Online marketing uitbesteden

Bent u zoekende naar een online marketing bureau om uw online marketing prestaties te verhogen? Wij helpen u bij het genereren van meer leads, klanten, omzet en winst. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Binnen 24 uur reactie van één van onze marketing specialisten.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een online marketing specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een online marketing specialist u op

In 3 stappen uw online marketing uitbesteden

Veel bedrijven gebruiken online marketing, maar halen hier niet het maximale uit. Vaak zien zij een afnemende trend. De kosten stijgen en de resultaten nemen af. Dit is budgetverspilling. Online marketing levert altijd meer op dan dat het u kost, mits de campagnes op een goede manier worden opgebouwd en geoptimaliseerd.

Is één van de onderstaande situaties van toepassing op uw bedrijf? Dan is het uitbesteden van uw online marketing aan Digiso een goed idee.

1) De kosten van de online marketing campagnes nemen alleen maar toe
2) Mijn gevoel zegt dat er meer uit online marketing gehaald kan worden
3) Ik vraag mij af of ik wel de juiste doelgroep bereik
4) Ik vraag mij af of de advertenties wel van goede kwaliteit zijn
5) Ik denk dat de kosten kunnen worden verlaagd
6) Ik wil meer leads, omzet en winst uit online marketing campagnes

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen voor het adverteren via online marketing. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met online marketing, wat is uw advertentiebudget is en of u al aan het adverteren bent via online marketing kanalen.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze online marketing specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw online marketing campagnes gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij geven u een seintje zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw online marketing campagnes. 

Uw online marketing campagnes uitbesteden?

Zoekt u expertise van een marketingbureau om uw online marketing campagnes te verbeteren? Wij hebben een mooi portfolio aan klanten die hun online marketing prestaties hebben zien verbeteren door de hulp van Digiso.

Dit doen wij nog steeds iedere dag. Dagelijks optimaliseren onze online marketing specialisten campagnes voor onze klanten. U zal vast denken hoe doen jullie dat? Daar geven wij uiteraard graag antwoord op. Onze marketing specialisten beschikken over expertise. Wij beheren al jaren online marketing campagnes voor bedrijven.

Wij weten hoe wij marketing campagnes in moeten richten om het maximale eruit te halen. Dagelijks optimaliseren wij deze campagnes.  Als er ontwikkelingen plaatsvinden in het online marketing landschap, dan zijn wij er als eerste bij. De online marketing specialisten van Digiso laten niks op toeval berusten.

Als u net start met het adverteren via online marketing kanalen, dan begrijpen wij dat dit overweldigend aan kan voelen. Waar begint u? Er zijn veel mogelijkheden en benaderingen. Dit kan het adverteren complex maken.

Digiso heeft de beste online marketing specialisten die u graag willen helpen. Wij voeren ons werk met passie uit en gaan altijd voor het beste resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw online marketing campagnes te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Online marketing uitbesteden

Waarom online marketing uitbesteden?

Online marketing uitbesteden aan Digiso is een verstandig idee. U krijgt een team van online marketing specialisten ter beschikking die u écht kunnen helpen. Voor een vriendelijk bedrag per maand kan u online marketing uitbesteden aan Digiso. De voordelen hiervan zijn:

Minder financieel risico
Het uitbesteden betekent dat u geen online marketing medewerkers in dienst hoeft te nemen. U loopt hierdoor ook minder financieel risico. Wij hanteren flexibele contracten zonder addertjes onder het gras.

Goedkoper
Het uitbesteden van online marketing is een goedkopere optie dan het aantrekken van online marketing medewerkers. Daarnaast heeft u als werkgever allerlei sociale plichten naar uw werknemers toe. Bij het uitbesteden van online marketing aan een bureau, heeft u hier geen last van.

Klant is koning
Vanzelfsprekend honoreren wij de wensen van onze klanten. Wij zijn daarin heel flexibel. Heeft u een speciale actie (bijvoorbeeld tijdens kerst) dan kunnen wij snel schakelen en dit voor u regelen.

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact is belangrijk in een samenwerking. Om die reden hebben wij wekelijkse gesprekken met onze klanten om de voortgang te bespreken. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Wij zijn nauw betrokken.

Sparringspartner
Het fijne aan een marketingbureau is dat u altijd met hen kan schakelen en om advies kan vragen over verschillende vraagstukken. Loopt u bijvoorbeeld ergens tegenaan? Vraag dan uw marketingbureau om advies.

Wat zijn de kosten van online marketing uitbesteden?

De kosten van online marketing uitbesteden variëren. Dit heeft te maken met een aantal aspecten. Voor dat wij u een voorstel kunnen doen, moeten wij het volgende weten:

1) Hoeveel online marketing kanalen wilt u inzetten?
Dit is belangrijk om te weten, omdat wij per kanaal campagnes maken. Dit heeft invloed op de uren die wij aan uw online marketing besteden.

2) Wat zijn uw doelen?
Wilt u meer leads, klanten en omzet? Of wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf? Een combinatie van beide is ook mogelijk. In de regel heeft elke campagne een doelstelling. Als u verschillende doelen heeft, dan moeten wij meestal aparte campagnes maken.  Hier gaat dan ook extra tijd in zitten.

3) Wat is uw advertentiebudget?
Meer budget, betekent meer data. Meer data, betekent meer en sneller optimaliseren. Hoe meer advertentiebudget u beschikbaar stelt, des te meer werk er is. Campagnes leren sneller en tijdens deze fase is optimalisatie essentieel. Dit bepaalt mede de succes van uw campagnes.

Online marketing uitbesteden of zelf doen?

Bedrijven doen online marketing inspanningen voornamelijk om te groeien in klanten, omzet om uiteindelijk meer over te houden onder aan de streep. De hamvraag is dan ook; gaat u dit uitbesteden of gaat u het zelf doen?

Online marketing kanalen optimaliseren is een pittige klus. Er gaat veel tijd en expertise in zitten. Wij zien dan ook een patroon bij onze klanten. Meestal beginnen zij zelf met online marketing. Na verloop van tijd kloppen zij bij ons aan de deur, omdat zij niet tevreden zijn over de prestaties van hun online marketing campagnes. Vaak zit het hem in dat de expertise ontbreekt.

De online marketing specialisten van Digiso zijn begaan met hun vak en behalen uitstekende resultaten voor onze klanten. Wij willen u graag helpen met u online marketing.

Besteedt uw online marketing uit als u zich herkent in de volgende situaties:

 • De kosten van uw campagnes stijgen steeds verder
 • De resultaten van uw campagnes worden minder
 • Uw campagnes genereren geen resultaat
 • U niet zichtbaar bent in Google
 • U niet zichtbaar bent op Social kanalen (zoals Facebook en Instagram)
 • U bij een marketingbureau zit die haar beloftes niet nakomt


De hierboven beschreven situaties zien wij vaak terug bij onze klanten op het moment dat zij contact met ons opnemen. Zij beschikken vaak niet over de benodigde expertise om positieve resultaten te behalen met hun online marketing kanalen. De redenen hiervoor lopen uiteen, maar de belangrijkste redenen zijn:

1) Slecht onderhoud van campagnes
2) Onjuiste campagnestructuur
3) Verkeerde inzet van de online marketing kanalen

Wilt u snel actie ondernemen en uw online marketing prestaties verbeteren? Maak dan kosteloos een afspraak met de marketing specialisten van Digiso.


Niet tevreden over uw online marketing campagnes?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw online marketing campagnes door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de online marketing specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waar moet u opletten bij het uitbesteden van online marketing?

Bent u overtuigd geraakt om uw online marketing uit handen te geven aan een marketingbureau? Dan is het handig om een aantal aspecten in overweging te nemen. In de regel zit u altijd goed bij een marketingbureau die:

 • Actief met u meedenkt
 • Meerdere online kanalen inzet voor u
 • Wekelijks naar u rapporteert
 • Regelmatig adviezen geeft

Echter zijn er veel marketingbureaus die zich voordoen als een specialist, maar dit niet zijn. Zij beloven van alles, maar leveren niet. Dit is problematisch, want u verspilt geld. Bij het selecteren van een marketing bureau, denk dan na over de volgende dingen;

Wat belooft het online marketing bureau?
Online marketing kan u veel opleveren. Wat belooft het marketing bureau aan u dat zij gaan behalen? Klinkt dit realistisch? Hebben zij u ook verteld hoe zij dat gaan doen? En tegen welk budget? Heeft u hierbij een bepaald onderbuik gevoel? Stel vragen. Kritische vragen.

Via online marketing kan u opschalen met uw producten en diensten. Via een goede methodiek bent u in staat om exponentieel met uw bedrijf te groeien. Het uitbesteden van uw online marketing aan een geschikt online marketing bureau biedt zeker kansen.

Wat voor investering doet u?
Veel bedrijven twijfelen tussen het in dienst nemen van een online marketing specialist of het uitbesteden hiervan. Het in dienst nemen van een online marketing specialist is niet zonder risico’s.

 • Wat als diegene ziek wordt? Uw campagnes staan stil en u betaalt het loon door.
 • Beschikt deze medewerker over de juiste skills?
 • Wat als de medewerker in een tunnelvisie terecht komt?

Het uitbesteden van online marketing is een investering die zich altijd terugverdient. Mits u bij een goed marketingbureau zit.

Geen controle meer?
Bij het uitbesteden van online marketing kan u het gevoel hebben de controle te verliezen. Van een professioneel marketing bureau mag u verwachten dat zij zorgvuldig met uw online marketing campagnes omgaan. Het is daarom verstandig om regelmatig contact te hebben met uw marketing bureau om over dit soort zaken te schakelen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising en betekent letterlijk zoekmachine adverteren. Het is een essentieel onderdeel van de online marketing strategie van een bedrijf. Door middel van zoekmachine adverteren bent u in staat om direct resultaat te boeken. Uw potentiële klanten zoeken namelijk naar uw producten of diensten via zoekmachines.

De bekendste zoekmachine is Google. De advertentiemogelijkheden hierin zijn onbeperkt. De advertentietool om te adverteren in de zoekmachine van Google, heet Google Ads. Wij zijn gespecialiseerd in het adverteren via Google Ads. In andere zoekmachines zoals Bing kunnen wij u ook helpen met adverteren. Echter, deze zoekmachines zijn minder populair omdat zoekgedrag meestal plaatsvindt via Google.

Google Ads
Bijna elk bedrijf is bekend met adverteren in Google Ads. Niet altijd halen zij het gewenste resultaat. Onze Google Ads specialisten hebben flink wat expertise als het gaat om Google Ads. Voor een voordelig tarief kunnen wij u helpen met adverteren in Google Ads. De Google Ads specialisten van Digiso helpen u graag met;

1) Het optimaliseren van uw Google Ads campagnes
2) De kosten te verlagen en de resultaten te verbeteren van uw Google Ads campagnes
3) Alle campagnetypen binnen Google Ads

Wilt u adverteren in Google Ads of adverteert u al en vallen de resultaten tegen? Maak dan kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u hogere posities in de zoekresultaten van Google en meer verkeer naar uw website genereren? Uw website optimaliseren voor de zoekmachine is dan de oplossing. Dit noemt men ook wel SEO, Search Engine Optimization.

Zoekmachine optimalisatie is een slimme methode om gratis websitebezoekers naar uw website te trekken. Er kleven diverse voordelen aan zoekmachine optimalisatie;

 • Hoge posities in de zoekresultaten van Google
 • U bent beter vindbaar
 • Meer verkeer naar uw website
 • Toenemend websiteverkeer zorgt voor extra klanten


Zoekmachine optimalisatie is een proces dat continu moet worden bijgehouden. Hoe fijn is het als u een marketing bureau heeft die constant met u mee kijkt en verbeteringen aandraagt en doorvoert? U heeft aan Digiso dan de juiste. Wij zijn meedenkend, super actief en aarzelen niet. Wij helpen u met hogere posities in Google. U kunt gemakkelijk uw zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Digiso en wij behalen voor u het gewenste resultaat.

Facebook adverteren

Naast Google Ads is Facebook ook een populair advertentiekanaal en vormt een onderdeel van de online marketingstrategie van een bedrijf. Veel ondernemers hebben een extreme focus op Google en vergeten andere online marketing kanalen. Daar laten zij kansen liggen.

De online marketing specialisten van Digiso hebben vanzelfsprekend een intensieve focus op Google, maar nemen andere advertentiekanalen zoals Facebook ook mee in de marketing strategie. Facebook leent zich uitstekend voor meer merkbekendheid en het promoten van uw producten of diensten.

Daarnaast is Facebook een handig advertentiemiddel voor remarketing. Dit houdt in dat mensen die eerder in aanraking zijn geweest met een advertentie opnieuw advertenties te zien krijgen. Door de kracht van remarketing op Facebook werkt dit ook als een salesfunnel. Hier komt remarketing ook om de hoek kijken.

Onze Facebook specialisten kijken graag met u mee. Maak kosteloos een afspraak. Wij bellen u binnen 24 uur terug om samen de mogelijkheden te bespreken voor het adverteren op Facebook.

Instagram adverteren

Instagram kent wereldwijd meer dan een miljard gebruikers en ook in Nederland zijn mensen actief op dit platform. Door de goede vertegenwoordiging van de Nederlanders op Instagram, is het interessant om hierop te adverteren. U kan via dit platform zowel internationaal-als nationaal uw doelgroep bereiken.

De kosten voor het adverteren op Instagram hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een voordelige prijs kunnen wij u al helpen met het adverteren op Instagram. Wij zorgen ervoor dat uw Instagram campagnes goed gaan lopen waardoor u het maximale resultaat behaald. Digiso zorgt ervoor dat het adverteren op Instagram geen kostenpost, maar een investering is.

Wij helpen diverse bedrijven met het adverteren op Instagram. Dagelijks maken wij nieuwe Instagram campagnes en onderhouden wij bestaande campagnes. Hierbij doen wij veel analyses en optimaliseren wij waar dat nodig is.

Wilt u meer rendement uit uw Instagram advertenties? Maak dan kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

LinkedIn adverteren

Niemand zal de effectiviteit van LinkedIn ontkennen. LinkedIn is het platform voor de zakelijke markt. In Nederland hebben bijna 8 miljoen mensen een account, waarvan iets minder dan 10% dagelijks actief is. Dit komt uit op meer dan 700.000 mensen ongeveer. Wereldwijd is het bereik nog veel groter. Om die reden is LinkedIn ook geschikt om internationaal te adverteren.

LinkedIn adverteren is vooral interessant als uw onderneming B-2-B is georiënteerd. Het grootste gedeelte van de gebruikers op LinkedIn gebruikt dit platform voor zakelijke doeleinden. Daarnaast zijn veel beleidsmakers van bedrijven actief op LinkedIn. U bereikt hen direct en bent dus relevant. Er is een grote kans dat u daarom gelijk de juiste persoon target.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met het adverteren op LinkedIn? Neem dan contact met ons op. Maak kosteloos een afspraak voor de mogelijkheden.  

E-mail marketing

E-mail marketing is een relatief goedkoop advertentiemiddel. Via e-mails kunt u gemakkelijk uw producten of diensten promoten en onder een grote groep mensen verspreiden. Tevens is het een goed middel om uw relatie te onderhouden met bestaande klanten.

Wat nog beter werkt is het versturen van geautomatiseerde e-mails (marketing automation) met gepersonaliseerde boodschappen aan uw klanten. Op basis van historische data van uw klantgegevens kunt u gericht segmenten maken en persoonlijke e-mails sturen. Wij zien vaak dat dit goed werkt.

De voordelen van geautomatiseerde e-mails met persoonlijke boodschappen zijn:

1) Hogere open rate
2) Hogere doorklikratio
3) Hoger conversiepercentage
4) Meer klantloyaliteit
5) Hogere klantwaarde
6) Levensduur van de klant verhoogt

De marketing specialisten van Digiso helpen u graag bij het opzetten van e-mail marketing. Hierbij zijn de mogelijkheden dan ook onbeperkt. Maak een kosteloos afspraak voor de mogelijkheden.

Conversie optimalisatie (CRO)

Vanuit advertentiekanalen trekt u bezoekers naar uw website, maar converteren deze bezoekers naar klanten? Dit is een samenspel van enerzijds de juiste bezoekers naar uw website genereren en anderzijds moet u ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. Haalt u niet voldoende rendement uit uw bezoekers?

Als u zich in de volgende situaties herkent, dan is het slim om advies van Digiso in te winnen:

 • Te weinig bezoekers worden klant via uw website
 • De klantreis op uw website is niet logisch
 • U heeft het gevoel dat de website beter kan renderen


Bovenstaande situaties leiden ertoe dat u kritisch mag kijken uw website. Ga in de schoenen van de klant staan. Kan de website geoptimaliseerd worden voor conversies? Neem contact op met Digiso om dit te bespreken. Maak nu kosteloos een afspraak.

Vandaag nog online marketing uitbesteden?

Het uitbesteden van online marketing is geen eenvoudige keuze. Dit gaat in veel gevallen gepaard met enige twijfel. Het is goed om te weten dat het uitbesteden van online marketing een investering is. In de meeste gevallen verdient dit zich terug, mits u bij een marketingbureau zit met gedegen kennis en kunde. 

U mag verwachten van een marketingbureau dat zij zorgdragen voor al uw online marketing kanalen. De online marketing specialisten van Digiso handelen met een flinke dosis respect. Met onze kennis en kunde behalen wij keer op keer de gewenste resultaten voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bedrijven beter vindbaar zijn in Google en genereren op die manier potentiële klanten naar hun website. Dit zorgt voor meer omzet en winst.

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw online marketing kanalen te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw online marketing campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze online marketing specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast online marketing, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft