SEO uitbesteden Haarlem

Hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google? Schakel dan onze SEO-specialisten in. Wij maken snel impact. Meer organisch verkeer naar uw website.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

In 3 stappen SEO uitbesteden aan Digiso

SEO uitbesteden betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We weten wat het is om het druk te hebben. We begrijpen dat u zich moet concentreren op de kern van uw bedrijf, maar toch een bedrijf wilt dat u helpt te slagen. Door SEO bij ons uit te besteden, kunnen wij al uw SEO behoeften afhandelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: geld verdienen en uw bedrijf laten groeien. Wij zijn experts op het gebied van SEO, dus laat ons het voor u regelen.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw SEO uit aan Digiso.

 1. Ik ben niet goed zichtbaar in Google met mijn bedrijf.
 2. Ik wil meer organisch verkeer naar mijn website.
 3. Ik wil de hoogste posities in de zoekresultaten.
 4. Ik twijfel over het feit of mijn website wel is geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 5. En ga zo maar door.

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over SEO. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met SEO, wat uw SEO budget is en of u al bezig bent met SEO.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw SEO gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw SEO.

SEO uitbesteden Haarlem

Als het gaat om het uitbesteden van uw SEO, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen. Enkele van deze factoren zijn:

 • Wat is uw budget?
 • Hoeveel tijd heeft u beschikbaar voor het beheren van de prestaties van uw website?
 • Hoeveel ervaring heeft u als SEO professional (indien aanwezig)?

De eerste vraag is waarschijnlijk de belangrijkste, want als u niet veel geld te besteden hebt aan outsourcing, dan is dit misschien niet de juiste optie voor u (of in ieder geval niet op dit moment). De volgende twee vragen houden niet noodzakelijkerwijs rechtstreeks verband met elkaar, maar zijn toch allebei belangrijk omdat ze helpen bepalen welk deel of welke delen van het proces moeten worden uitbesteed en hoeveel werk die delen vereisen.

Wij behalen altijd rendement met SEO. U hoeft zich daarom ook geen zorgen te maken over het budget. SEO uitbesteden aan Digiso levert altijd een goed rendement op.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw SEO te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw SEO optimaal zal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Uitbesteden van SEO aan Digiso doet u zo

Om uw posities op Google te verbeteren, is het aan te raden om aan de slag met een SEO specialist te gaan. Het komt zelden voor dat een bedrijf zonder het uitbesteden van de SEO zijn of haar online doelen bereikt. Wanneer we zoekmachine optimalisatie bij mij uitbesteden, werken we onder andere aan het volgende:

 • De content van de website;
 • De snelheid van de website;
 • Interne links (uitvoeren van strategie en operationele verbeteringen);
 • Links van andere websites (linkbuilding);
 • Structuur van de website;
 • Zoekwoordonderzoek (aan het begin van het proces);
 • Monitoring organische posities.

Waarom willen sommige bedrijven liever hun eigen SEO doen?

Soms doen bedrijven hun SEO eerst liever zelf. Hier zijn een aantal redenen voor. Wij benoemen de meest voorkomende redenen. 

 • De belangrijkste reden is geldbesparing. Het inhuren van een SEO specialist kost uiteraard geld. Bedrijven denken dat slechts een paar wijzigingen aan hun website de vindbaarheid zullen verbeteren, en daarmee besparen ze geld. Vaak horen wij dat iemand van een IT- of marketingafdeling deze taak als bijbaantje op zich neemt.
 • Bovendien horen wij vaak het argument dat als iemand binnen het bedrijf SEO leert en de taak op zich neemt, deze persoon altijd aanpassingen aan de site kan doen als dat nodig is. Ook deze bewering begrijpen wij heel goed.
 • Natuurlijk kan iemand in het team altijd gewoon thuis wat tekst schrijven, afbeeldingen verkleinen of linkbuilding artikelen van andere sites halen (wat in de meeste gevallen niet mag). Maar kleine tweaks werken zelden goed genoeg voor uw SEO resultaten op termijn vooral als u meer wilt dan alleen minimale verbeteringen in posities voor individuele zoekwoorden zoals “SEO Amsterdam” of “SEO Bedrijf Amsterdam” waar de concurrenten sterk zijn.

Veel van onze klanten hebben eerst geprobeerd hun eigen SEO in handen te nemen. Dat is logisch, want u wilt niet meteen geld uitgeven dat beter besteed kan worden.

In de praktijk maken wij echter vaak mee dat veel bedrijven niet de gewenste resultaten behalen of dat bedrijven niet precies weten wat, wanneer en hoe ze optimalisaties moeten doorvoeren. Hieronder de veelvoorkomende gevallen:

 • De onvoorspelbaarheid van de wereld van zoekmachineoptimalisatie maakt het moeilijk om na te gaan hoe veranderingen in rankings tot stand zijn gekomen. Updates, verschuivingen van concurrenten en wijzigingen van websites maken het moeilijk om te bepalen wat de oorzaak van een verandering is.
 • Het kost minstens 3 jaar fulltime SEO leren en oefenen voordat iemand een volwaardig SEO specialist is. Daarbij moet hij/zij voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en het voortdurend veranderende algoritme van Google. Iemand die SEO als bijbaan neemt, weet dus nog lang niet alles van SEO.

Niet tevreden over uw SEO
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw SEO door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de SEO specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

SEO bestaat uit drie componenten. Namelijk content, linkbuilding en techniek. Het is de taak van de SEO specialist om content, linkstructuren en metadata te optimaliseren voor zoekmachines. Dit betekent dat u uw niet alleen kunt richten op het verbeteren van uw content of het verkrijgen van af en toe een link van een andere website. Om de beste resultaten uit SEO te halen, is het belangrijk om met alle drie de facetten van het proces rekening te houden.

Linkbuilding is het proces van het verwerven van externe links die naar een website verwijzen. Belangrijk hierbij is dat dit proces op natuurlijke wijze wordt uitgevoerd. SEO content is een hoeksteen van digitale marketing. Zonder dat zijn er geen resultaten. Google gebruikt content om de vraag van de bezoeker te beantwoorden. Om uw website online zichtbaarder te maken en klanten aan te trekken, moet u relevante content toevoegen die goed geschreven is.

Er zijn enkele zeer belangrijke punten waarmee u rekening moet houden wanneer u het SEO werk van uw bedrijf uitbesteedt. U moet altijd duidelijk zijn over wat u krijgt, en waar u voor betaalt. Zorg ervoor dat de dienstverlener een transparante aanpak biedt; dit betekent dat ze hun strategie, tactieken, resultaten en plannen duidelijk communiceren. Transparantie vermindert onduidelijkheid, wat uw bedrijf helpt sneller te groeien en onnodige kosten zoals herwerk of verspilde tijd aan projecten die geen resultaten opleveren (wat bijna altijd het geval is als er geen transparante communicatie is) te voorkomen.

Een goede dienstverlener is niet alleen transparant over zijn strategie en tactiek, maar ook over hoe hij met geld omgaat met andere woorden: hoe hij zijn diensten in rekening brengt. Dit kan bestaan uit maandelijkse voorschotten waarbij een bepaald aantal uren per maand is inbegrepen in een vast tarief; het kan ook betekenen dat per uur wordt gerekend voor al het werk dat buiten de uren in het maandelijkse voorschotpakket wordt gedaan wat meestal efficiënter is dan een all-you-can-eat buffet van diensten dat vooraf wordt gepresenteerd tegen een vaste prijs (vooral omdat de meeste bedrijven geen onbeperkte toegang tot alles nodig hebben). In beide gevallen moeten er geen verrassingen zijn in termen van extra kosten die later in rekening worden gebracht omdat de gebudgetteerde tijdsbestekken worden overschreden; dit is waar duurzaamheid in het spel komt.

Redenen waarom bedrijven SEO uitbesteden

De belangrijkste reden waarom bedrijven ervoor kiezen om SEO uit te besteden, is dat ze gewoon niet zeker weten hoe het moet. Als het gaat om motorvoertuigen, is er geen sprake van dat men een professionele monteur nodig heeft die weet wat hij of zij doet om het juiste resultaat te krijgen. Als u een amateur inhuurt en hem of haar vraagt een probleem met uw auto op te lossen, zult u hoogstwaarschijnlijk teleurgesteld zijn over het resultaat.

Waarom zouden wij dan anders zijn? Wij bieden professionele diensten tegen redelijke prijzen- en met geweldige resultaten. Onze experts helpen u keer op keer topposities te bereiken in zoekmachines, zodat potentiële klanten uw product of dienst zelf kunnen zien. Ze weten precies welke zoekwoorden op een bepaald moment een hoge commerciële waarde hebben en hoe ze die het beste kunnen gebruiken bij het creëren van content op uw website (en blog). En dan is er nog hun kennis van online marketing; er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende manieren om online geld te verdienen.

Digiso helpt u met SEO

Als u een marketingmanager of ondernemer bent, weet u misschien alles over SEO. Maar zelf in de top 3 komen is niet altijd mogelijk. Google is ingewikkelder dan u denkt. Niet voor niets bestuderen onze SEO experts dagelijks het geheim van Google. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze sector, en we delen wat we weten zodat u het ook kunt gebruiken.

Als ervaren SEO specialisten beschikken wij over alle kennis die u nodig heeft om online toonaangevend te worden. Zoekmachine marketing zit diep geworteld in onze kennis en we gaan graag elke uitdaging aan. Als u uw bedrijf wilt laten groeien via online marketing, is het tijd om u aan te sluiten bij de rijen van bedrijven die hun SEO uitbesteden.

 • Digiso heeft de juiste vaardigheden en ervaring om uw website naar de top te krijgen.
 • Digiso heeft een transparante en duurzame aanpak.
 • Digiso kan u helpen uw doelen te bereiken.

Voor wie is SEO uitbesteden geschikt?

Als u op zoek bent naar een SEO partner om u te helpen betere resultaten te behalen en uw bedrijf naar groei te leiden, dan is outsourcing iets voor u. Door outsourcing kan uw bedrijf zich concentreren op zijn kernactiviteiten. Met andere woorden: outsourcing helpt u zich te concentreren op wat het belangrijkst is: het verbeteren van uw product of dienst, het opbouwen van een verkoopteam en het verhogen van de klanttevredenheid – niet het afhandelen van zoekmachine optimalisatie taken.

Succesvolle bedrijven weten dat de online leider worden, betekent dat ze flexibel moeten zijn in hun aanpak. Zij erkennen dat elk project andere eisen stelt en een oplossing op maat nodig heeft. Daarom kiezen ze niet voor één bepaald type SEO outsource provider, maar zoeken ze een flexibele partner die kan voldoen aan hun veranderende behoeften naarmate hun bedrijf groeit en evolueert.

Wat bereikt u bereikt met SEO?

SEO heeft een duidelijk doel: hoger scoren in de zoekmachines. Als u met zoekmachine optimalisatie een poot aan de grond weet te krijgen in Google, verdient u een mooie plek in de top 3. En dat is wat u wilt. Want daar bent u zichtbaar.

Bent u er dan? Nee, nog niet. Een hoge ranking in Google zegt niet alles. U bereikt u doel pas echt als die Google gebruiker daadwerkelijk een conversie maakt op uw website. Google is slechts een hulpmiddel dat uw klant gebruikt om u te vinden.

SEO uitbesteden is een partnerschap

Het uitbesteden van uw zoekmachine optimalisatie betekent een strategisch partnerschap tussen de uitbesteder en de dienstverlener. Het is geen eenrichtingsverkeer. We gaan uw website niet ondersteboven halen en zo achterlaten, hopend op magische resultaten van ergens ver weg. In plaats daarvan werken we met u samen om elke groeimogelijkheid op uw site te identificeren en uit te zoeken hoe we elke mogelijkheid kunnen maximaliseren- en dan implementeren we die veranderingen zodat ze leiden tot echte verbeteringen in verkeer en conversies.

Met andere woorden: wij helpen u met SEO-optimalisaties op uw website. Hierbij zorgen wij voor een goed partnerschap. Wij kijken continu naar verbeteringen en wat zinvol is voor uw bedrijf. Regelmatig overleggen wij met u de voortgang van de resultaten.

Waarom SEO inzetten?

Als u SEO gebruikt, kiest u voor:

 • Een hoge return on investment. In de meeste gevallen levert SEO meer op dan het u kost. U verschijnt hoger in de zoekresultaten en krijgt daardoor meer websitebezoekers en meer conversie.
 • Een goede gebruikerservaring. Ook al draait SEO om de zoekmachines, eigenlijk optimaliseert u voor de potentiële klant die in die zoekmachine rondsurft.
 • Investeer in de toekomst. Waar u met SEA investeert in het nu, investeert u met SEO in de toekomst. U bouwt namelijk aan blijvende resultaten door relevante content te publiceren die nog steeds relevant is als gebruikers volgend jaar of zelfs na tien jaar op zoek gaan naar uw product/dienst. U weet ook precies wat mensen willen, zodat wanneer zich een nieuwe zakelijke kans voordoet (en die doet zich voor), u daar onmiddellijk op kunt inspringen in plaats van te moeten uitzoeken hoe u klanten het beste kunt bereiken op basis van hun behoeften, nadat ze al verloren zijn gegaan.

SEO uitbesteden voor betere resultaten

Het is duidelijk dat u het waarschijnlijk begrijpt: Hoewel het waar is dat een website zoekwoorden moet bevatten om door zoekmachines gevonden te worden, gaat SEO over veel meer dan alleen uw tekst volstoppen met het belangrijkste zoekwoord, steeds weer opnieuw.

Goede SEO vereist kennis van bijvoorbeeld:

 • Linkbuilding;
 • On-page optimalisatie;
 • Technische website aspecten;
 • Zoekwoordonderzoek;
 • Off-page SEO

Kortom, SEO is veel werk. En het is niet iets wat in een dag of twee gedaan kan worden. Het kost tijd om uw website op te bouwen en de juiste content erop te krijgen.

En het kost tijd om het werk te doen dat gedaan moet worden zodat Google het kan vinden. Dus als u uw website wilt optimaliseren, verwacht dan geen wonderen van de ene op de andere dag.

Uw SEO uitbesteden of zelf doen: wat is slimmer?

Wij geloven dat outsourcing de juiste keuze voor u is. Als u serieus bent over uw site, dan willen we u waarschuwen voor de beren op de weg. Als doorgewinterde SEO experts willen we niet zien dat iemand zijn tijd en geld in SEO weggooit zonder op pagina 3 in Google te komen. En daarom is het slim om uw website te laten optimaliseren door bijvoorbeeld Digiso.

Wij kunnen u helpen om bovenaan de pagina’s met zoekmachineresultaten (SERP’s) te komen met onze SEO diensten. Wij zorgen ervoor dat uw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat mensen hem kunnen vinden wanneer ze online zoeken naar producten of diensten.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze SEO specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast SEO, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor betaald adverteren, bijvoorbeeld via Google Ads of Facebook Ads.

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft