Social media marketing

Benadruk het belang van het integreren van sociale media in uw marketingstrategie. Alleen het doen van Facebook-advertenties kan beperkt zijn en is niet de enige mogelijke methode voor segmentatie en targeting.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

Social media marketing

De mogelijkheden van online marketing breiden zich elke dag uit, wat betekent dat we als marketeers beslissingen moeten nemen. Het is belangrijk om een basis te leggen met deze beslissingen en zorg er dus voor dat je een goede onderbouwing van je keuzes hebt. Het is essentieel dat je de belangrijkste online marketingstrategieën hebt. Hier zijn deze 5 strategieën met een korte uitleg van wat ze inhouden en hoe je ze op de juiste manier kunt implementeren.

Sociale media
Benadruk het belang van het integreren van sociale media in uw marketingstrategie. Alleen het doen van Facebook-advertenties kan beperkt zijn en is niet de enige mogelijke methode voor segmentatie en targeting.

 • Zorg ervoor dat de media die u produceert – inclusief sociale media – allemaal consistent zijn met uw algemene marketingstrategie en samenwerken om hetzelfde verhaal te vertellen.
 • Het hebben van een duidelijke, uniforme verhaallijn over alle kanalen helpt de conversieratio’s te verhogen.
 • Sociale media zijn een geweldige manier om met klanten te communicated, inzicht te genereren, klanten gerust te stellen en uw product te promoten.
 • Over het algemeen kan het gebruik van sociale media u geld besparen; maar houd er rekening mee dat het je tijd en energie kost.

Organische vindbaarheid
Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. Door de juiste strategie te volgen, zou je eerder gevonden moeten worden en zou je CTR ook moeten stijgen.

 • Experimenteer met inhoud om de klikfrequentie te optimaliseren.
 • Denk na over de SEO- en contentmogelijkheden.
 • Goede koppen zijn erg belangrijk voor een goede CTR. Zo vormen koppen die aanspreken en inspireren de basis voor succes.
 • Het is belangrijk om uw SEO strategie te integreren met uw inhoud om het bouncepercentage te verlagen.

Zoekmachine marketing advertenties
SEA is een populaire term voor wat ook bekend staat Search Engine Advertisment of anders gezegd, ‘Google-advertenties’. Ze verschijnen zowel in de zoekresultaten van zoekmachines als naast organische resultaten.

 • Advertenties die de betrokkenheid vergroten, kunnen leiden tot meer zichtbaarheid en de mogelijkheid voor lagere kosten per klik.
 • Zoekmachineresultaten worden voornamelijk geordend op relevantie. Dus wanneer u uw title-tags en metabeschrijvingen optimaliseert, is het erg belangrijk om deze strategie toe te passen.
 • een andere manier om uw advertentie te verbeteren, is door emotionele zoekwoorden en een gevarieerde structuur op te nemen.

Optimaliseren van de conversie
We willen uw conversiepercentages verhogen bij elke bezoeker die onze site bezoekt. Dit verhoogt de klantbetrokkenheid en helpt ons ook om doelgroepen effectiever te bereiken door ons te concentreren op de locatie van de bezoeker en wat ze zoeken. Een indicator van iemands patronen is hoe verschillend ze zijn van hun eerste bezoek aan de tweede.

 • Mensen die terugkeren voor herhalingsbezoeken geven meer uit en tonen meer interesse in het opdoen van nieuwe kennis.
 • Houd er bij het experimenteren op de website rekening mee dat sommige bezoekers nieuw zullen zijn en andere terugkerende bezoekers.
 • Het aantal conversies is niet zo belangrijk als de kwaliteit van die conversies.
 • Werken met hetzelfde merk en hetzelfde logo zorgt ervoor dat klanten sneller iets kopen omdat ze het bedrijf herkennen.

Remarketing strategie
Als u een remarketingstrategie wilt maken, is het belangrijk om te weten welke “regels” u gaat gebruiken voor uw targeting.

 • Het analyseren van bezoekersinteresse, regio, gedrag en welke content de bezoeker heeft bekeken leidt tot de beste vorm van remarketing.
 • Een analyse van de bezoekers, interesses en trends geeft je waardevolle tools om deze strategie verder uit te werken.
 • Sociale media bieden een uitstekende kans om te groeien. Investeren in een klein team van schrijvers kan uw conversiepercentages verdubbelen.

Deze 5 online strategieën bouwen je online basis en geven je het platform om alles te gebruiken wat momenteel mogelijk is en wat nog moet worden ontwikkeld.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!