Webshop laten maken

Verkoop uw producten online. Hoe? Via een professionele webshop. Wij ontwikkelen webshops voor een voordelig prijs. Conversiegericht en snelle laadtijden. Maak kosteloos een afspraak om mogelijkheden te bespreken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een webshop specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een webshop specialist u op

Webshop laten maken door Digiso

Wilt u online producten verkopen? Dan biedt een webshop hierbij de oplossing. Wij hebben voor diverse bedrijven al succesvolle webshops gebouwd. Maatwerk, conversiegericht en zeer snelle laadtijden. Dat is hoe de webshop specialisten van Digiso te werk gaan. 

Een webshop laten maken door Digiso biedt de volgende voordelen:

 • Een fantastische webshop
 • Meer omzet en winst
 • Dagelijks contact
 • Klantvriendelijkheid
 • Efficiënte werkwijze
 • Expertise
 • En nog veel meer

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij maken graag uw webshop aan de hand van uw wensen. Maak een afspraak en één van onze webshop specialisten belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en boek succes met uw webshop.

Webshop laten maken

Waarom is het slim om een webshop te laten maken?

Als u ervoor kiest om te starten met een webshop, heeft u over het algemeen twee mogelijkheden;

 • Zelf een webshop maken
  De ervaring leert dat het maken van een webshop niet eenvoudig is. Het begint al met het kiezen van de juiste hostingprovider. Waar moet u op bijvoorbeeld op letten bij het kiezen van een hostingprovider? Vaak worden hostingproviders gekozen op verkeerde criteria, met als gevolg ontevredenheid. Naast het kiezen van de juiste hostingprovider moet u ook bijvoorbeeld een keuze maken in de huisstijl. Dit heeft betrekking op het kiezen van kleuren en lettertypen enzovoorts. Dit en nog een tal van andere factoren moeten overwegen worden alvorens er wordt besloten om de webshop zelf te maken. Het maken van eigen webshop is namelijk zeker bij weinig ervaring een tamelijk complex proces.
 • Uitbesteden aan een andere partij
  Deze optie is meer simplistisch dan een eigen webshop maken. Hierbij laat u een specialist of een team van specialisten uw webshop maken. Deze specialisten hebben behoorlijke ervaring als het gaat om webshops. Zij weten wat wel en niet werkt. Dit scheelt tijd en daarmee kosten. Tevens kunnen zij u helpen bij het kiezen van de juiste hostingprovider en huisstijl. Ook kunnen zij u adviseren over de functionaliteiten binnen uw webshop. Welke functionaliteiten wilt u bijvoorbeeld wel geïmplementeerd hebben in uw webshop en welke bijvoorbeeld niet.

Kortom, het uitbesteden aan een andere partij scheelt tijd en bespaart kosten. Wilt u een webshop laten bouwen? De webshop specialisten van Digiso helpen u graag. Wij vertalen uw wensen van concept naar realisatie. 

Wat zijn de succesfactoren van een webshop?

Het is een feit dat er veel webshops bestaan in het online landschap. Des te moeilijker het is om een succesvolle webshop te beginnen, want er is al veel aanbod. Toch kunt u anno nu een succesvolle webshop beginnen. Hieronder leest u tips om uw webshop tot een succes te maken. 

 1. Een uniek product is een zeer goed begin
  Veel webshops bieden veelal hetzelfde aanbod aan. Om die reden zullen consumenten nog enkel naar de laagste prijs kijken. Met andere woorden, er is concurrentie. Een betere strategie is om te zoeken naar een uniek product die door geen of weinig andere webwinkels wordt verkocht. Hiervoor is gedegen productonderzoek benodigd. Als u een product heeft gevonden dat uniek genoeg is, dan is het zaak om de juiste leverancier te vinden. Het vinden van de juiste leverancier zijn één van de bouwstenen voor succes. Maak daarom goede afspraken met hen.
 2. Goed bereikbare klantenservice
  Tegenwoordig vinden er veel malafide praktijken plaats via internet. Oplichting via internet is hiervan een voorkomend verschijnsel. Vaak valt te bezien dat webshops bestelling niet naleveren en onbereikbaar zijn voor klanten. Dit komt natuurlijk de klanttevredenheid niet ten goede. Sterker nog, het levert klachten op. Hoe moet het dan wel? Kom uw afspraken na over bijvoorbeeld uw levertermijnen en zorg voor een goede bereikbaarheid. Zorg dat klanten u kunnen bellen en e-mailen.
 3. Zet online marketing in
  Om naamsbekendheid te genereren en verkopen te stimuleren, is marketing nodig. Zeker als u net uw webshop bent begonnen. Consumenten kennen u (nog) niet. Om die reden is het nodig om uw product(en) te vermarkten via marketingkanalen. Populaire marketingkanalen zijn o.a. Google Ads, Facebook en Instagram.
 4. Werk aan klantbehoud

  Maak klanten loyaal aan uw bedrijf. Zorg dat klanten regelmatig terugkomen bij uw webwinkel om te shoppen. Dit noemt men ook wel klantretentie. Waarom is klantbehoud ofwel klantretentie belangrijk? Dit is om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste, het zijn gratis klanten. Hiervoor hoeven geen marketinginspanning meer verricht te worden. Ten tweede, het maximaliseert de winst van een bedrijf. Het levert namelijk omzet op tegen relatief lage kosten. Tot slot, bestaande klanten zijn ambassadeurs van uw bedrijf. Zij doen gratis reclame voor u. Dat is toch ideaal?

De tips gegeven hierboven vormen een mooie basis om te starten met uw webshop. Digiso helpt u hier graag bij. 

Alle voordelen op een rijtje van een nieuwe webshop

 • Een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven
 • Vaak is er geen bedrijfspand nodig
 • Voor een voordelig tarief een mooie webshop
 • Relatief goedkope manier om een eigen bedrijf te starten
 • 24 uur per dag open, 7 dagen per week
 • Een webshop heeft een slimmer verdienmodel dan een fysieke winkel
 • Een goede strategie om naast een fysieke winkel een webshop te openen
 • Groter marktbereik
 • Een webshop is altijd bereikbaar voor klanten
 • Klanten hoeven niet te wachten in de rij
 • Het is gemakkelijker om processen te automatiseren (kostenbesparing)
 • Door dataverzameling kan koopgedrag geanalyseerd worden (hier kunt u op optimaliseren)
 • Het is makkelijk om een webshop uit te rollen naar andere landen (internationalisering)

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze webshop specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast het maken van webshops, bieden wij nog meer aan.  Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld online marketing. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige online marketingkanalen en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze marketing specialisten een audit doen van uw online marketingkanalen. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft