TikTok adverteren

TikTok adverteren? Adverteren op TikTok is een geweldige manier om de mensen te bereiken aan wie u uw product of dienst wilt verkopen. Korte video’s (3-15 seconden) moedigen creativiteit aan en maken het mensen gemakkelijk om kennis en kostbare momenten vast te leggen en te presenteren.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

TikTok adverteren

U wilt uiteindelijk een relatie opbouwen tussen een bedrijf en de klant waarbij de klanten uw product kopen. Volgens TikTok duurt het slechts 3 minuten voor hun gemiddelde gebruiker om een aankoopbeslissing te nemen. Deze reis bestaat uit drie verschillende stadia: Awareness, Consideration en Decision. Vanaf het moment dat iemand een van u video’s ziet, worden ze zich bewust van uw merk. Vervolgens gaan ze nadenken of ze al dan niet actie zullen ondernemen met betrekking tot uw video-inhoud. Uiteindelijk, na beraadslaging, komen ze tot een beslissing over het al dan niet doorgaan met het ondernemen van actie op wat ze zagen met betrekking tot merkbewustzijn.

Als u bedenkt dat de beste TikTok-video’s minder dan een minuut duren, moet u wel goed over uw promotie hebben nagedacht. In zo’n korte tijd moet u niet alleen het vertrouwen van potentiële klanten winnen, maar ze ook tot actie aanzetten.

Zoals opgemerkt door TikTok worden hun video’s gemakkelijker onthouden dan die op andere platforms. Ze gaven het voorbeeld dat 13% van de gebruikers ze beter onthoudt in vergelijking met digitale video’s, en 23% beter in vergelijking met tv-advertenties. Van de gebruikers vindt 45% de creativiteit in TikTok videocontent veel hoger dan op andere platforms, waar slechts 29% er zo over denkt. Hoewel we nog geen rapporten of gegevens hebben gezien die deze beweringen ondersteunen.

Is TikTok de ultieme oplossing? Nee. Google heeft in samenwerking met Ipsos onderzocht dat 90% van de kijkers zegt een nieuw merk of product te hebben ontdekt op YouTube. 40% van de wereldwijde kopers zegt dat ze hun product hebben gekocht omdat ze het op YouTube hebben gezien.

Het gebruik van zowel video als TikTok in uw marketingstrategie is belangrijk omdat het ene platform het andere versterkt.

TikTok uitbesteden aan Digiso

Wilt u een jongere doelgroep bereiken via een nieuw platform, dan zijn TikTok- of Instagram advertenties wellicht het antwoord. In Nederland zult u geduldig moeten wachten of zelf de juiste influencer moeten vinden.

Als u niet zeker weet of uw organisatie TikTok moet gebruiken of adverteren aan ons moet uitbesteden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag professioneel advies en verzorgen de adverteren voor u terwijl u tijd vrijmaakt.

TikTok biedt grote mogelijkheden voor bedrijven. TikTok kan een krachtige tool zijn om naamsbekendheid te creëren en marketingdoelstellingen te behalen. Wilt u TikTok inzetten in uw marketingstrategie, neem dan contact op met Digiso. Wij helpen u graag.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft