Zakelijke website laten maken

Een website is het online visitekaartje van uw onderneming. Daarnaast is een website belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

Een zakelijke website laten maken

Wanneer u een nieuwe zakelijke website laat ontwerpen, heeft dat zeker voordelen. Maar waar moet u op letten om ervoor te zorgen dat uw site effectief is? Zo zijn vindbaarheid en onderhoud belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het ontwerpen van een WordPress website. Daarnaast zult u moeten budgetteren voor kosten als hosting en domeinnamen.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij maken graag uw website aan de hand van uw wensen. Maak een afspraak en één van onze webdesigners belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en boek succes met uw website.

Waarom een zakelijke website laten maken?

Door een zakelijke website op maat van uw bedrijf te laten maken, krijgt u het extra voordeel dat u precies kunt aangeven wat u wilt. Met op maat gemaakte websites bent u niet beperkt tot uw eigen mogelijkheden of tijdschema. U kunt iemand de perfecte website laten maken die er uitzonderlijk uitziet en goed vindbaar is in zoekmachines, en dat alles zonder beperkingen.

Een zakelijke website die is afgestemd op uw specifieke behoeften zal altijd een voorsprong hebben op de concurrentie. Een webdesigner begrijpt en blijft op de hoogte van de nieuwste technologie voor computers en mobiele telefoons. Met een op maat gemaakte zakelijke website kunt u zoveel pagina’s toevoegen als u wilt, zonder beperkingen. Bovendien, als er elementen op uw site zijn die u wilt veranderen of toevoegen, is dat eenvoudig te regelen.

Welke kenmerken moet een nieuwe bedrijfswebsite hebben?

Om te beginnen heeft u zowel hosting als een domeinnaam nodig. Hierop kan uw nieuwe website worden aangemaakt. Afhankelijk van welk systeem u kiest om de inhoud van uw website te beheren, kunnen andere vaste kosten verschillen. Als u bijvoorbeeld een WordPress-site hebt, zou dat niet veel kosten; veel andere softwarekeuzes voor websites bieden echter alternatieven voor slechts één maandelijkse betaling of enkele betalingen in totaal.

Als u een WordPress-site hebt, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzorging ervan. Hosting, een domeinnaam en een e-mailadres horen vaak bij andere abonnementen op websitesoftware. Bovendien kunt u eenmalige ontwerp- of inhoudskosten hebben wanneer u uw website voor het eerst maakt.

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Ontwerp van websitetemplates
  • Tekst- en beeldcreatie en -bewerking
  • Fotoselectie en ander beeldbeheer
  • of website onderhoud

Als u wilt dat uw website er professioneel uitziet, kunt u het beste een logo of huisstijl door iemand anders laten maken. Veel sites moeten ook regelmatig worden bijgewerkt en beheerd; goede bureaus kunnen daarbij helpen. Hoewel u online veel doe-het-zelfcursussen kunt vinden, zijn deze niet altijd nodig en kunnen ze de tijd die u aan uw site besteedt zelfs verlengen.

De kosten om een goede zakelijke website te laten maken

Veel ondernemers kiezen ervoor externe hulp in te huren om een professioneel ogende website te maken. Dit kan echter snel duur worden – vaak loopt dit in de honderden euro’s. Als u kiest voor een webdesigner met jarenlange ervaring, kunt u er zeker van zijn dat uw site er goed uit zal zien; zij rekenen echter meestal per uur. De tarieven voor ontwerpers liggen rond de 80-100 euro per uur. Als u daarentegen een programmeur inhuurt om een unieke zakelijke website te ontwikkelen, kan hij alleen de tijd in rekening brengen die hij aan zijn werk besteedt.

Een website vanaf nul ontwerpen en coderen kan tijdrovend zijn, daarom gebruiken veel mensen sjablonen. Met een goed sjabloon kunt u het vervolgens aanpassen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Hoeveel pagina’s wilt u dat de site heeft? Heeft u unieke functionaliteit of lay-out nodig? Gaat u zelf inhoud creëren of huurt u iemand anders in?

Gemiddeld kost een maatwerk zakelijke WordPress website 2.500-5.000 euro. Wilt u hulp bij online marketing en begrijpen hoe zoekmachines werken? Soms vergt het optimaliseren voor zoekmachines nog meer tijd dan het bouwen van en zakelijke website.

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Mogelijkheden bespreken

Onze webspecialisten staan u graag te woord

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft