Snapchat adverteren

Bereik uw doelgroep via Snapchat. Hulp van Digiso met het behalen van meer rendement uit uw Snapchat campagnes.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Snapchat specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Snapchat specialist u op

Snapchat adverteren

Snapchat is een social media app die snel groeit in populariteit. In Nederland zijn er meer dan 2,7 miljoen gebruikers van de app. De app wordt vooral gebruikt door jongeren om foto’s met elkaar te delen. Met Snapchat adverteren kunt u advertenties plaatsen binnen de app.

Als uw doelgroep tussen de 15 en 25 jaar oud is, is adverteren op Snapchat een geweldige manier om hen te bereiken. De advertentiefunctie van de app biedt organisaties de mogelijkheid om in contact te komen met een groot aantal potentiële klanten. Digiso kan u helpen met een advertentiecampagne op Snapchat.

Snapchat biedt een aantal advertentiemogelijkheden

Nu iedereen tegenwoordig sociale media gebruikt, is het geen verrassing dat veel bedrijven zijn gaan adverteren op verschillende platforms. Snapchat is een bijzonder populaire keuze omdat het de perfecte mogelijkheid biedt voor alle soorten bedrijven om hun doelgroepen te bereiken. En er zijn veel verschillende manieren om op Snapchat te adverteren. De advertentie kan een afbeelding zijn, een video of zelfs in de vorm van een filter. Deze flexibiliteit maakt adverteren op Snapchat zeer aantrekkelijk voor veel bedrijven.

Hoe Snapchat adverteren werkt

Een zakelijk account aanmaken op Snapchat is de eerste stap. Met een zakelijk account kunt u advertenties plaatsen en gegevens verzamelen die u met een normaal account niet zou kunnen. Met de Ads Manager in de app kunt u eenvoudig campagnes starten. Doelstellingen waaruit u kunt kiezen wanneer u een campagne aanmaakt:

  • – Bewustwording.
  • – Overweging.
  • – Conversie.

Het succes van uw advertentiecampagne hangt af van de keuze van het juiste formaat. Met verschillende opties beschikbaar, let op welke het meest effectief uw doelgroep zal bereiken. Bovendien kunt u de parameters instellen voor wie uw doelgroep is en hoe lang ze de advertentie te zien krijgen. Snapchat geeft gebruikers de controle om hun advertenties te laseren. Er zijn verschillende manieren waarop u uw publiek kunt targeten, zoals locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Door uw publiek gerichter te benaderen, kunt u ze effectiever bereiken.

Wat zijn de kosten van een Snapchat Ads campagne?

De kosten van een Snapchat Ads campagne kunnen erg verschillen op basis van hoe breed of smal je je doelgroep wilt hebben. Het minimumbedrag voor een standaard advertentiecampagne is 50 dollar (42 euro) per dag, wat neerkomt op 1260 euro per maand. Je bereikt ongeveer 1.000 mensen die de advertentie zien voor elke 15 euro die je uitgeeft. Een voordeel van het gebruik van Snapchat Ads is dat je volledige controle hebt over wie de advertentie ziet en daarom heeft het potentieel om relevanter te zijn dan andere platforms.

Een Geofilter-campagne is een Snapchat-filter dat alleen op één specifieke locatie te zien is. De kosten van de filter hangen grotendeels af van het tijdstip, de straal en de locatie van de filter. Bijgevolg zou een Geofilter die mensen op het Museumplein kunnen zien veel duurder zijn dan een die ergens anders minder populair is.

Nu het resultaat

Door na publicatie de ads manager van Snapchat te raadplegen, kun je meten hoe goed je advertentie presteert. De ads manager biedt duidelijke overzichten en statistieken waarmee je je campagne kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

Hoe Digiso uw bedrijf kan helpen met Snapchat adverteren

Digiso heeft veel ervaring in de online marketing wereld en kan hun klanten helpen groei te realiseren. Hun gerichte aanpak zorgt ervoor dat uw boodschap de juiste demografische doelgroep bereikt en toch een gevoel van strategie behoudt. Als u wilt, kunnen we een social media advertentie campagne opzetten die de productiviteit van uw organisatie zal verhogen. Als u wilt weten hoe Digiso uw bedrijf kan helpen verbeteren door een succesvolle campagne te ontwerpen, neem dan contact met ons op.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Snacphat specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft