SEO specialist

Geef uw SEO een boost en behaal topposities in de zoekresultaten van zoekmachines. Hulp nodig? Schakel direct onze SEO specialisten in.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO specialist u op

In 3 stappen een SEO specialist van Digiso inzetten

SEO uitbesteden betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We weten wat het is om het druk te hebben. We begrijpen dat u zich moet concentreren op de kern van uw bedrijf, maar toch een bedrijf wilt dat u helpt te slagen. Door SEO bij ons uit te besteden, kunnen wij al uw SEO behoeften afhandelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: geld verdienen en uw bedrijf laten groeien. Wij zijn experts op het gebied van SEO, dus laat ons het voor u regelen.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw SEO uit aan Digiso.

 1. Ik ben niet goed zichtbaar in Google met mijn bedrijf.
 2. Ik wil meer organisch verkeer naar mijn website.
 3. Ik wil de hoogste posities in de zoekresultaten.
 4. Ik twijfel over het feit of mijn website wel is geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 5. En ga zo maar door.

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over SEO. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met SEO, wat uw SEO budget is en of u al bezig bent met SEO.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw SEO gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw SEO.

Professioneel advies van een SEO specialist

Bent u er al in geslaagd om boven in de top drie van uw zoekmachine te komen? Of zweeft u nog ergens daaronder, waar niemand kan zien wat een geweldige website of blog u heeft? Een SEO specialist geeft uw website de zichtbaarheid die hij verdient. SEO lijkt gemakkelijk maar er zijn veel dingen “onder de motorkap” van een website die moeten aangepast worden en geoptimaliseerd.  Dit is waarom u een SEO specialist nodig hebt om u te helpen. Het eerste wat zij zullen doen is uw website onder de loep nemen en ervoor zorgen dat alle technische aspecten goed werken.

Kortom, wij weten welke stappen u moet nemen om die absolute toppositie te bereiken. En we kunnen helpen, omdat onze SEO specialisten al die fijne kneepjes onder de knie hebben. Zij begrijpen de online marketing wereld beter dan wie dan ook. 

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw SEO te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw SEO optimaal zal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Waarom een SEO specialist van Digiso inschakelen?

Een aantal dingen maakt ons uniek als het om SEO gaat. Bijvoorbeeld:

 • Wij komen regelmatig bijeen om de resultaten, bedrijfsdoelstellingen en strategie in detail te bespreken.
 • Wij benaderen onze diensten vanuit het perspectief van een toekomstige of huidige cliënt om beter te begrijpen wat die persoon zou kunnen ervaren.
 • Wij behandelen uw budget met dezelfde zorgvuldigheid alsof het onze eigen budget is.
 • U blijft dankzij de opzegbare overeenkomst, altijd in controle en zo zorgen we er voor dat de partnerschap goed voelt.

Wat is precies het werk van een SEO specialist?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten zetten zich natuurlijk in om uw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te krijgen. Maar wat u misschien afvraagt: Wat doet een SEO specialist eigenlijk dagelijks?

Het is belangrijk te begrijpen dat zoekmachine optimalisatie niet alleen gaat over het begrijpen van de algoritmen van Google of de wensen van zoekers. Een echte expert op dit gebied bestudeert hoe mensen zich daadwerkelijk gedragen tijdens een zoekopdracht – wat ze willen weten en hoe ze dat willen vinden.

Een SEO expert voert een tal van taken uit, waaronder:

 • Het analyseren van zoekgedrag om uw content aan te passen en te optimaliseren.
 • Het opbouwen van website autoriteit door het strategisch plaatsen van links.
 • Het optimaliseren van de structuur van uw site.
 • Analyseer de websites van concurrenten om te zien wat zij goed doen, en zoekt naar mogelijkheden om uw eigen site uit te bouwen op een manier die meer webverkeer brengt.

Waarom een SEO specialist inzetten van Digiso?

Onze SEO specialisten analyseren, evalueren en optimaliseren uw website(s) om hoog te ranken op Google. Hoewel u hier zelf misschien wel wat basisdingen over weet – onze zoekmachine optimalisaties houdt meer in dan alleen het kennen van de juiste zoekwoorden. Onze expert helpt niet alleen de content van uw site te optimaliseren, maar zorgt er ook voor dat uw site goed gevonden wordt door klanten.

Onze specialisten:

 • Bouwen aan de zichtbaarheid en autoriteit van uw site door de ranking in zoekmachines te verbeteren.
 • Garanderen efficiënte linkbuilding.
 • Zorgen voor de allerbeste websitetechnologie.
 • Kijken door de ogen van de bezoekers en stemmen de strategie optimaal af op de zoekintentie en behoeften van de bezoeker.
De beste linkbuilding en website technologie

U weet misschien veel over online marketing, maar een expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie weet nog meer. Hoe bereikt u een zo hoog mogelijke positie voor uw website? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u de meest effectieve en up-to-date oplossingen aanbevelen. Bovendien hebben we een groot netwerk beschikbaar voor linkbuilding. Wij kunnen uw online aanwezigheid optimaliseren en zichtbaar maken voor relevante zoekopdrachten. Om u inhoud van hoge kwaliteit te kunnen bieden, analyseren wij uw doelgroep, de concurrentie en de huidige situatie op de markt. Wij hebben jarenlange ervaring in SEO en zijn bekend met alle optimalisatietechnieken.

Onze specialisten kijken door de ogen van de bezoeker
Onze SEO experts beheersen de kunst van het begrijpen van de menselijke psychologie. Deze kennis wordt gebruikt om een nog effectievere zoekmachine optimalisatie strategie te creëren door gegevens over websitegebruik te combineren met uitgebreide customer psychology. Een SEO specialist vraagt bijvoorbeeld:

 • Wat valt bezoekers als eerste op als ze op mijn site komen?
 • Hoe beslissen ze of ze blijven of niet.
 • Hoe kan ik ze beïnvloeden in die beslissing?

Zijn de bezoekers tevreden met het resultaat van hun zoektocht?
Een goede SEO specialist moet twee dingen kunnen bereiken. Ten eerste moet hij of zij de basis principes van zoekmachine optimalisatie begrijpen, zoals zoekwoorden, het creëren van content en linkbuilding. Ten tweede moet een expert op dit gebied bekend zijn met hoe menselijke hersenen informatie verwerken; alleen dan kunnen ze een strategie formuleren die de meeste kans heeft om verkeer te genereren.

Zoekmachines proberen zoekwoorden af te stemmen op de intentie van de zoeker. Als uw zoekwoorden keuzes niet overeenkomen met wat bezoekers van uw site werkelijk willen, straffen de algoritmen van Google u door u minder prominent in de zoekresultaten op te nemen. “Als een gebruiker naar iets zoekt en het niet vindt”, zegt Google, “heeft de zoekmachine gefaald”.

 

Niet tevreden over uw SEO
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw SEO door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de SEO specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Digiso kan al uw online marketing voor u beheren

Nét die extra kennis die nodig is om uw de koning te maken van het webverkeer. Dat is dus wat Digiso te bieden heeft. En eigenlijk nog wel meer dan dat. Want wist u dat we ook SEA-, social media marketing- en CRO-experts in huis hebben en aanbieden? Expertise s die hand in hand gaan met SEO. En die u nóg meer bezoekers en omzet opleveren.

De kernwaarden van Digiso
Wij benaderen uw probleem met beide handen. We doen geen half werk; we zeggen waar het op staat. Bovendien vieren we graag onze successen, zodat al onze klanten kunnen profiteren van onze kernwaarden:

 • We omarmen elke uitdaging graag.
 • We zijn trots op ons werk.
 • De kwaliteit wat we doen en afleveren is belangenrijk.

SEO heeft hoger rendement dan andere marketing

SEO is een langetermijninvestering. U moet geduld hebben, want als u het goed doet zal het rendement op uw investering met de tijd komen – maar niemand kan voorspellen wat dat rendement zal zijn. Om deze vraag nauwkeurig te beantwoorden zouden we naar veel verschillende factoren moeten kijken:

 • De sector waarin u actief bent.
 • De huidige staat van uw website.
 • De kwaliteit en kwantiteit van de content van uw site vergeleken met die van het aanbod van concurrenten.
 • De relevantie ervan voor zoekwoorden die worden gebruikt door zoekers die op zoek zijn naar producten of diensten zoals de uwe.

Toch, om u een idee te geven van het rendement van onze klanten: sommige zijn al vele bij ons en groeien elk jaar met meer dan 10/20% in websiteverkeer.

Wilt u zien wat SEO voor uw website kan betekenen? Laat ons dan een opportuniteitsonderzoek uitvoeren. Wij voeren een onderzoek uit naar uw bedrijf en zijn concurrenten en gebruiken vervolgens onze expertise om u te adviseren over de beste manier om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Wanneer is zoekmachine optimalisatie rendabel?

SEO is winstgevend als het u meer oplevert dan het kost. Deze formule klinkt eenvoudig, maar het meten van de waarde van SEO kan moeilijk zijn. U moet uw gegevens bijhouden en beslissingen nemen op basis van resultaten die laten zien of het verkeer of de verkoop maandelijks (of jaarlijks) toeneemt. Bij Digiso nemen we beslissingen op basis van gegevens. We gebruiken data in al onze SEO-projecten en vertrouwen erop om ons als consultants te leiden:

 • Waar komen uw bezoekers vandaan.
 • Welke zoekwoorden brengen hen naar uw site?
 • Op welke pagina’s komen ze terecht, en hoe lang duurt het voor elke groep gebruikers om af te haken en te vertrekken?
 • Wat zijn voor u de meest effectieve manieren om bezoekers om te zetten in klanten en cliënten?

Door te begrijpen hoe uw bezoekers met uw website omgaan, krijgt u inzicht in hun gedrag. Dit zijn bijvoorbeeld enkele van de dingen die we volgen:

 • Het aantal conversies dat u haalt uit verschillende kanalen (organisch, advertenties, sociaal).
 • En de gemiddelde orderwaarde voor elk.
 • De kosten per conversie (wat zo’n conversie u nu gemiddeld kost – bijvoorbeeld aan advertentiekosten).
 • Uw totale omzet per dag/maand/jaar en de procentuele groei van die omzet.
 • En natuurlijk uw winst.

Aan de hand van die gegevens kunnen we kansen voor uw website vinden. We verzamelen ook meer gegevens over uw markt en concurrenten om deze grondig te analyseren. Daarvoor gebruiken we een aantal slimme SEO-tools.

Wij gebruiken onze kennis van online marketing en ervaring met verschillende bedrijfstakken om de kosten en baten goed in te schatten. Het werk dat wij doen om uw website op orde te zetten en te onderhouden, betaalt zich direct terug in verhouding voor de investering die u maakt.

Wat is technische SEO?

Technische SEO omvat het beheer van de technische aspecten van uw website die de zoekmachine rankings beïnvloeden. Een paar dingen die een expert kan doen bij het omgaan met technische SEO omvatten:

 • Google geeft de voorkeur aan websites die snel laden, en zal ze eerder hoger plaatsen.
 • Gestructureerde gegevens is een coderingssysteem voor zoekmachines; het helpt hen te begrijpen welke content op uw site overeenkomt met hun zoekopdrachten.
 • Door 404 fouten op te sporen en een omleidingsroute te creëren, kunnen de crawlers van zoekmachines uw site gemakkelijker indexeren en uw website zo beter ranken .

Als u de techniek van uw website goed structureert en duidelijk presenteert aan de zoekmachines, kunnen zij uw website op waarde schatten. Het resultaat? Uw kansen op hogere posities in de zoekresultaten nemen toe. Dat leidt tot meer verkeer naar uw website, meer conversies en uiteindelijk dus meer omzet. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het structureren en presenteren van uw website op een manier die zoekmachines zullen begrijpen. U wilt het zoekmachines zoals Google en Bing gemakkelijk maken om uw inhoud te vinden, te indexeren en te rangschikken, zodat ze die in hun zoekresultaten kunnen terugvinden.

Hoe herkent u een SEO specialist?

Hoe weet u wanneer u te maken heeft met een ervaren specialist voor u website of bedrijf? Dit is soms lastig te beoordelen. Er zijn wat trucjes en tips die u kan gebruiken om een goede keuze te maken in het kiezen tussen SEO specialisten:

 • U moet op uw hoede zijn voor een SEO-specialist die u onmiddellijk succes belooft.
 • Wat zeggen anderen over de dienst? Een belangrijk iets wat vrijwel iedereen doet als u iets koopt: reviews lezen. Lees de beoordeling van anderen over die SEO specialist. Mensen die een review schrijven, hebben geen enkele reden om te liegen of verkeerde informatie te verspreiden. Ziet u veel slechte reviews? Dan weet u zelf dat u best verder zoekt. Ook kunt uitkijken voor dingen zoals awards, samenwerkingen en andere prestaties die een SEO specialist verworven heeft.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze SEO specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast SEO, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor betaald adverteren, bijvoorbeeld via Google Ads of Facebook Ads.

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft