SEO

De SEO experts van Digiso helpen u met het behalen van nummer één posities in zoekmachines zoals Google. Wij helpen u met meer online zichtbaarheid, extra websiteverkeer, klanten, omzet en winst. 

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

In 3 stappen SEO uitbesteden aan Digiso

SEO uitbesteden betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We weten wat het is om het druk te hebben. We begrijpen dat u zich moet concentreren op de kern van uw bedrijf, maar toch een bedrijf wilt dat u helpt te slagen. Door SEO bij ons uit te besteden, kunnen wij al uw SEO behoeften afhandelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: geld verdienen en uw bedrijf laten groeien. Wij zijn experts op het gebied van SEO, dus laat ons het voor u regelen.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw SEO uit aan Digiso.

  1. Ik ben niet goed zichtbaar in Google met mijn bedrijf.
  2. Ik wil meer organisch verkeer naar mijn website.
  3. Ik wil de hoogste posities in de zoekresultaten.
  4. Ik twijfel over het feit of mijn website wel is geoptimaliseerd voor zoekmachines
  5. En ga zo maar door

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over SEO. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met SEO, wat uw SEO budget is en of u al bezig bent met SEO.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw SEO gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw SEO.

SEO in een notendop

SEO is het proces waarbij een website wordt geoptimaliseerd om de positie ervan bij zoekmachines te verhogen. Digiso richt zijn diensten op het helpen van kleine en middelgrote bedrijven om hun zoekmachine rankings te verbeteren. Laat ons uw SEO-campagnes beheren om de best mogelijke resultaten te behalen. Er zijn vele manieren om uw website te optimaliseren en inhoud te creëren die u zal helpen om in zoekmachines te scoren. Van het kiezen van de juiste sleutelwoorden en het schrijven van aantrekkelijke teksten tot het mobielvriendelijk maken van uw site, Digiso helpt u daarbij.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw SEO te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw SEO optimaal zal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Wat betekent SEO precies? Wij leggen het uit

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een marketingdiscipline die u helpt uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. Als het gaat om Search Engine Optimization (SEO), staat Google meestal centraal.

Wist u dat, van alle zoekmachines, Google de voorkeur heeft van 85%-90% van uw potentiële klanten? Op mobiele apparaten – waar de meeste mensen nu het internet gebruiken – groeit dit percentage tot 97-99%. Andere zoekmachines zijn Bing en Yahoo! Hoewel niet zo bekend in de Verenigde Staten, wint de Russisch-Nederlandse nieuwkomer Yandex terrein in Europa.

De overgrote meerderheid van de internetgebruikers begint hun zoektocht naar informatie, producten of diensten, dus bij Google. Het is dus van cruciaal belang dat bedrijven goed vertegenwoordigd zijn in de rankings van zoekmachines. Wanneer u bovenaan de resultatenpagina van een zoekmachine staat, klikken potentiële klanten vaker op uw site dan op die van de concurrent.

Met behulp van SEO maakt Digiso uw online bedrijf beter vindbaar in de zoekmachine van Google. Bij Digiso combineren we verschillende technieken zodat uw website snel en blijvend stijgt in de zoekresultaten. Zo profiteert u maximaal van de voordelen van SEO.

Het absolute voordeel van het gebruik van SEO

Zoekmachineoptimalisatie is een groot voordeel omdat het verkeer dat het genereert grotendeels actie- of aankoopgericht is: veel mensen gebruiken zoektermen met woorden als “kopen” of “nieuwe …” erin. SEO kan u helpen nieuwe klanten aan te trekken, en uit onderzoek blijkt dat mensen die online naar producten zoeken eerder geneigd zijn een aankoop te doen dan mensen die dat niet doen.

Hoe lang duurt het voordat u vindbaar bent?
Omdat online ondernemers alleen positieve resultaten willen zien, krijgen we bij Digiso vaak de vraag hoe lang het duurt voordat advertentiecampagnes rendement opleveren. De duur van een campagne hangt af van meerdere factoren, waaronder het concurrentievermogen van de zoekwoorden en de kwaliteit van de links die naar uw site verwijzen. Hoe meer concurrentie er is voor een bepaald zoekwoord, hoe moeilijker het wordt om de top 3 te bereiken. Het is namelijk moeilijker om bijvoorbeeld nationaal goed vindbaar te worden dan om lokaal te ranken in de organische zoekmachine. Als vuistregel geldt dat het 6 maanden duurt voordat Google significante resultaten teruggeeft van een organische zoekopdracht. Na 12 tot 24 maanden kunnen zoekwoordcombinaties worden verkregen die momenteel niet in de topposities staan voor concurrerende zoekwoorden.

Voor hogere posities in de zoekresultaten is SEO het antwoord

Elke organisatie wil zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google staan. Bovenaan staan bij zoekopdrachten verhoogt het verkeer naar websites aanzienlijk. Daardoor neemt uw kans om op natuurlijke wijze gevonden te worden door nieuwe klanten toe. Maar om daarvan te profiteren, moet u wat tijd of geld investeren in zoekmachine optimalisatie – of u het werk nu zelf doet of iemand anders inhuurt (zoals een SEO-specialist).

SEO is een aspect van een inbound marketingstrategie dat helpt het verkeer naar uw website te verhogen door deze zichtbaarder en beter indexeerbaar te maken. Zoekmachines rangschikken de resultaten die zij leveren op basis van welke webpagina’s het meest relevant zijn voor een bepaalde zoekopdracht. Vergeet ook het belang van de kwaliteit van uw content niet; het zijn tenslotte de bezoekers die de zoekmachines gebruiken. Als u zich richt op een consistent thema in uw schrijven, zal het algoritme van Google dat belonen.

Niet tevreden over uw SEO
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw SEO door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de SEO specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Een paar voordelen van SEO ten opzichte van SEA zijn concreet:

Search engine advertising (SEA) is een vorm van internetmarketing waarbij advertenties worden geplaatst op zoekmachines, zoals Google en Yahoo!, wanneer iemand zoekt naar iets wat verband houdt met uw bedrijf. Wanneer u een SEA-strategie toepast, komen uw resultaten snel; de kosten per klik liggen bij SEA echter hoger dan wanneer u andere vormen van digitale marketing zou gebruiken. Zolang u genoeg geld uitgeeft om voldoende verkeer te genereren, zal de rest van uw online marketing campagne succesvol zijn. Aan de andere kant, als u kiest voor een organische zoekstrategie (in plaats van betaald), kan uw website profiteren van het verkeer dat zoekopdrachten naar relevante zoekwoorden vinden wanneer zij uw site bereiken.

Zoekmachineoptimalisatie, kortweg SEO, is een duurzamere strategie. Op lange termijn kan een goed geoptimaliseerde website helpen uw merk op te bouwen en meer klanten aan te trekken. Door consequent kwaliteits content voor uw website te creëren, kunt u na verloop van tijd een hogere positie in de zoekmachines verwerven. Het is echter belangrijk om uw SEO-strategie niet uit het oog te verliezen en deze voortdurend te verfijnen als dat nodig is. Ook maken de zoekmachines voortdurend wijzigingen in hun algoritmen. Kansen zijn er altijd, dus wees klaar om ze aan te grijpen.

Heeft u de behoefte om uw SEO uit te besteden?

Zelf SEO aanpakken kan een uitdaging zijn, omdat er veel kleine dingen bij komen kijken. Het is mogelijk om uw website zelf te optimaliseren, maar het is beter om een expert het werk te laten doen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan Digiso. Met meer dan 9 jaar ervaring op dit gebied zijn wij experts in het stimuleren van verkeer met technieken die werken- en snel. Bij Digiso zijn we gespecialiseerd in SEO. Onze unieke focus op deze strategie heeft onze klanten geholpen om online succesvol te zijn. Ons ervaren team heeft meer dan 750+ websites geholpen om hogere Google rankings te bereiken. Voor praktische tips en trucs, bezoek de Digiso SEO Kennisbank.

Kiest u voor Digiso, dan bent u ervan verzekerd dat wij een effectieve aanpak hanteren. Bovendien is onze werkwijze transparant. Voor een succesvolle campagne zal uw persoonlijke campagnemanager u maandelijks op de hoogte houden van de voortgang. Digiso is een van de weinige online marketingbureaus waar u maandelijks kunt opzeggen. Dus of uw bedrijf nu net begint of snel groeit, Digiso heeft plannen die aan uw behoeften voldoen.

On-page optimalisatie technieken

On-page SEO optimalisatie verwijst naar technieken zoals het plaatsen van zoekwoorden, het creëren van content en linkbuilding. Wij beschouwen de laadsnelheid van een website als een van de belangrijkste kenmerken. Wij onderzoeken ook hoe andere pagina’s naar deze pagina linken. Een duidelijke linkstructuur helpt Google te herkennen welke pagina’s het belangrijkst zijn, dus er zijn nog veel meer punten waarop gelet kan worden tijdens on-page optimalisatie. Zo is goede content belangrijk voor het algoritme van Google. Wij van Digiso weten waar we op moeten letten als het gaat om on-page optimalisatie. Onze uitgebreide analyse wordt besproken met uw webdeveloper om on-page technieken te identificeren die de vindbaarheid van uw website zullen verbeteren.

Off page optimalisatie technieken

Bij off-page technieken gaat het om activiteiten die buiten uw website plaatsvinden. Hoewel linkbuilding een belangrijk onderdeel is van offpage SEO, zijn er andere technieken die vaak over het hoofd worden gezien. Eén manier om uw merkaanwezigheid op Google te verbeteren is door een Google Mijn Bedrijf-profiel aan te maken. Het aanmaken van zo’n profiel is eenvoudig – het gebeurt direct vanaf de resultatenpagina van de zoekmachine, dus u hoeft alleen maar wat basisinformatie over uw bedrijf (of lokale franchise) in te voeren. Bij Digiso gebruiken we zowel on-page als off-page technieken om afgesproken doelstellingen te bereiken.

Penalties van Google?

Als Google merkt dat er iets mis is met uw website of webshop, straft het u in de zoekmachines. Dit betekent dat u minder of helemaal niet vindbaar wordt. Een manier waarop een internetondernemer veel geld kan verliezen is als Google hem of haar een penalty geeft. Er zijn verschillende redenen waarom dit kan gebeuren. SEO moet correct worden uitgevoerd, anders riskeert u een Google penalty. Voorbeelden van slechte SEO zijn dubbele content, buitensporige SPAM-scores en een onnatuurlijk backlinkprofiel. Zodra u zichtbaar wordt voor zoekmachines, is het raadzaam door te gaan met SEO-inspanningen. Omdat het belangrijk is dat u de concurrentie voorblijft, kunt u er na deze fase ook voor kiezen om met verschillende bredere zoekwoorden de top 3 van de zoekresultaten te bereiken.

Copywriting voor SEO?

Google hecht veel waarde aan goed geschreven content. Goed schrijven is essentieel om gevonden te worden door het algoritme van de zoekmachine van Google. Google rangschikt websites doorgaans hoger dan ze veel content hebben. Om bezoekers aan te trekken is de basisregel dat elke pagina zijn eigen content content moet hebben – genoeg om hem volledig te vullen. Daarom maken veel sites zogenaamde landingspagina’s: lege webpagina’s die alleen bedoeld zijn om door zoekmachines te worden geïndexeerd en hoog te scoren op relevante zoekwoorden. Bouw vervolgens een linkstructuur of “broodkruimels” op binnen de site, zodat gebruikers gemakkelijk van deze pagina naar andere belangrijke pagina’s op uw website kunnen navigeren.

De kwaliteit van de content van een website is belangrijk voor Google. Zo beschouwt de zoekmachine leesbare tekst als een indicator van content van hoge kwaliteit. Houd het kort, eenvoudig en vermeld zoekwoorden voor betere resultaten. De zoekwoorden moeten regelmatig genoeg voorkomen om nuttig te zijn, maar niet zo vaak dat ze de tekst onnatuurlijk doen lijken. SEO-vriendelijke content schrijven is een lastige zaak; het is belangrijk uw lezer betrokken te houden en toch de juiste woorden te gebruiken om verkeer te krijgen. Bij het schrijven voor zoekmachines kunt u het beste ingewikkelde zinsconstructies en elitair taalgebruik vermijden. Digiso kan SEO copywriting diensten leveren: elke maand schrijven we meer dan 250.000 woorden voor onze klanten.

SEO laten verzorgen door Digiso

U weet inmiddels dat u een expert moet inhuren om SEO-werkzaamheden voor uw bedrijf uit te voeren. Vindt u het belangrijk om een Nederlandse SEO-specialist in te schakelen voor uw website? Wilt u dat uw website goed gevonden wordt in Google, dan bent u bij Digiso aan het juiste adres. Wij kunnen uw site binnen enkele weken/maanden in Google laten scoren.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met SEO? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u dat wij zo snel mogelijk met uw SEO aan de slag gaan? Bel ons dan direct.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze SEO specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast SEO, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor betaald adverteren, bijvoorbeeld via Google Ads of Facebook Ads.

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft