SEA specialist

SEA specialist nodig? Onze SEA specialist laat uw bedrijf groeien. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA). Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEA specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een SEA specialist u op

In 3 stappen SEA uitbesteden aan Digiso

Zoekmachine adverteren (SEA) is een manier voor bedrijven om hun producten of diensten te adverteren op zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Search engine advertising, ook wel SEA genoemd, kan op verschillende manieren en in verschillende formaten worden uitgevoerd. Er zijn drie hoofdtypen zoekmachine advertenties: tekst, beeld en rich-media. Met zoekmachine adverteren kunt u onmiddellijk resultaat zien, maar er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op hoe snel en effectief uw campagne zal zijn. De sleutel tot succesvol adverteren ligt in het opzetten van effectieve campagnes en het instellen van het juiste budget. Dit houdt in dat u zich richt op specifieke doelgroepen, zodat u relevante bezoekers genereert die conversies maken. Wij kunnen uw hele campagne van begin tot eind opzetten tegen lage kosten, hoge doorklikpercentages bereiken en de exposure voor u maximaliseren.

De voordelen op een rijtje:

  • Bovenaan in de resultaten van zoekmachines, zelfs voor nieuwe websites
  • Uiterst specifieke target mogelijkheden
  • Mogelijkheid om het rendement op de advertentie-uitgaven (ROAS) te verhogen
  • Snelle en krachtige resultaten

Staat u nog niet bovenaan in de zoekmachines? Maak dan direct een afspraak. 

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen over zoekmachine adverteren. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn in de zoekmachine, wat uw zoekmachine budget is en of u al bezig bent met zoekmachine adverteren.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze SEO specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw topposities gaan bezorgen in de zoekmachines. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met zoekmachine adverteren voor uw bedrijf.

SEA specialist die uw bedrijf laat groeien

SEA is het proces waarbij betaalde advertenties wordt gebruikt om uw zichtbaarheid op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s) te verbeteren. Betaalde advertenties zijn advertenties die bovenaan of onderaan de SERP’s verschijnen, en worden meestal aangeduid als “gesponsord” of “advertentie” resultaten. SEA is een effectieve manier om uw zichtbaarheid te verbeteren en potentiële klanten te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

SEA is belangrijk omdat het u kan helpen potentiële klanten te bereiken die actief zoeken naar termen die verband houden met uw bedrijf. Betaalde advertenties kunnen ook uw click-through rate (CTR) verbeteren.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw zoekmachine adverteren uit te besteden aan ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw prestaties in de zoekmachines optimaal zijn. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Hoe werkt SEA in de praktijk?

SEA werkt door te bieden op zoekwoorden waarvan u denkt dat potentiële klanten er naar zoeken. Wanneer iemand naar een van uw zoekwoorden zoekt, maakt uw advertentie kans om op de SERP te verschijnen. De positie van uw advertentie op de SERP hangt af van een aantal factoren, waaronder het bedrag van uw bod en de kwaliteit van uw advertentie.

Hoewel nuttig, moet Search Engine Advertising niet alleen worden gebruikt om klanten aan te trekken en de online aanwezigheid van een bedrijf te versterken. Om succesvol te zijn, zult u andere aspecten van digitale marketing, zoals SEO en contentmarketing, in overweging moeten nemen.  SEA is een krachtig instrument, maar het moet worden gebruikt in combinatie met andere marketingtactieken om een goed afgeronde campagne te creëren.

In het kort de voordelen van adverteren met Google

Een veel voorkomende vraag die wij krijgen is waarom betalen voor advertenties die naast zoekresultaten verschijnen als dezelfde advertentie zonder kosten tussen die resultaten zou verschijnen? Het antwoord is eenvoudig: vaker wel dan niet zal betalen uw advertentie bovenaan de zoeklijst van Google plaatsen.  Wanneer gebruikers uw advertentie bovenaan hun zoekresultaten zien, is de kans groter dat zij erop klikken. Dit toegenomen verkeer kan leiden tot meer conversies en verkopen voor uw bedrijf. SEA is een effectieve manier om uw zichtbaarheid te verbeteren en potentiële klanten te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Betaalde advertenties hebben ook extra voordeel van verschijnen op andere Google-eigenschappen, zoals YouTube en Gmail. Deze verhoogde zichtbaarheid kan u helpen een breder publiek te bereiken en uw naamsbekendheid te vergroten. SEA is een krachtig instrument dat u kan helpen uw marketingdoelstellingen te bereiken. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat SEA slechts een onderdeel is van een grotere marketingstrategie. Om succesvol te zijn moet u rekening houden met andere aspecten van digitale marketing, zoals SEO en contentmarketing.  SEA is een krachtig instrument, maar het moet worden gebruikt in combinatie met andere marketingtactieken om een goed afgeronde campagne te creëren.

Adverteren op YouTube

SEA is niet alleen beperkt tot Google Search. U kunt SEA ook gebruiken om te adverteren op andere Google-eigendommen, zoals YouTube. YouTube is de tweede grootste zoekmachine ter wereld, en het is een geweldige plek om potentiële klanten te bereiken. Adverteren op YouTube is een beetje anders dan adverteren op Google Search, maar de basisprincipes zijn hetzelfde . U moet advertentiecampagnes opzetten die gericht zijn op specifieke zoekwoorden en u moet uw resultaten bijhouden om te zien wat werkt en wat niet.

YouTube SEA kan een geweldige manier zijn om potentiële klanten te bereiken, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat het slechts één stukje van de puzzel is. U moet rekening houden met andere aspecten van digitale marketing, zoals SEO en contentmarketing, om een goed afgeronde campagne te creëren. SEA is een krachtig instrument, maar het moet worden gebruikt in combinatie met andere marketingtactieken om echt effectief te zijn.

Niet vindbaar in zoekmachines?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de zoekmachine specialisten van specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

SEA gebruiken om een snel rendement op uw investering te genereren

Het mooie van SEA is dat u onmiddellijk feedback krijgt: alle campagnes en advertenties zijn meetbaar. U weet dus precies hoeveel elke advertentie kost en wat voor rendement deze oplevert. U leert ook welke campagnes een hoog succespercentage hebben en veel kliks genereren. U kunt zien hoe ze presteren in termen van conversie, maar ook bekijken welke betaalde advertenties nog wat verbetering kunnen gebruiken om hun doorklikpercentage te verhogen.  SEA is een geweldige manier om snel rendement te halen uit uw investering en uw marketingcampagnes in de loop der tijd te verbeteren.

Waarom SEA uitbesteden aan de specialisten Digiso?

Als u succesvolle zoekmachine advertenties wilt maken, kunt u het beste een marketingbureau inhuren dat gespecialiseerd is in social media advertising, zoals Digiso. Zoekmachine marketing verandert voortdurend en vereist veel aandacht voor details. Daarom is het efficiënter en effectiever om deze taak aan specialisten over te laten.

Als u uw advertentiecampagne door specialisten laat afhandelen, zullen uw advertenties beter presteren en houdt u meer tijd over voor andere belangrijke taken.

Wat doet een SEA specialist van Digiso?

Bij Digiso zijn onze SEA-specialisten experts in Google-advertenties. Betaalde zoekmarketing omvat echter meer dan alleen Google-advertenties – sommige bedrijven maken hier zelfs geen gebruik van en richten zich in plaats daarvan op organische resultaten. Om ervoor te zorgen dat het SEA budget verstandig wordt besteed en maximaal rendement oplevert, onderzoekt de SEA specialist nieuwe groeikansen; bijvoorbeeld door de Google keyword planner tool te gebruiken om het zoekgedrag van klanten te onderzoeken. Een SEA-specialist bekijkt hoe de concurrenten van een bedrijf advertenties maken voor hun producten en welke strategieën zij gebruiken om succesvol te zijn.

Strategisch plannen en analyses door SEA specialisten van Digiso

Als u een effectieve Google Ads-campagne wilt opzetten, moet u niet simpelweg willekeurige advertenties genereren en geld naar de zoekmachine gooien in de hoop dat ze op grote schaal worden weergegeven. Baseer uw strategie in plaats daarvan op gegevens die u verzamelt en analyseert. Met Digiso kunt u er zeker van zijn dat onze deskundige SEA-specialisten veel tijd en aandacht zullen besteden aan het opstellen van een actieplan voor uw specifieke behoeften. Als u zich afvraagt welke landingspagina’s het meest succesvol zullen zijn of welke zoekwoorden de meeste kans maken om potentiële klanten te bereiken, kan een SEA-specialist u helpen. U kunt een budget vaststellen waarmee zij kunnen werken of hen laten aangeven hoeveel geld nodig is om bepaalde doelen te bereiken.

Het opmaken van advertentieteksten door onze SEA specialisten

Zodra de SEA-specialist zijn onderzoek heeft afgerond en alle benodigde gegevens heeft verzameld, begint hij met het opstellen van de advertentietekst. De SEA-specialist schrijft advertenties die duidelijk, beknopt en overtuigend zijn, rekening houdend met de producten of diensten van het bedrijf, de doelgroep en het budget.

De SEA-specialist voert vervolgens A/B-tests uit om te zien welke versies van de advertentie het meest effectief. Nadat de advertenties zijn afgerond, volgt de SEA-specialist de campagne op de voet om ervoor te zorgen dat deze goed loopt en het budget optimaal wordt benut.

De SEA-specialisten van Digiso zijn experts op hun gebied en helpen u het maximale uit uw zoekmachinemarketingcampagnes te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Het inplannen van Google Ads

Zodra uw SEA-specialisten uw advertentiecampagnes hebben gemaakt, moeten ze worden gepland. Afhankelijk van uw budget en doelstellingen kunt u ervoor kiezen om ze continu te laten lopen of alleen tijdens bepaalde uren van de dag of dagen van de week. U kunt ook een dagelijks of maandelijks budget instellen voor elke campagne.

Monitoring en rapportage van de prestaties van Google Ads
Nadat de SEA-specialisten uw advertentiecampagnes hebben opgezet en gepland, moeten zij de prestaties ervan controleren. Zij volgen het aantal vertoningen, klikken en conversies voor elke campagne. Zij kijken ook naar het doorklikpercentage en de kosten per conversie. Op basis van deze gegevens zullen zij wijzigingen aanbrengen om de prestaties van uw campagnes te verbeteren. Zij zullen ook leveren u regelmatig rapporten zodat u kunt zien hoe uw campagnes presteren. SEA-specialisten van Digiso kunnen u helpen bij het opzetten en uitvoeren van effectieve Google Ads-campagnes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Geef uw bedrijf een boost door samen te werken met onze SEA specialisten

SEA-specialisten helpen u uw advertenties te maken en te optimaliseren voor een maximaal rendement. Door uw advertenties regelmatig te analyseren en te verbeteren, kunnen SEA-specialisten u verbluffende resultaten opleveren die u tijd en geld besparen. Het team van experts van Digiso zorgt ervoor dat uw advertenties goed lopen, zodat u zich kunt richten op andere aspecten van uw bedrijf.

Veelgestelde vragen
Wilt u meer weten over zoekmachine adverteren (SEA)? U bent niet de enige. Hier zijn de antwoorden op veelgestelde vragen over SEA.

V: Maakt zoekmachineoptimalisatie (SEO) deel uit van de verantwoordelijkheden van een SEA specialist?

A:  SEA-specialisten zijn verantwoordelijk voor het creëren en beheren van advertentiecampagnes. SEO is een apart vakgebied dat zich richt op het optimaliseren van websites voor organische zoekresultaten.

V: Wat is het verschil tussen SEA en SEM?

A:  SEA is een vorm van SEM (search engine marketing). SEA-specialisten richten zich op het creëren en beheren van advertentiecampagnes, terwijl SEM-specialisten ook organische zoekoptimalisatie-inspanningen kunnen beheren.

V: Welke soorten bedrijven kunnen profiteren van SEA?

A: Elk bedrijf dat zijn online zichtbaarheid wil vergroten en potentiële klanten wil bereiken via betaalde zoekmachine advertenties kan profiteren van SEA

V: Welke instrumenten gebruikt een SEA specialist bij zijn werk?

A:  SEA-specialisten gebruiken tools zoals Google Ads en Bing Ads om advertentiecampagnes op te zetten en te beheren. Ze gebruiken ook analytische tools om de prestaties van hun campagnes te volgen en waar nodig verbeteringen aan te brengen.

V: Hoeveel kost SEA?

A: De kosten van SEA hangen af van factoren zoals de omvang van uw advertentiecampagne, uw budget en uw doelstellingen. SEA specialisten kunnen samen met u een campagne opzetten die past bij uw behoeften en budget.

V: Wat zijn enkele van de voordelen van SEA?

A:  SEA kan een zeer effectieve manier zijn om potentiële klanten te bereiken die actief zoeken naar producten of diensten zoals het uwe. SEA kan ook een kosteneffectieve vorm van marketing zijn, omdat u alleen betaalt wanneer iemand op uw advertentie klikt.

Kies voor de SEA specialisten van Digiso
Kies Digiso als deskundige SEA-specialist voor uw bedrijf. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel SEO als SEA en ons team is meer dan capabel om u te helpen uw doelen te bereiken met deze strategieën.

Wij willen uw one-stop-shop zijn voor alles wat met SEO en SEA te maken heeft. Ons deskundige team zal met u samenwerken om een plan op maat te maken dat u helpt uw specifieke doelen te bereiken – wat die ook mogen zijn. Bovendien beloven wij de communicatielijnen altijd open te houden, zodat u nooit in het ongewisse wordt gelaten over wat er met uw campagnes gebeurt.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze zoekmachine specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast zoekmachine adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft