SEO consultant

Hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google? Schakel dan onze SEO-specialisten in. Wij maken snel impact. Meer organisch verkeer naar uw website.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO consultant u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEO consultant u op

SEO consultant

Wilt u een SEO bureau inhuren om uw positie in de organische zoekresultaten te verbeteren? Kies dan iemand met veel ervaring en expertise op dit gebied. Wanneer u bovenaan in Google staat, is het makkelijker om bezoekers om te zetten in klanten. Onze SEO consultants zullen er alles aan doen om resultaten voor u te behalen. Of u nu meer verkochte producten, meer leads of iets tussen de twee nodig heeft, wij hebben een service die aan uw behoeften voldoet. Een SEO consultant van Digiso zal u voorzien van de resultaten die u wenst. Als u met meerdere zoekwoorden in de top tien komt, zal uw bedrijf al een betere omzet ervaren. Als u naar de topposities klimt, profiteert uw bedrijf van een verbeterde conversieratio. Digiso zet een goed geformuleerde SEO strategie op met professionals voor uw behoeften. Op basis van de strategie worden uw doelstellingen met u gedeeld. Wie wil er nu niet meer klanten? Onze experts van Digiso helpen u graag om dat te bereiken.

In 3 stappen uw SEO uitbesteden aan Digiso

SEO uitbesteden betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We weten wat het is om het druk te hebben. We begrijpen dat u zich moet concentreren op de kern van uw bedrijf, maar toch een bedrijf wilt dat u helpt te slagen. Door SEO bij ons uit te besteden, kunnen wij al uw SEO behoeften afhandelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: geld verdienen en uw bedrijf laten groeien. Wij zijn experts op het gebied van SEO, dus laat ons het voor u regelen.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw SEO uit aan Digiso.

  1. Ik ben niet goed zichtbaar in Google met mijn bedrijf.
  2. Ik wil meer organisch verkeer naar mijn website.
  3. Ik wil de hoogste posities in de zoekresultaten.
  4. Ik twijfel over het feit of mijn website wel is geoptimaliseerd voor zoekmachines.
  5. En ga zo maar door.

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over SEO. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met SEO, wat uw SEO budget is en of u al bezig bent met SEO.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw SEO gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw SEO.

Waarom een SEO consultant inschakelen?

SEO omvat veel verschillende aspecten, daarom kan het erg vermoeiend zijn. Het is een vak met dagelijkse eisen, maar als u er genoeg tijd en moeite in steekt, kunt u hier uw voordeel mee doen. Over het algemeen merken we vaak dat ondernemers aarzelen om samen te werken met iemand die ervaring heeft met SEO. Er wordt algemeen aangenomen dat elk werk rond SEO zelf kan worden gedaan. SEO specialisten worden vaak gevraagd om teksten, zoals artikelen of blogposts, te schrijven, zodat deze in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnen. SEO werk is echter veel meer dan copywriting. Mogelijk moet u complexe taken uitvoeren, zoals het identificeren van welke zoekopdrachten u moet targeten.

SEO is een stuk ingewikkelder dan het lijkt. U kunt niet zomaar een tekst schrijven met het zoekwoord en deze een paar keer online zetten om de resultaten te zien. Het zal tijd, moeite en onderzoek vergen om solide resultaten te verkrijgen die verkeer naar uw website leiden. Kopteksten moeten bijvoorbeeld zo worden geschreven dat ze de aandacht van mensen kunnen trekken. Paginatitels en metabeschrijvingen moeten ook de juiste informatie bevatten. Een voorbeeld hiervan is hoe zaken als het gebruik van interpunctie aan het einde van een zin of zelfs het gebruik van woorden zoals “de” of “het” relatief grote schommelingen in uw zoekwoord ranking kunnen veroorzaken als het gaat om landingpagina’s.

Zoals u kunt zien, zijn er veel dingen die een SRE doet. Beginnend met zoekwoordonderzoek is dit de basis voor een strategie voor zoekmachineoptimalisatie. Als slechts één voorbeeld van hoe we het in onze strategie gebruiken, is het cruciaal in het content creatieproces. Als u weet op welke zoekwoorden u uw inhoud moet structureren, betekent dit dat u een beter idee heeft van wat u op de pagina moet plaatsen. Dit helpt ook bij het kiezen van een titel voor de pagina of bij het gebruik van metabeschrijvingen. Zoekwoordonderzoek is belangrijk voor linkbuilding, dus het lijkt erop dat het altijd iets voor ons kan doen. Anchorteksten zijn altijd belangrijk als u een link plaatst. Deze tekst is wederom gebaseerd op zoekwoordonderzoek. Wilt u meer horen over de drie pijlers waar een SEO consultant zich op richt, neem dan contact op met een SEO Consultant van Digiso.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze SEO specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft