Zoekmachine adverteren uitbesteden

Wellicht bent u bekend met het feit dat veel van uw klanten zoeken naar uw producten en diensten via zoekmachines. Het is daarom slim te adverteren in zoekmachines. Benieuwd hoe? Neem contact met ons op.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een zoekmachine specialist u op

In 3 stappen zoekmachine adverteren uitbesteden aan Digiso

Zoekmachine adverteren is een manier voor bedrijven om hun producten of diensten te adverteren op zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Search engine advertising, ook wel SEA genoemd, kan op verschillende manieren en in verschillende formaten worden uitgevoerd. Er zijn drie hoofdtypen zoekmachine advertenties: tekst, beeld en rich-media. Met zoekmachine adverteren kunt u onmiddellijk resultaat zien, maar er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op hoe snel en effectief uw campagne zal zijn. De sleutel tot succesvol adverteren ligt in het opzetten van effectieve campagnes en het instellen van het juiste budget. Dit houdt in dat u zich richt op specifieke doelgroepen, zodat u relevante bezoekers genereert die conversies maken. Wij kunnen uw hele campagne van begin tot eind opzetten tegen lage kosten, hoge doorklikpercentages bereiken en de exposure voor u maximaliseren.

De voordelen op een rijtje:

  • Bovenaan in de resultaten van zoekmachines, zelfs voor nieuwe websites
  • Uiterst specifieke target mogelijkheden
  • Mogelijkheid om het rendement op de advertentie-uitgaven (ROAS) te verhogen.
  • Snelle en krachtige resultaten

Staat u nog niet bovenaan in de zoekmachines? Maak dan direct een afspraak. 

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over zoekmachine adverteren. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn in de zoekmachine, wat uw zoekmachine budget is en of u al bezig bent met zoekmachine adverteren.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw topposities gaan bezorgen in de zoekmachines. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met zoekmachine adverteren voor uw bedrijf.

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine optimalisatie is een duurzame strategie, maar u kunt op korte termijn meer verkeer genereren door te investeren in zoekmachine advertenties. Met zorgvuldig opgestelde tekst en strategisch geplaatste zoekwoorden kunt u de top van de zoekresultaten domineren. Om ervoor te zorgen dat de kosten laag blijven en de ROAS maximaal is, is het belangrijk om strategische keuzes te maken over waar u uw SEA-campagnes uitvoert. Het is namelijk een geweldige manier om snel verkeer naar uw website te genereren, maar het kan duur zijn als u niet weet wat u doet. De beste manier om ervoor te zorgen dat de kosten laag blijven en de ROAS wordt gemaximaliseerd, is door strategische keuzes te maken over waar u uw SEA-campagnes uitvoert. Onze specialisten weten hoe u de beste resultaten voor uw geld krijgt.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw zoekmachine adverteren uit te besteden aan ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw prestaties in de zoekmachines optimaal zijn. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Hoe werkt zoekmachine adverteren eigenlijk?

Zoekmachine adverteren is een manier om direct vindbaar te worden in Google en andere zoekmachines. Deze aanpak is ideaal om potentiële klanten te bereiken die op zoek zijn naar producten of diensten zoals de uwe. Verkeer genereren is de eerste stap naar het omzetten van bezoekers in leads of klanten. Als u op Google adverteert, betaalt u om uw advertentie boven de organische zoekresultaten te laten verschijnen. Wanneer een zoekopdracht uw advertentie activeert, wordt de advertentie weergegeven in de betaalde zoekresultaten. U hoeft dus niet te wachten tot uw website een toppositie in de zoekmachine rankings bereikt, wat kan worden bereikt door het toepassen van SEO (zoekmachine optimalisatie). Zoekmachine adverteren zorgt voor onmiddellijke zichtbaarheid en snelle resultaten, waardoor het de ideale manier is om uw bedrijf online in de markt te zetten.

Het adverteren in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines biedt vele mogelijkheden, en kan voor u als ondernemer met ambitie zeer interessant zijn. Het behalen van een goede ranking op basis van relevante zoekwoorden opent toegang tot specifieke doelgroepen. Zoekmachine adverteren is een eenvoudige, maar complexe manier om potentiële klanten op de juiste tijd en plaats te bereiken. Het advertentieprogramma van Google, Google Ads, ontwikkelt zich voortdurend om het voor adverteerders gemakkelijker te maken campagnes op te zetten en te beheren. Hierdoor hoeven adverteerders geen tijd te besteden aan administratieve taken, zodat ze zich meer kunnen concentreren op campagne optimalisatie.

Het is echter gemakkelijk om een slimme campagne op te zetten, maar bedenk wel dat dit vaak meer geld kost dan het oplevert. Daarnaast hebben Google Ads campagnes een goede optimalisatie nodig om de resultaten te verbeteren. Het belangrijkste om te onthouden is dat Google Ads geen pasklare oplossing is. Er zijn veel factoren die het succes van uw campagne kunnen beïnvloeden, zoals de niche waarop u zich richt, de kwaliteit van uw advertenties en landingspagina’s en hoeveel moeite u doet om uw account te beheren. Google Ads specialisten weten hoe ze zoekmachine adverteren moeten gebruiken, en ze kunnen succesvol zijn. Het inhuren van een expert die weet hoe zoekmachine adverteren werkt, is een geweldige manier om de ROI te verhogen en betere resultaten uit uw campagnes te halen.

Een solide basis is gebaseerd op data
Met een solide strategie voor zoekmachine adverteren kunt u in een mum van tijd vinden wat u zoekt. Maar waar begint u deze reis? De meest concrete start is het verbinden van zoekopdrachten (wat mensen in Google typen) met aanbiedingen-Google-advertenties die aansluiten bij hun intentie. Wij onderzoeken wat uw potentiële klanten zoeken voordat de campagne begint, met behulp van zoekwoorden analyse op basis van historische gegevens. Als u resultaten wilt zien van uw Google Ads campagne, is het belangrijk dat u een bedrijf inhuurt dat de juiste gegevens kan verzamelen en deze verstandig kan gebruiken.

Zoekmachine adverteren uitbesteden: een slimme zet

Geavanceerde kennis van Google Ads-campagnes is een essentiële voorwaarde om het maximale uit zoekmachine adverteren te halen. Wanneer u besluit een zoekmachine marketingbedrijf in te huren, zorg er dan voor dat de partij ervaring heeft met en kennis heeft van deze vorm van adverteren; een eerlijke werkstijl waarbij klanttevredenheid voorop staat. Digiso is een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in Google Ads. Dat komt omdat onze Google Ads specialisten goed thuis zijn in verschillende aspecten van SEA, van zoekwoorden optimalisatie tot conversie verbetering.

Onze specialisten gebruiken hun expertise om een plan op te stellen dat uw beleggingsrendement zal maximaliseren. Als u overweegt ons in te huren, maar eerst meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u graag meer informatie over ons bedrijf en de diensten die wij leveren.

Optimaliseer uw advertenties
Zoekmachine adverteren kan een uiterst kosteneffectieve manier zijn om uw bedrijf te promoten. Een goed opgezette campagne met een duidelijke doelstelling zorgt voor optimale resultaten voor u en uw bedrijf. Wij kijken naar manieren om de kosten per klik of conversie zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van geautomatiseerde biedstrategieën. Onze SEA-specialisten zijn gecertificeerd in Google Ads en alle onderdelen daarvan, waaronder search, display, video en shopping. Bovendien blijven ze up-to-date, zodat u altijd de best mogelijke resultaten behaalt.

Op gedrag gebaseerde optimalisatie methoden
Adverteren via zoekmachines biedt een waardevol uitgangspunt voor het behalen van online rendement. Maar het echte werk begint zodra uw campagnes live zijn: u moet de prestaties ervan op de voet volgen en waar nodig aanpassingen doen om maximale zichtbaarheid op zoekmachines te bereiken en meer klanten aan te trekken. Potentiële klanten worden nu naar uw website geleid, maar hoe zetten we ze om in daadwerkelijke kopers? Hier is het belangrijk om te sturen op basis van het gedrag op uw website en de concurrentie-interne factoren omvatten alles van de structuur van de producten of diensten van een bedrijf; externe invloeden omvatten zaken als de prijsstrategieën van concurrenten. Wij gebruiken Google Analytics, een webanalyse programma van Google dat de interactie tussen gebruikers en uw website meet.

  • Hebben de gebruikers gevonden wat ze zochten?
  • Komt het aanbod overeen met wat de bezoeker zocht toen hij of zij op uw site belandde?
  • Is de informatie goed georganiseerd en gemakkelijk te vinden?
  • Hoe lang blijven uw bezoekers op de website?

Dit zijn allemaal vragen die kunnen worden beantwoord als men naar de data kijkt.

Optimalisatie kan al beginnen voordat iemand uw website bezoekt. Hoe zit het met aantrekkelijke advertentieteksten en advertentie-extensies voor zoekadvertenties, evenals productfoto’s en -informatie – die allemaal een rol spelen in Google Shopping? Elk van deze elementen is belangrijk voor het succes van uw campagne, en het optimaliseren van elk ervan leidt tot betere resultaten.

Concurrentie en rendement
Het feit dat inkomsten en investeringen altijd lijnrecht tegenover elkaar staan is precies waarom Google zoekmachine adverteren zo goed werkt: De zichtbaarheid van uw advertenties, de kliks die ze krijgen en hoeveel u ermee verdient, kunnen op elk moment worden bekeken. Er zijn dus altijd gegevens beschikbaar om op te sturen.

Daarom sturen wij onze campagnes altijd aan op rendement en op gegevens, waarbij wij “plat” kijken naar de metriek voor de best mogelijke prestaties. Optimalisatie voor rendement staat altijd voorop, dus de manier waarop marketeers denken over de zichtbaarheid van een concurrent of productgroep heeft geen invloed op welke gegevens zij in hun campagnes opnemen. We willen allemaal het maximale uit onze SEA-campagnes halen, en we willen ook dat uw website blijft groeien.

 

Niet vindbaar in zoekmachines?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de zoekmachine specialisten van specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Retargeting gebruiken met zoekmachine adverteren

Een groot deel van de bezoekers – 97 tot 99 procent – converteert niet bij hun eerste bezoek, dus wordt de nadruk gelegd op een flow die ervoor zorgt dat deze potentiële klanten terugkomen. Met remarketing kunt u bezoekers bereiken die uw website al hebben verlaten en mogelijk geïnteresseerd zijn om terug te komen. Als een bezoeker bijvoorbeeld advertenties te zien krijgt voor producten die hij eerder op een site heeft bekeken, maar niet heeft gekocht, is de kans groot dat hij terugkeert omdat zijn interesse opnieuw is gewekt. Door uw potentiële klanten opnieuw te targeten met advertenties die hun bestaande interesses aanspreken, is remarketing zeer effectief.

Om dit mogelijk te maken, maken we gebruik van dynamische remarketing om advertenties te maken voor de producten die bezoekers op uw webshop hebben bekeken. We maken ook banners voor andere soorten websites – met een passend bereik – zodat u uw expertise op verschillende gebieden kunt laten zien. Onze Google Ads specialisten hebben van hun passie hun beroep gemaakt en kunnen u daarom voorzien van de laatste kennis op het gebied van zoekmachine adverteren. We creëren een unieke strategie voor uw bedrijf, op basis waarvan we een online campagne implementeren om de best mogelijke ROI (return on investment) te genereren.

Daag onze zoekmachine specialisten uit

Betaalt u nog steeds te veel per klik en krijgt u weinig conversies? Onze specialisten helpen u graag uw campagnes te optimaliseren, zodat u uw doelen kunt bereiken. Ons team van specialisten staat klaar om al uw vragen over uw website te beantwoorden, en we staan klaar met advies op maat om u te helpen uw doelen te bereiken. Laat ons weten wat die doelen zijn en samen kunnen we dan werken aan een optimaal resultaat.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze zoekmachine specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast zoekmachine adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Kies uit één van onze diensten

Alle campagnetypen

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft

Gerealiseerde resultaten voor bedrijven

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft