Wat is een website?

Wat is een website?

Een website is een groep webpagina’s die met elkaar zijn verbonden en op het internet kunnen worden bekeken. Deze pagina’s staan op een server die altijd online is, waardoor ze op elk moment toegankelijk zijn. Mensen kunnen door websites bladeren met behulp van hyperlinks, die de ene webpagina met de andere verbinden. Websites hebben meestal hun eigen unieke domeinnaam, waardoor mensen ze gemakkelijk kunnen identificeren en onthouden. Elke pagina binnen de site heeft ook een eigen URL-adres.

Afhankelijk van hun doel kunnen websites verschillende vormen aannemen. Er zijn websites die bezoekers informeren (zoals een online encyclopedie of een weblog), websites die zijn ontworpen voor communicatie en het delen van informatie tussen gebruikers (een sociale netwerksite is een goed voorbeeld), en commerciële platforms met als doel online producten of diensten te verkopen (bekend als een webwinkel).

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek