Website laten maken

Een website is het online visitekaartje van uw onderneming. Daarnaast is een website belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. De webdesigners van Digiso hebben ervaring met maken van professionele websites. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

In 3 stappen een nieuwe website laten maken

Heeft u een nieuwe website nodig? Dan hebben wij goed nieuws, want wij zijn gespecialiseerd in websites maken. Veel bedrijven zijn u voor gegaan. Zij hebben door middel van hun nieuwe website meer groei weten te realiseren. Wilt u weten hoe zij dit doen? Door de hulp van de webdesigners van Digiso. Wij maken enkel websites die voldoen aan alle eisen voor succes. In 3 stappen heeft u een nieuwe website. Samen de mogelijkheden bespreken?

Een nieuwe website door Digiso betekent:

1) Dat uw wensen worden vertaald naar een professioneel webdesign
2) Dat uw website wordt geoptimaliseerd voor Google
3) Dat wij uw website optimaliseren voor nieuwe klanten en andere bedrijfsdoelen
4) Dat u online zal groeien door de nieuwe website

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Als u het afsprakenformulier heeft ingevuld, dan belt één van onze webdesigners u binnen 24 uur op. In dit gesprek vertellen wij wie wij zijn, wat onze expertise is en bespreken wij uw huidige wensen voor uw nieuwe website. Wij stellen u diverse vragen, zoals wat uw doelen zijn met de nieuwe website en wat u belangrijk vindt aan uw nieuwe website.

Stap 2

Wij doen u een voorstel

Na het gesprek, brengen wij uw wensen in kaart door middel van een op maat gemaakt voorstel. In dit voorstel bespreken wij uw nieuwe website. In dit voorstel nemen wij uw wensen mee en maken wij de vertaalslag naar het webdesign van uw nieuwe website.

Stap 3

Wij maken uw nieuwe website

Zodra u akkoord heeft gegeven op het voorstel, dan beginnen wij met het maken van uw nieuwe website. Onze webdesigners zullen met passie en enthousiasme uw website maken en opleveren. Meestal vindt de oplevering snel plaats afhankelijk van de complexiteit van de website.

Website laten maken door Digiso?

Heeft u hulp nodig met het maken van uw nieuwe website? Veel bedrijven hebben een nieuwe website laten maken door Digiso. Dagelijks beheren wij veel websites voor onze klanten. Onze webdesigners hebben alle expertise in huis om een professionele website voor u te maken.

In Nederland zijn er veel webdesign bureaus. Dit maakt het kiezen wat lastiger. De webdesigners van Digiso staan voor u klaar om te helpen. Wij leveren altijd goed werk af. Onze klanten hebben een online groei weten te realiseren door de goede websites die Digiso maakt. Dit doen wij dag in, dag uit. Bent u de volgende? Wij maken graag uw nieuwe website.  Maak direct kosteloos een afspraak voor de mogelijkheden. Binnen 24 uur bellen wij u op.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij maken graag uw website aan de hand van uw wensen. Maak een afspraak en één van onze webdesigners belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en boek succes met uw website.

Website laten maken

Waarom een website laten maken?

Het hebben van een website biedt u vele voordelen en kansen. Zo stelt een website u in de gelegenheid om nieuwe klanten aan te trekken. Als u niet vindbaar bent online, zullen potentiële klanten u overslaan. Daarnaast biedt een website ook een informatieve functie, bestaande-en nieuwe klanten kunnen belangrijke informatie vinden over uw dienstverlening of producten. Naast deze voordelen zijn er nog een tal van andere voordelen waarom het hebben van een website een absolute must is. 

Samengevat, een website is belangrijk omdat:

 • Bereik uw doelgroep zowel offline- als online
 • Resultaten van een website zijn meetbaar
 • Uw doelgroep is makkelijker te bereiken
 • Een website is een online visitekaartje
 • Vergroot uw klantenkring
 • Klantvriendelijk
 • 24/7 bereikbaar
 • Trend van online naar offline
 • Informatieve functie voor klanten

Is het een goed idee om zelf u eigen website te maken?
Zelf een website maken kan een gedoe zijn. Waar begint u? In de praktijk zien wij dat onze klanten eerst zelf een website gaan proberen te maken. Uiteindelijk zijn de resultaten hiervan onvoldoende. De websites presteren ondermaats, omdat de website niet functioneert. Veel van onze klanten zijn daarna naar ons gekomen met de vraag of wij hun website konden maken. Daarom is het verstandig om direct uw website te laten maken door de webdesigners van Digiso. Dit bespaart u een hoop tijd en geld.

Mooie designs die nieuwe klanten aantrekt
Een website anno 2022 moet voldoen aan een strak design dat u helpt met het aantrekken van nieuwe klanten. Wij weten precies welke designs goed werken. Hierbij zorgen wij ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten, van computer (desktop) tot aan mobiel.

Uw website is vindbaar via Google
Wij zorgen ervoor dat uw website technisch goed in elkaar zit, zodat potentiële klanten u zullen vinden via Google. Ook geven wij advies over de content die u kan plaatsen om extra bezoekers naar uw website te genereren.

Wilt u beter resultaat behalen met uw website? Kies dan voor Digiso. Het webdesign bureau dat actief met u meedenkt. Maak direct kosteloos een afspraak voor de mogelijkheden.

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een nieuwe website laten maken hangen af van een aantal factoren. Eerst is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn voor de nieuwe website. Daarnaast willen wij graag meer informatie over volgende zaken;

1) Hoeveel pagina’s heeft uw nieuwe website nodig?
2) Moeten wij teksten voor u ontwikkelen of maakt u dit zelf?
3) Heeft u al een logo of wilt u dat wij uw logo ontwerpen?
4) Heeft u al een huisstijl?
5) Heeft u al een domeinnaam en een webhosting?
6) Wat is uw budget?
7) Welke functies heeft uw website nodig?
8) Heeft u al foto’s voor de website?
9) Wanneer moet de website worden opgeleverd?
10) Heeft u hulp nodig bij online marketing voor uw nieuwe website?

Antwoorden op bovengestelde vragen zijn essentieel voor het opleveren van uw website. Om die vragen te beantwoorden, nemen wij daarom altijd eerst contact met u op om uw wensen door te spreken.

De webdesigners van Digiso bespreken graag de mogelijkheden met u over uw nieuwe website. Maak direct kosteloos een afspraak.

Mobiele website laten maken?

Tegenwoordig vindt het merendeel van het internetverkeer plaats via mobiel. Vroeger was dit anders. Toen was het hoofdzakelijk via computer (desktop). Een website geschikt voor mobiel is nu belangrijker dan ooit. Een goedwerkende mobiele website is geschikt voor alle apparaten. Perfect voor een iPhone, maar dus ook voor een Samsung en een tablet. De truc is om de website goed aan te laten sluiten op alle apparaten.

Via een mobiele website kunt u makkelijker uw doelgroep bereiken en klanten binnenhalen. De webdesigners van Digiso hebben ruime ervaring met het maken van mobiele websites. Naast het maken van nieuwe mobiele websites, wijzigen wij ook verouderde websites. Dit zijn bestaande websites die wij in een nieuw jasje stoppen, zodat het met de tijd mee kan gaan.

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe mobiele website? Maak dan kosteloos een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug.

Nieuwe website laten maken?
Wilt u zonder zorgen uw website laten maken? Kies dan voor Digiso. Het meest betrouwbare webdesign bureau van Nederland.

WordPress website laten maken?

Er zijn diverse mogelijkheden om professionele websites te bouwen. Een website maken gebeurt altijd via een CMS-systeem. CMS staat voor Content Management Systeem. Het meest gebruikte CMS-systeem is WordPress. Dit komt omdat WordPress het meest gebruiksvriendelijk is voor websitebouwers. Het biedt dan ook vele voordelen ten opzichte van andere CMS-systemen. Meer dan 40% van alle websites op de wereld draaien via WordPress.

De voordelen van WordPress:
1) Het is volledig gratis
2) Extra beveiliging is mogelijk
3) Onbeperkte functionaliteiten (plugins)
4) Het is zeer flexibel (u kunt zelfs platforms maken)
5) Gratis templates

Zoekt u een professioneel webdesign bureau die gespecialiseerd is in het maken van WordPress websites? Dan bent u bij Digiso aan het juiste adres. Onze webdesigners hebben ervaring met het bouwen van professionele websites in WordPress. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een telefonische reactie.  

Zelf een website maken of laten maken?

Het is een vraagstuk waar veel bedrijven mee zitten. Zelf een website maken of laten maken door een webdesign bureau? De keuze gaat niet over een nacht ijs. Er zijn diverse zaken om rekening mee te houden.

Zelf een website maken
U kan altijd de keuze maken om toch zelf uw eigen website te maken in plaats van het uit te besteden. Bovendien is het geen keuze waar u uw hele leven aan vast zit. Soms hebben onze klanten al zelf een eigen website gemaakt, maar zijn ze er toch niet tevreden over. Dan besluiten zij om de webdesigners van Digiso in te schakelen.

Soms kan het zelf maken van uw eigen website een bewuste keuze zijn, omdat u op dat moment niet de investering kan doen om de website uit te besteden. Zeker als u tijd heeft, kan u er dan voor kiezen om uw eigen website te maken.

Er zijn diverse website builders (bouwers) ter beschikking om uw eigen website mee te maken. Vaak beschikken deze builders over weinig functionaliteiten. Hierdoor bent u dan ook vaak gebonden aan een beperkt webdesign. Het is goed om te weten als u een website laat maken door Digiso de functionaliteiten onbeperkt zijn.

Een website laten maken
Het uitbesteden van het laten maken van een website scheelt u tijd. Daarnaast zorgt het webdesign bureau voor designs waaruit u kan kiezen. Door samen te overleggen omtrent de designs, kunnen jullie tot een mooi ontwerp komen. Uitgangspunt is dat uw websitebezoeker een optimale gebruikerservaring op de website wordt geboden. Ook kunt u altijd terecht voor hulp bij het webdesign bureau. De kosten hiervan zitten bij het uitbesteden inbegrepen.

U mag verwachten van een webdesign bureau dat zij uw website optimaliseren voor de zoekmachine van Google. Op die manier wordt er gezorgd dat uw website goed vindbaar is in Google. Zo kunnen potentiële klanten u bereiken.

Toch zijn er ook aantal zaken waar u op kan letten als u besluit een website te laten maken. Het is toch een stukje controleverlies. Door goed te communiceren met het webdesign bureau kan u dit voorkomen. Het aanpassen van de website door het webdesign bureau kost vaak ook veel tijd. Houd hier rekening mee in uw planning.

Tips voor een website laten maken

Een website laten maken door een extern webdesign bureau? Dat is meestal een slimme keuze. Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten bij het laten maken van uw nieuwe website. De webdesigners van Digiso geven u graag de volgende tips mee:

 • Welk doel heeft uw website?
  Voordat u gaat zoeken naar een webdesign bureau, bedenk eerst wat u met uw website wilt bereiken? Wat wilt u op uw website zetten en wie is uw doelgroep? Wilt u nieuwe klanten aantrekken via uw website? Of moet de website als informatiepunt gelden voor uw bestaande klanten? Dit zijn relevante vragen om over na te denken. Hoe beter u hierover nadenkt, hoe beter u het webdesign bureau instructies kan geven over uw nieuwe website.

 • Laat uw nieuwe website optimaliseren voor Google
  Via de zoekmachine van Google vinden potentiële klanten u. Geef nadrukkelijk aan bij het webdesign bureau dat de website zoekmachine vriendelijk moet zijn. Dat wil zeggen dat Google uw website makkelijk kan lezen. Zo kan uw website worden weergegeven in de zoekresultaten van Google.

 • Zorg voor goede foto’s (en video’s)
  Foto’s maken uw website. Uw website wordt een stuk aantrekkelijker door aantrekkelijk beeldmateriaal als foto’s en video’s. Door foto’s te gebruiken kunt u gelijk uw doelgroep aanspreken.

 • Schrijf teksten
  Pakkende teksten op uw website zijn goed om twee redenen. Op de eerste plaats wilt u teksten schrijven om uw doelgroep te overtuigen. Dat wil zeggen, de relevante websitebezoekers op uw website. Op de tweede plaats wilt u teksten schrijven, zodat u gevonden wordt in de zoekmachine van Google.

 • Meet de website statistieken met Google Analytics
  U wilt meten hoe goed uw website presteert. Google Analytics is de tool voor het meten van de prestaties van uw website. Dit programma meet al uw website statistieken over uw bezoekersgedrag. Vraag aan het webdesign bureau om Google Analytics te installeren op uw website.

Waar moet een professionele website aan voldoen?

Een professionele website die goed werkt, is goud waard voor een ondernemer. Het zorgt voor leads, nieuwe klanten, meer omzet en onder aan de streep meer winst. De succes van een website hangt af van meerdere factoren. Hieronder benoemen wij de belangrijkste.

Een pakkend domeinnaam
Een domeinnaam is het eerste punt van herkenning bij uw websitebezoekers. Een domein geeft als het ware uw identiteit weer. Een domeinnaam moet dus aansluiten bij uw bedrijf. Vaak zien wij dat een bedrijfsnaam logischerwijs wordt verwerkt in het domein. Let bij het kiezen van een juiste domeinnaam op de volgende aspecten:
1) Is het makkelijk te onthouden?
2) Is het makkelijk te spellen?
3) Is de naam kort en bondig?
4) Is de extensie juist (bijv. .nl, .com)

Bevindt uw bedrijf zich internationaal? Dan is een .com extensie gebruikelijk. Als u zich in de Nederlandse markt bevindt, kies dan voor .nl extensie. Alles draait om herkenning.

Kies kleurenschema en lettertype
Zeker als het gaat om (neuro)marketing is het gebruik van de juiste kleuren belangrijk. Een kleur kan in het onderbewustzijn de doorslag geven in een beslissing. Om die reden gebruiken veel websites groen als achtergrondkleur en niet rood bijvoorbeeld. Groen wordt geassocieerd met dat iets oké is en dat u door mag gaan. Rood wordt geassocieerd met stoppen en niet doen. Blauw staat bijvoorbeeld voor vertrouwen. Zo heeft iedere kleur een bepaalde functie en betekenis. Kleuren geven uw websitebezoekers een bepaald gevoel. Sta stil bij wat uw website moet uitstralen en pas hier de kleuren op aan.

Let op het gebruik van het juiste lettertype. Teksten op uw website dienen namelijk goed leesbaar te zijn. Is de tekst te klein of te groot, dan is dit van invloed op uw websitebezoekers. Informatie wordt lastiger te lezen. Kies daarom voor een consistente duidelijke lettertype. Gebruik bijvoorbeeld één lettertype voor de kopteksten (titels) en een lettertype voor de paragrafen (alinea’s).

Blijf alert op trends
Niet veel dingen zijn tijdloos. Er zijn dan ook trends op het internet die komen en weer weggaan. Het is om die reden wijs om te kiezen voor een tijdloos design. Een goede tip hierbij is om de website niet te speels te maken, maar zeker niet te saai. Een interactieve website werkt goed. Als u hierbij inspiratie nodig heeft, vraag dan aan meerdere webdesign bureaus om ontwerpen te maken. Kies hierbij de beste uit en neem deze als basis.

Focus op snelle laadtijden
Waarschijnlijk heeft u meerdere actieve marketingkanalen om websitebezoekers naar uw website te trekken. Een snelle website daarbij is van cruciaal belang. Hoe sneller de laadtijd, hoe beter de ervaring voor uw websitebezoekers. Een trage website zorgt ervoor dat een groot gedeelte van de websitebezoekers zal afhaken. Dit is zonde, want dat kost u geld. Hierbij loopt u klanten en omzet mis. Bovendien is laadtijd een belangrijk aspect bij de beoordeling van Google’s zoekmachine. Uw positie in de zoekresultaten wordt onder andere bepaald door de snelheid van uw website.

Beveiliging van de website
Zorg voor een goede beveiliging van uw website. Zo blijft de kans op dat u gehackt wordt klein. Maak dagelijks back-ups van uw website. Maak een onderhoudsplan om uw website schoon te houden. Zorg voor anti-spam software. Kortom, bescherm uw website tegen externe dreiging.

Welke soorten websites zijn er?

Het internet maakt alles sneller. Wereldwijd zijn er meer dan 1,5 miljard websites. Deze websites zijn onder te verdelen in categorieën. Hieronder benoemen wij de meest voorkomende websites.

Persoonlijke hobby websites
Dit zijn websites die mensen maken voor hun eigen interesses. Hierin delen zij bijvoorbeeld hun ervaringen. Deze websites zijn vaak heel simpel en worden door hun zelf gebouwd.

Bedrijfswebsites
Dit zijn websites die door bedrijven worden gemaakt. Hoofdzakelijk om hun producten of diensten aan te bieden, maar ook als informatiepunt voor bestaande klanten. De website van Digiso is hier een voorbeeld van. Wij bieden diensten aan en hebben dus een bedrijfswebsite.

Webshops
Dit zijn digitale winkels. Hierin worden producten verkocht aan online bezoekers. Dit soort type winkels worden webshops genoemd. Soms hebben bedrijven zowel een fysieke- als een digitale winkel. Ook zijn er genoeg webshops die geen fysieke winkels hebben.

Platform websites
Platform websites brengen vraag en aanbod uit de markt bij elkaar. Kijk naar bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl, Bol.com en Marktplaats.nl. Dit zijn zeer interactieve platforms die slim consumenten en bedrijven bij elkaar brengen.

Digiso #1 webdesign bureau

Wilt u een website laten maken door een professioneel webdesign bureau? Of heeft nu nog enige twijfel? Digiso maakt graag uw nieuwe website met zorgvuldigheid. Wij nemen uw wensen ter harte en vertalen dit in uw nieuwe website. Het uitbesteden van uw website aan Digiso is écht een investering en zeker geen kostenpost. U hoeft zich geen zorgen te maken, want u zit bij een webdesign bureau dat over alle expertise beschikt om uw website tot een succes te maken.

Wat als wij uw nieuwe website maken en uw bedrijf realiseert een groei? Dat is ons doel en daar gaan wij ook vol voor. De webdesigners van Digiso behalen continu de gewenste resultaten voor bedrijven. Wij zorgen voor bedrijven dat hun website professioneel is en dat zij beter vindbaar zijn in Google. Op die manier worden potentiële klanten gegenereerd.

Maak kosteloos een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken. Uw nieuwe website binnen handbereik.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze webspecialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast dat wij websites maken, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld online marketing. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige online marketingkanalen en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze marketing specialisten een audit doen van uw online marketingkanalen. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft