Website laten maken kosten

Een website is het online visitekaartje van uw onderneming. Daarnaast is een website belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact met onze webdesigners

Wat kost een website laten maken?

We kunnen deze vraag niet in één zin beantwoorden, dus de kosten voor het maken van een website lopen sterk uiteen. Wat voor soort website wilt u maken? Zijn er specifieke functionaliteiten die in uw nieuwe site moeten komen, of heeft u er een technisch uitdagend ontwerp voor? Misschien werkt u met marketingstrategieën en wilt u de conversie verhogen waarmee mensen bij uw website/webshop kopen. Dit zijn allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op hoeveel een website kost.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij maken graag uw website aan de hand van uw wensen. Maak een afspraak en één van onze webdesigners belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en boek succes met uw website.

Wanneer en waarom u een aangepaste website wilt laten maken

Veel starters kiezen in het begin voor een eenvoudige website. Een standaardthema helpt hen te communiceren wie ze zijn, wat ze doen en hoe klanten hen kunnen bereiken – een goede keuze als u net begint en nog geen groot marketingbudget hebt.

Als u een klein bedrijf runt of net begint, is het bouwen van een informatieve website om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen voldoende. Als u echter een groter bedrijf heeft dat al enige tijd bestaat of geld heeft om te investeren in online marketing campagnes dan veranderen de zaken.

De meeste ondernemers investeren elke 3 tot 5 jaar in een nieuwe website (of refresh). Dit bepaalt hun online resultaten voor die periode. Toch denken veel mensen dat het herontwerpen van een website het succes ervan zal “maken of breken”. In werkelijkheid is dit echter zelden het geval. Een overzichtelijke website die zich richt op marketing en conversie kan meer omzet genereren dan een flitsende site die voor geen van beide is geoptimaliseerd.

Moet er iedere maand betaalt worden voor een website?

Maandelijkse kosten voor websites worden in rekening gebracht door bedrijven die hulpmiddelen bieden voor het maken, beheren en onderhouden van een website.

Het eerste wat u nodig hebt om een website te maken is webhosting, wat uw site een online “thuis” geeft waar mensen hem kunnen vinden; plus de domeinnaam (ook wel URL genoemd), die gebruikers helpt te navigeren op het internet.

De kosten van een nieuwe website hangen af van de complexiteit ervan. Een gemiddelde prijs voor het maken en hosten van een eenvoudige, statische site ligt tussen € 10 en € 20 per maand (exclusief marketing- of SEO-kosten). Als u echter geavanceerde functionaliteit wilt, zoals betalingssystemen of een webshop, kan de prijs aanzienlijk hoger liggen.

Kosten website laten maken

De prijs voor het maken van een website is onder andere gebaseerd op de aard en eisen van het ontwerp, de functionaliteit en de marketingcampagne. Het is echter belangrijk te onthouden dat uw website een investering is. Als het bouwproces van een nieuwe site van begin tot eind goed wordt uitgevoerd, zult u die investering waarschijnlijk dubbel en dwars terugzien door de constante stroom van nieuwe bezoekers, leads en klanten die worden aangetrokken door uw verbeterde online aanwezigheid.

Als u net begint met uw bedrijf of geen groot budget beschikbaar hebt, kunt u gebruik maken van verschillende budgetoplossingen. Een mooie eerste online stap voor uw bedrijf en een opstapje naar de website van uw dromen. Als u niet zeker weet wat u met uw website moet doen, is het een goed idee om advies in te winnen bij mensen die succesvol zijn in het bouwen ervan. Digiso kan uw website analyseren en precies aangeven welke functies een toegevoegde waarde hebben. Als u meer informatie wilt over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met eventuele vragen of zorgen.

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Mogelijkheden bespreken

Onze webspecialisten staan u graag te woord

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft