Zoekmachine optimalisatie bureau

Zoekmachine optimalisatie kan een zeer effectieve manier zijn om uw bedrijf te promoten. In feite begint 93% van alle online ervaringen bij een zoekmachine. Dat is dus de plek waar u zichtbaar wilt zijn voor uw potentiële klanten. Wij helpen u graag. 

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

In 3 stappen zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Digiso

Zoekmachine optimalisatie is een manier voor bedrijven om hun producten of diensten zichtbaar te maken op zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Search engine optimization, ook wel SEO genoemd, zorgt ervoor dat u gratis impressies en klikken krijgt vanuit zoekmachines naar uw website. Optimaliseer uw website voor de zoekmachines en schrijf relevante content. Hier komt echter wat expertise bij kijken. Wij hebben zoekmachine specialisten in huis die u graag helpen. 

Staat u nog niet bovenaan in de zoekmachines? Maak dan direct een afspraak. 

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over zoekmachine optimalisatie. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn in de zoekmachine en of u al bezig bent met zoekmachine optimalisatie.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze zoekmachine specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij u beter zichtbaar gaan maken in de zoekmachines. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie bureau: Digiso

Wij optimaliseren uw website zodat deze op de eerste pagina van Google en andere zoekmachines verschijnt. Daarnaast hebben wij onze eigen tools ontwikkeld om websites te optimaliseren zodat ze voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen voor elke afzonderlijke zoekmachine (e-commerce sites uitgezonderd). Hierdoor stijgt de gebruikerstevredenheid en verbetert de positie in de organische zoekresultaten.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw prestaties in de zoekmachines optimaal zijn. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Zoekmachine optimalisatie bureau voor uw SEO

Als u bezoekers op uw website wilt, moet u ervoor zorgen dat ze uw website kunnen vinden in de resultaten van zoekmachines. Dit is waar SEO om de hoek komt kijken. Zoekmachine optimalisatie (SEO) houdt in dat u bepaalde wijzigingen aanbrengt aan uw website die u zo hoog mogelijk krijgen in de zoekresultaten van zoekmachines voor relevante termen en zinnen.

Als u zoveel mogelijk mensen naar uw website wilt krijgen, moet u ervoor zorgen dat zij uw website kunnen vinden in de resultaten van zoekmachines. Dit is waar SEO om de hoek komt kijken. Zoekmachine optimalisatie houdt in dat u bepaalde wijzigingen aanbrengt aan uw website, zodat u zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines komt voor relevante termen en zinnen. Laten we zeggen dat de term “kapper” een maandelijks gemiddelde heeft van 500 zoekopdrachten per maand (dit heet maandelijks zoekwoord volume). Dit betekent dat elke maand ongeveer een half miljoen mensen dit woord in Google typen wanneer ze op zoek zijn naar iemand die aan haarstyling doet, zoals knippen, kleuren en highlights enzovoorts. Hoe mooi zou het zijn als u bovenaan in de zoekresultaten verschijnt als kapperszaak?

Dat is precies waar wij goed in zijn. Bedrijven laten stijgen naar hoge posities in de zoekresultaten op relevante zoekwoorden.

Optimaliseren voor zoekmachines, wat houdt dit in?

Zoekmachine optimalisatie, of kortweg SEO, is een term die verwijst naar een aantal praktijken om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren. Het doel van zoekmachine optimalisatie is ervoor te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in de resultaten verschijnt wanneer iemand zoekt naar iets wat verband houdt met uw bedrijf of branche.

De belangrijkste reden waarom mensen SEO optimalisatie gebruiken is omdat het hen helpt meer verkeer van zoekmachines te krijgen. Met andere woorden, als u wilt dat meer mensen uw site bezoeken, dan zal het implementeren van goede SEO praktijken helpen om meer bezoekers en klanten binnen te halen.

Digiso, uw zoekmachine specialist

Als u een bedrijf runt, dan is het belangrijk om te weten dat zoekmachine optimalisatie de beste manier is om voor uw doelgroep te komen. U kunt online meerdere bureaus vinden die u helpen met deze taak. Het is echter belangrijk dat u de juiste kiest en niet zomaar een bureau dat beweert expert te zijn op dit gebied.

De eerste vuistregel bij het omgaan met SEO outsourcing diensten is het zoeken naar een bureau dat een bewezen track record heeft van het leveren van resultaten consistent. Vraag bijvoorbeeld aan hen wat zij hebben bewerkstelligd voor hun klanten door de jaren heen.

Niet vindbaar in zoekmachines?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de zoekmachine specialisten van specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Zoekmachine optimalisatie is een proces

Zoekmachine optimalisatie is het proces waarbij bedrijven de doelstellingen van drie partijen samenbrengen: de gebruiker (of consument), het bedrijf (u dus) en Google zelf. Het doel van de gebruiker is online iets te vinden dat precies beantwoordt aan wat hij of zij zoekt. Of het nu gaat om het beste koffiezetapparaat of informatie over het gedrag van gazellen, gebruikers willen snel een relevant en volledig antwoord vinden op hun brandende vraag.

Het bedrijf wil klanten aantrekken die het goed kan bedienen. Marketing aan mensen die geïnteresseerd zijn in laarzen heeft geen zin, omdat deze klanten waarschijnlijk geen sportschoenen kopen.

Het doel van Google is ook duidelijk: gebruikers precies bieden wat ze zoeken; ze niet iets laten zien waarvan ze nog niet wisten dat ze het wilden, maar echt alleen datgene waarnaar ze op zoek zijn – als u een zeer specifieke dienst aanbiedt, zoals een dart reparateur, kan het zijn dat nog niemand naar uw dienst zoekt in Google, dus is het misschien beter om in plaats daarvan push-marketing te gebruiken, waaronder Facebook-marketing, waarbij iedereen u advertentie in één keer te zien krijgt in plaats van te wachten tot iemand op Google zoekt met zoekwoorden die ermee verband houden.

Google, de eigenaar van de populairste zoekmachine

We hebben eerder uitgelegd wat SEO is en waarom het belangrijk is voor uw website. Ook leggen we uit hoe een professioneel SEO bureau werkt, en wat de voordelen zijn om ons als SEO specialist te kiezen. Hoe hoger u staat, hoe groter de kans dat mensen uw website zien als ze online zoeken (e-commerce websites). We hebben het vaak over “de zoekmachine”, maar eigenlijk bedoelen we er maar één: Google. (En soms DuckDuckGo.) Die heeft alleen al in Nederland meer dan 90% marktaandeel – wat logisch is als u bedenkt hoeveel internetgebruikers er hier zijn in vergelijking met andere landen als Duitsland of Frankrijk, waar Bing tegenwoordig populairder is onder burgers die online informatie zoeken omdat Yahoo vorig jaar is opgekocht door Verizon, wat heeft geleid tot veranderingen binnen hun algoritme.

Waarom u zou moet investeren in zoekmachine optimalisatie

Naar schatting 30% tot 40% van alle internetgebruikers zoekt via Google. Ongeveer 4 miljard mensen gebruiken Google elke dag. Als u website verkeer via Google wilt genereren, zult u aan deze strijd moeten deelnemen – want u wordt niet automatisch nummer één (of twee of drie). Wat moet u doen? Juist: zoekmachine optimalisatie.

Met SEO wordt uw website relevanter en beter vindbaar, zodat hij gevonden wordt door meer mensen die online naar uw producten of diensten zoeken. Als gevolg daarvan komt u hoger in Google te staan, wat resulteert in meer organisch website verkeer voor uw bedrijf – en dus meer klanten. Het mooie van SEO is dat er geen kosten zijn verbonden aan het betalen van iemand anders zoals bij Ads campagnes – als u op de eerste pagina op #1-3 staat dan komen veel bezoekers rechtstreeks van dit product.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een bureau

Klinkt zoekmachine optimalisatie voor u als een onmogelijke missie? Logisch. Het is een duursport waar veel tijd en moeite in gaat zitten, terwijl de resultaten soms lang op zich laten wachten. U loopt waarschijnlijk ook tegen het probleem aan dat u niet over de kennis en middelen beschikt om uw SEO echt van de grond te krijgen. En als uw aandacht even verslapt, haalt uw concurrent u weer in. Dat kan behoorlijk ontmoedigend zijn.

Maar die obstakels vinden we allemaal rauw. Digiso is als SEO expert een specialist op dit gebied en heeft veel ervaring met SEO optimalisatie. Voor elke SEO klus hebben wij de juiste specialisten in huis. Als u denkt aan het uitbesteden van uw zoekmachine optimalisatie inspanningen, kunnen wij u helpen. Of u nu op zoek bent naar SEO diensten voor uw MKB of voor uw landelijke bedrijf met meerdere vestigingen, wij kunnen u helpen om meer klanten te krijgen.

De concurrentie ontmaskerd
U denkt misschien: “Concurrentie is goed. Het helpt me scherp en gemotiveerd te blijven.” U hebt gelijk. In de organische zoekresultaten van zoekmachines is de concurrentie hevig voor algemene termen, en uiteraard minder voor meer specifieke termen. Verkoopt u schoenen? Dan zijn uw concurrenten ontelbaar. Biedt u uw diensten aan als “papegaaien waterbak”? Dan heeft u minder concurrentie, en zal het makkelijker zijn om hoog te scoren in de organische zoekresultaten. Waarom? Want hoe algemener uw zoekterm, hoe meer mensen moeten vinden wat u aanbiedt. En hoe meer mensen uw product of dienst nodig hebben, hoe meer concurrentie er is voor die zoekwoorden.

Concurrentie kan een motiverende kracht zijn. Omdat wij geloven dat klanten die goed concurreren hun bedrijf zullen laten groeien, ligt onze focus op het helpen van hun succes tegenover concurrenten in plaats van het bevorderen van onze eigen belangen. Het maakt niet uit of uw concurrent al jaren in dezelfde branche werkt of dat hij net begint – als hij iets beter doet dan u, let dan op. Gebruik hun technieken als inspiratie voor het verbeteren van uw eigen campagnes en marketingstrategieën.

Concurrentie kunt u het gevoel geven een stap achter te lopen. Maar wij begrijpen hoe belangrijk het is om concurrentie te omarmen en te gebruiken als een kans om te groeien. Maar vergeet niet dat concurrentie ook een positieve kant heeft: als u veel concurrentie hebt, dan zit u blijkbaar in een markt waar veel vraag naar is. Met andere woorden, er zijn veel mensen op zoek naar wat u aanbiedt, dus er valt veel te winnen door zowel concurrerend als creatief te zijn.

Met slimme marketing de concurrenten overtreffen

U overtreft uw concurrenten als u zich richt op uw sterke punten. En wij weten hoe we u daarbij kunnen helpen.

Hoe overtreffen wij uw concurrentie? Met onze ervaring in verschillende markten, onze technische kennis en onze specialiteit in SEO. En soms gewoon met een koekje van eigen deeg. Een van de beste manieren om tot nieuwe ideeën te komen is door oude ideeën te combineren. Bij zoekmachine optimalisatie stellen we ons regelmatig de vraag: wat doet de concurrent goed waardoor hij op positie 1 in de zoekmachine resultaten staat? En vooral: hoe kunnen wij hetzelfde doen, maar dan beter?

Dit is hoe we betere zoekmachine posities bereiken

Bij Digiso houden zoekmachine optimalisatie specialisten zich de hele dag bezig met SEO. In principe draait ons werk om één vraag: hoe zorgen we ervoor dat u als klant uw concurrenten online altijd een stap voor blijft?

Wij willen u een dienst bewijzen.We hebben ook de expertise om u te helpen slagen als online bedrijf en zijn in staat om resultaten te leveren omdat we een bewezen proces gebruiken dat resultaten oplevert voor elk type bedrijf, ongeacht de grootte of industrie. Onze aanpak is totaal anders dan wat de meeste SEO bureaus hun klanten bieden. Bij Digiso kijken we niet alleen kritisch naar uw website, maar ook naar de technologie ervan en passen deze zodanig aan dat zoekmachines uw website beter kunnen beoordelen op basis van het gedrag van gebruikers zodat deze hoger kan positioneren dan andere websites in zoekresultaten pagina’s zoals Google of Yahoo!

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze zoekmachine specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast zoekmachine optimalisatie, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft