Zoekmachine marketing specialist

Digiso is expert in zoekmachine marketing. Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar bent in de zoekmachine (onbetaald en/of betaald). Bent u al vindbaar via zoekmachines? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

In 3 stappen zoekmachine marketing uitbesteden aan Digiso

Zoekmachine adverteren is een manier voor bedrijven om hun producten of diensten te adverteren op zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Search engine advertising, ook wel SEA genoemd, kan op verschillende manieren en in verschillende formaten worden uitgevoerd. Er zijn drie hoofdtypen zoekmachine advertenties: tekst, beeld en rich-media. Met zoekmachine adverteren kunt u onmiddellijk resultaat zien, maar er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op hoe snel en effectief uw campagne zal zijn. De sleutel tot succesvol adverteren ligt in het opzetten van effectieve campagnes en het instellen van het juiste budget. Dit houdt in dat u zich richt op specifieke doelgroepen, zodat u relevante bezoekers genereert die conversies maken. Wij kunnen uw hele campagne van begin tot eind opzetten tegen lage kosten, hoge doorklikpercentages bereiken en de exposure voor u maximaliseren.

De voordelen op een rijtje:

 • Bovenaan in de resultaten van zoekmachines, zelfs voor nieuwe websites
 • Uiterst specifieke target mogelijkheden
 • Mogelijkheid om het rendement op de advertentie-uitgaven (ROAS) te verhogen.
 • Snelle en krachtige resultaten

Staat u nog niet bovenaan in de zoekmachines? Maak dan direct een afspraak. 

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over zoekmachine adverteren. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn in de zoekmachine, wat uw zoekmachine budget is en of u al bezig bent met zoekmachine adverteren.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw topposities gaan bezorgen in de zoekmachines. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met zoekmachine adverteren voor uw bedrijf.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing is een strategie die door bedrijven wordt gebruikt om het aantal klanten dat zij via zoekmachines krijgen te verhogen. Zo zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw bedrijf veel gemakkelijker kunnen vinden. Onze zoekmachine marketing inspanningen helpen u om bovenaan in Google te komen, waar we leads voor uw bedrijf genereren.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw zoekmachine marketing uit te besteden aan ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw prestaties in de zoekmachines optimaal zijn. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Bovenaan in de zoekmachines komen

Wanneer u uw producten of diensten voor de juiste doelgroep wilt krijgen, is het van groot belang om goed vindbaar te zijn. Dit kan op twee manieren: door te optimaliseren of door te adverteren. Met beide strategieën kunt u uw zichtbaarheid vergroten door met verbeteringen steeds hoger in Google te komen, of door te betalen om er meteen bij te staan.

Door specifieke zoekwoorden te gebruiken en te analyseren waar uw doelgroep online naar zoekt, kunt u heel specifiek targeten. Op die manier krijgt u meer mensen naar uw website en kunt u ze vervolgens binnenhalen als klanten als ze er eenmaal zijn. U kunt ook sociale media marketing overwegen, waarmee u een groter publiek kunt bereiken. Op deze manier kunt u meer mensen naar uw website krijgen en ze vervolgens binnenhalen als klanten als ze er eenmaal zijn.

Zou ik ook zelf mijn zoekmachine marketing kunnen doen?

Het korte antwoord; ja u kunt u eigen zoekmachine marketing doen. Of dit verstandig is, is een tweede. Zoekmachine marketing goed inzetten is veel werk en neemt tijd in beslag. U moet er veel tijd aan besteden en u moet heel goed zijn in onderzoek. Zo niet, dan verspilt u uiteindelijk geld door te investeren in de verkeerde kanalen en te optimaliseren voor de verkeerde zoekwoorden.

Bovendien is er geen garantie dat uw website goed zal scoren bij Google Ads of andere zoekmachines; vooral als er andere websites zijn die hoger scoren dan uw website omdat ze eerder zijn gestart of omdat ze betere links hebben verkregen van gezaghebbende websites en websites met een hoge domein autoriteit (DA).

Hoe kan een specialist in zoekmachine marketing u helpen?

Zoekmachine marketing specialisten zijn niet alleen experts op hun gebied, maar ze kunnen u ook helpen om meer verkeer naar uw site te krijgen. Ze zullen uw leads en sales verhogen, terwijl ze u tijd en geld besparen. Waarom zou u zoekmachine marketing willen uitbesteden? Het is een uiterst belangrijk onderdeel van online marketing omdat veel mensen hun onderzoek online beginnen voordat ze aankopen doen of om andere redenen contact opnemen met bedrijven.

Als u ervoor wilt zorgen dat uw bedrijf zichtbaar is op het internet, is het essentieel dat iemand die weet hoe de algoritmen werken uw site optimaliseert voor zoekmachines. Het is eigenlijk zinvol voor bedrijven zoals het uw bedrijf om een specialist in te huren, omdat die precies weet hoe zoekmachine optimalisatie (SEO) het beste kan worden ingezet, zodat het bezoekers aantrekt van Google, Bing en andere platforms zoals YouTube of Facebook Ads . U hebt helemaal geen technische kennis nodig, maar als u enige ervaring hebt met WordPress dan kan dit ook heel nuttig zijn.

Niet vindbaar in zoekmachines?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de zoekmachine specialisten van specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waar op letten als u besluit zoekmachine marketing uit te besteden?

Het is belangrijk om uzelf een aantal vragen te stellen voordat u een zoekmachine marketing specialist inhuurt:

 • Waar moet ik op letten bij het zoeken naar een zoekmachine marketing specialist?
 • Is deze persoon een expert in zoekmachine marketing?
 • Heeft hij ervaring met mijn branche of heeft hij kennis over mijn niche? Hij moet in staat zijn om de problemen waarmee we geconfronteerd worden te begrijpen en ons goed advies te geven.
 • Is deze persoon bereid om zijn kennis, expertise en vaardigheden met mij te delen zodat ik mijn doelen sneller dan verwacht kan bereiken? Als hij niets meer te bieden heeft dan wat er op zijn website of andere social media platforms staat, dan is het waarschijnlijk niet de moeite waard om hem of haar in te huren. Een goede specialist wil altijd net zo graag het succes van zijn klanten als hijzelf.

Wat is de impact van zoekmachine marketing op verkoop of leads?

Wilt u meer verkopen of leads halen uit zoekmachine marketing? Of wilt u gewoon meer verkeer, bezoekers en conversies? Wij helpen u aan meer verkopen en leads.

 • Wilt u dat uw website bezoekers converteren in betalende klanten of abonnees? Onze specialisten helpen uw website zo te optimaliseren dat het resulteert in een hogere conversie. Wij hebben uitgebreide kennis over SEO, SEM, PPC advertising en social media marketing (SMM). Met deze expertise kunnen wij alle aspecten van uw website optimaliseren voor een maximaal resultaat.
 • Indien niet correct uitgevoerd, kan zoekmachine optimalisatie (SEO) leiden tot sancties door Google of andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo! Als dit gebeurt dan zullen onze consultants uitzoeken waarom dit is gebeurd zodat er direct corrigerende maatregelen genomen kunnen worden zodat er geen verdere schade wordt aangericht.

Zoekmachine marketing voor ambitieuze ondernemers

Als u dit leest, weet u waarschijnlijk al dat zoekmachine marketing belangrijk is voor uw bedrijf. Maar weet u ook wat het inhoudt?

Wat is zoekmachine marketing? Zoekmachine marketing (SEM) omvat het gebruik van betaalde advertenties op het internet om verkeer naar uw webpagina’s te leiden. Hoe meer mensen uw site bezoeken, hoe groter de kans dat ze iets van u kopen of zich aanmelden voor een gratis proefversie van uw product of dienst.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een andere aanpak die helpt om mensen voor bedrijfspagina’s te krijgen op basis van hun organische zoekresultaten in plaats van betaalde advertenties. Terwijl SEM zich richt op het krijgen van kliks en het rijden van website verkeer, richt SEO zich op het verbeteren van de positie in de zoekmachines, zodat gebruikers de pagina’s van bedrijven organisch kunnen vinden via het algoritme van Google, zonder ook maar iets te hoeven betalen.

Aanpak van onze zoekmachine marketing specialisten

Ons team helpt u de beste resultaten uit uw zoekmachine marketing te halen door deze drie stappen te doorlopen:

 • Analyse: Onze analyse zal de meest relevante zoekwoorden voor uw bedrijf identificeren, bepalen waar u het beste kunt concurreren met andere bedrijven en een SEO strategie opstellen die de zichtbaarheid in Google maximaliseert. Wij bepalen welke van onze SEO- en SEA strategieën de beste resultaten voor uw bedrijf zullen opleveren.
 • Strategie uitvoeren: Wij creëren relevante content voor uw website, zorgen ervoor dat deze technisch in orde is en gaan aan de slag om links van andere sites te krijgen. Wij creëren, beheren en optimaliseren zoekmachine verkeer naar uw website te leiden.
 • Rapportage: Elke maand bespreken we met u ons werk, welke resultaten we tot nu toe hebben behaald en waar we ons volgende maand op gaan richten.

Onze ambitie is uw te zien groeien

Opvallen in de steeds meer digitale wereld is geen eenvoudige opgave. In feite zijn de meeste mensen het erover eens dat het elke dag moeilijker wordt. Maar Digiso zorgt ervoor dat u de aandacht krijgt die u verdient door een organisch groeiplan voor uw bedrijf op te stellen.

Wij willen met u meegroeien en zorgen er zo voor dat ook uw bedrijf in een gestaag tempo blijft groeien. U kunt op ons rekenen om te helpen bij het ontwikkelen van een strategie die past bij al uw behoeften terwijl we de kosten laag houden en zorgen voor maximale exposure voor zowel nieuwe bezoekers en trouwe klanten door middel van onze SEO diensten.

Hoe internet marketing uw bedrijf kan helpen groeien.

Als u een brede groep mensen wilt bereiken met uw boodschap en hen wilt helpen een weloverwogen beslissing te nemen, dan is internet marketing de juiste keuze voor u. Met onze passie en enthousiasme voor internet marketing helpen wij de online vindbaarheid van websites en webshops te verbeteren. Wij streven ernaar waarde te creëren voor onze klanten door ons te richten op hun behoeften en hun bedrijf te begrijpen.

Met onze expertise werken wij al een lange tijd voor klanten uit diverse branches. Wij hebben met onze klanten samengewerkt om hun online aanwezigheid te verbeteren en sterke resultaten voor hen te genereren. 

De eenvoudige aanpak van onze specialisten

Als u een hoge positie in Google wilt bereiken, kunnen wij u helpen. Onze aanpak is helder en bondig: De perfecte zoekwoorden en content, de juiste landingspagina en conversietrechter; al deze onderdelen moeten perfect op uw website worden afgestemd om relevante bezoekers naar uw site te brengen. Daarnaast richten we ons op het ontwikkelen van een effectieve customer journey waarmee u echt op een persoonlijk niveau contact maakt met klanten. Deze manier van werken zorgt ervoor dat elk bezoek waarde heeft voor u als ondernemer met ambitie.

Ons team heeft een grondige kennis van de werking van Google, waardoor we een contentstrategie kunnen creëren die u helpt hoog te scoren op de pagina’s met zoekmachine resultaten (SERP’s). Wij begrijpen dat de zoekwoorden die u kiest en hun relevantie voor uw bedrijf cruciaal zijn om gevonden te worden door uw doelgroep.

Huur een zoekmachine marketing specialist in om u te helpen

Zoekmachine marketing is een belangrijk onderdeel van online marketingcampagnes. Dit kanaal helpt u om bovenaan in Google en andere zoekmachines te komen, zodat potentiële klanten uw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. Zoekmachine marketing specialisten hebben uitgebreide kennis over het vakgebied, dus ze kunnen u helpen succes te vinden door een strategie te implementeren die goed bij uw bedrijf past. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden wanneer u met één van hen werkt:

 • Zoek naar ervaring – Een goede specialist heeft meerdere jaren in de branche gewerkt en onderweg waardevolle ervaring opgedaan. Ze weten hoe ze een succesvolle strategie moeten creëren op basis van zoekwoorden onderzoek, content optimalisatie en linkbuilding omdat ze het eerder hebben gedaan.
 • Zoek iemand die uw behoeften begrijpt – Uw specialist moet kunnen begrijpen wat zinvol is voor uw bedrijf en zijn unieke doelstellingen. Begrijpelijk advies zal u helpen betere beslissingen te nemen over waar u uw middelen op moet richten zonder geld te verspillen aan zaken die het niet waard zijn (of zelfs schadelijk).
 • Een specialist moet kennis hebben van alle aspecten van SEO, waaronder zoekwoorden onderzoek, content optimalisatie en linkbuilding; niet slechts één aspect. Op deze manier maakt het niet uit welk probleem zich voordoet, op een bepaald moment zal er altijd iemand gekwalificeerd genoeg binnen handbereik zijn die in staat is om de juiste oplossing bieden.

Wij bieden oplossingen voor zoekmachine marketing

Bij Digiso begrijpen we dat elk bedrijf andere behoeften en doelstellingen heeft. Daarom bieden wij een volledig scala aan zoekmachine marketing diensten die zich richten op specifieke aspecten van uw bedrijf, afhankelijk van het type website dat u heeft of wat u wilt bereiken met uw online aanwezigheid. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die voortdurend hard werken om ons dienstenaanbod te verbeteren zodat het gelijke tred houdt met de hedendaagse trends op het gebied van digitale marketing en technologie.

Wanneer wij deze diensten voor u implementeren, kunt u profiteren van een aanpak als één geheel om de resultaten op het gebied van verkeer, conversies en ROI (return on investment) te verbeteren. Wij kunnen u helpen deze doelen te bereiken door ons te richten op alle aspecten van zoekmachine marketing (SEM) zoals SEO (search engine optimization), betaald adverteren of content marketing strategie.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze zoekmachine specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast zoekmachine adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft