter beeld krijgen van welke termen voor welke doeleinden het meest geschikt zijn. Wil je bijvoorbeeld alleen je bezoekers informeren dan volstaan zoekwoorden uit de awareness groep. Is uw website echter gericht op conversie dan zijn zoekwoorden uit de actiegroep aan te bevelen als basis voor zoekmachineoptimalisatie of contentstrategie.

Zoekt u hulp bij het selecteren van de perfecte keywords en weet u niet waar u moet beginnen? Zoek dan niet verder dan Digiso. Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste keywords, maar laten u ook zien hoe u ze het beste kunt implementeren op de manier die voor uw website of marketingstrategie werkt.

Hoe zoekt Digiso naar zeokwoorden?

Bij Digiso stoppen we niet bij het vinden van oppervlakkige trefwoorden. We beoordelen ook of de trefwoorden aan de volgende criteria voldoen:

  • De volgende factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de te gebruiken zoekwoorden:
  • Hoe vaak wordt er op de zoekterm gezocht?
  • Wat is het conversiepercentage van de zoekterm?
  • Is er een relevante pagina die aansluit bij het zoekwoord, wat de klikfrequentie ten goede komt?
  • Wat is de mate van concurrentie op dit zoekwoord?

Zoekwoordonderzoek voor specifieke doelgroepen.

Er zijn twee soorten zoektermen: long tail en short tail. Short tail keywords zijn 3 woorden of minder, terwijl long tail keywords langer zijn dan 3 woorden. Door uw website te optimaliseren met de juiste mix van Trefwoorden, kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep uw site ziet wanneer ze op zoek zijn naar informatie. Maar het is belangrijk om te overwegen wie u precies wilt bereiken met uw site voordat u beslist welke zoekwoorden u gaat gebruiken. Een algemene term zal een breder scala aan mensen aantrekken, maar een meer specifieke trefwoordzin zal u helpen zich te richten op degenen die het meest geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft. Digiso helpt u door tijdens het zoekwoordenonderzoek niet alleen na te denken over uw doelgroep, maar ook over de doelen die u wilt bereiken. Dit geeft een betere basis voor content optimalisatie en SEO opzet. Indien gewenst bieden wij het zoekwoordenonderzoek aan als een aparte dienst buiten onze andere geleverde diensten.

Digiso kan u helpen met uw zoekwoordenonderzoek.

Als u geïnteresseerd bent in het starten van zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw website, kan ons team van Digiso u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in zoekwoorden onderzoek en zullen samen met u de beste zoekwoorden bepalen op basis van de thema’s en onderwerpen op uw site. Zodra we een lijst met zoekwoorden hebben, geven we tips en begeleiding over hoe deze te implementeren in de inhoud van uw website, zodat u resultaten kunt gaan zien. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Hoeveel kost zoekwoordonderzoek voor mijn bedrijf?

De kosten van een zoekwoorden onderzoek zijn afhankelijk van:

  • Hoeveel onderwerpen zijn relevant voor wat u verkoopt?
  • Heeft u een divers productaanbod, of concentreert u zich op één artikel? Welke soorten zoekopdrachten worden geassocieerd met uw website.
  • – informatieve of gericht op een specifieke groep consumenten? In hoeveel talen wordt uw website gepubliceerd?

Wanneer u trefwoordonderzoek uitvoert, hoeveel bronnen gebruikt u dan voor informatie: Conversiestatistieken van advertenties, prestatiecijfers van verschillende zoekmachines, gegevens van concurrentieanalyses, enz. Tijdens een kennissessie kunt u uw wensen met Digiso bespreken. Dit gesprek kan telefonisch, bij u op locatie of bij ons in Haarlem plaatsvinden. Na dit gesprek ontvangt u een offerte voor de zoekwoordenanalyse en de volgende stappen.

Op zoek om aan de slag te gaan met zoekwoorden onderzoek? Digiso kan u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in Keyword Research en bepalen samen met u de beste keywords op basis van de thema’s en onderwerpen van uw website. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Zoekwoorden specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft