Online marketing consultant

Bent u zoekende naar een online marketing consultant om uw online marketing prestaties te verhogen? Wij helpen u bij het genereren van meer leads, klanten, omzet en winst. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Binnen 24 uur reactie van één van onze marketing specialisten.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een online marketing consultant u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een online marketing consultant u op

Online marketing consultant

Veel bedrijven gebruiken online marketing, maar halen hier niet het maximale uit. Vaak zien zij een afnemende trend. De kosten stijgen en de resultaten nemen af. Dit is budgetverspilling. Online marketing levert altijd meer op dan dat het u kost, mits de campagnes op een goede manier worden opgebouwd en geoptimaliseerd.

Is één van de onderstaande situaties van toepassing op uw bedrijf? Dan is het uitbesteden van uw online marketing aan Digiso een goed idee.

1) De kosten van de online marketing campagnes nemen alleen maar toe
2) Mijn gevoel zegt dat er meer uit online marketing gehaald kan worden
3) Ik vraag mij af of ik wel de juiste doelgroep bereik
4) Ik vraag mij af of de advertenties wel van goede kwaliteit zijn
5) Ik denk dat de kosten kunnen worden verlaagd
6) Ik wil meer leads, omzet en winst uit online marketing campagnes

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen voor het adverteren via online marketing. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met online marketing, wat is uw advertentiebudget is en of u al aan het adverteren bent via online marketing kanalen.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze online marketing specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw online marketing campagnes gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij geven u een seintje zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw online marketing campagnes. 

Online marketing consultant

Als u wilt dat uw online marketing succesvol is, is het een goed idee om hulp te vragen van iemand die veel weet van online marketing. Bij Digiso kunnen we je advies geven over online marketing. Een van de beste manieren om dingen te verkopen is via online kanalen. Online bedrijven worden steeds populairder omdat internet een belangrijke rol speelt in ons leven. Internet is een goede manier om mensen te bereiken die misschien uw huis willen kopen. U zult meer succes hebben als u leert hoe u het internet op de juiste manier kunt gebruiken. Onze website kan u helpen met uw online marketing.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw online marketing campagnes te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Online marketing uitbesteden

Waarom online marketing uitbesteden?

De vindbaarheid van uw bedrijf

Een website moet vindbaar zijn, anders wordt deze niet bezocht. Veel bedrijven maken de fout om een mooie website te maken en te wachten op bezoekers. Tegen de tijd dat ze beseffen dat er niemand komt, is het te laat om te herstellen. Een manier is om uw website vindbaar te maken voor zoekmachines als Google. Dit zal het aantal bezoekers verhogen, maar hiervoor moet u op de eerste pagina met zoekresultaten staan. Weinig mensen kijken verder dan de eerste pagina van een zoekmachine als Google. U moet zich richten op zoekmachineoptimalisatie (SEO) om uw bedrijf op de eerste pagina te krijgen.

Bij Digiso hebben we veel ervaring met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kan onze online marketing consultant u perfect adviseren hoe u snel beter vindbaar kunt worden, evenals advies over on-page en off-page SEO. Als u uw site opvallend wilt maken, zijn er verschillende technieken die u kunt gebruiken om uw websitepositie te verbeteren. Er worden echter veel fouten gemaakt met de techniek van linkbuilding en het is cruciaal dat u over voldoende kennis op dit gebied beschikt voordat u begint met het implementeren hiervan.

Content is zo belangrijk

Hoewel het ontwikkelen van een content marketingstrategie erg belangrijk is om de concurrentie voor te blijven, is het creëren van kwaliteitscontent voor uw bedrijf net zo belangrijk. Als u relevante content blijft bieden, ontwikkelt u een goede relatie met uw doelgroep en wordt u gezien als dé bron voor informatie over het onderwerp. Dit zal ertoe leiden dat meer mensen u vertrouwen en een aankoop doen. U kunt een bepaald product promoten, maar u bouwt ook vertrouwen op bij uw klanten. Een Online Marketing Consultant van Digiso helpt u graag erachter te komen hoe u het beste verbinding kunt maken met uw doelgroep door in te spelen op de behoeften die zij willen vervullen.

Als u ons advies wilt over de beste manier om uw bedrijf online te promoten, neem dan contact op met Digiso. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van online marketing en kunnen u adviseren over de te nemen maatregelen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw online marketing volledig uit te besteden aan Digiso.

Laat ons uw website een stevige boost geven

Heeft uw website een echte boost nodig zodat het u niet alleen geld kost, maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan Digiso over. Wij werken graag met u samen om ervoor te zorgen dat uw website goed geoptimaliseerd wordt voor een betere ranking in Google zodat het aantal bezoekers zal stijgen en dat zich vertaalt in een hogere omzet. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op.

Wat zijn de kosten van online marketing uitbesteden?

De kosten van online marketing uitbesteden variëren. Dit heeft te maken met een aantal aspecten. Voor dat wij u een voorstel kunnen doen, moeten wij het volgende weten:

1) Hoeveel online marketing kanalen wilt u inzetten?
Dit is belangrijk om te weten, omdat wij per kanaal campagnes maken. Dit heeft invloed op de uren die wij aan uw online marketing besteden.

2) Wat zijn uw doelen?
Wilt u meer leads, klanten en omzet? Of wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf? Een combinatie van beide is ook mogelijk. In de regel heeft elke campagne een doelstelling. Als u verschillende doelen heeft, dan moeten wij meestal aparte campagnes maken.  Hier gaat dan ook extra tijd in zitten.

3) Wat is uw advertentiebudget?
Meer budget, betekent meer data. Meer data, betekent meer en sneller optimaliseren. Hoe meer advertentiebudget u beschikbaar stelt, des te meer werk er is. Campagnes leren sneller en tijdens deze fase is optimalisatie essentieel. Dit bepaalt mede de succes van uw campagnes.

Vandaag nog online marketing uitbesteden?

Het uitbesteden van online marketing is geen eenvoudige keuze. Dit gaat in veel gevallen gepaard met enige twijfel. Het is goed om te weten dat het uitbesteden van online marketing een investering is. In de meeste gevallen verdient dit zich terug, mits u bij een marketingbureau zit met gedegen kennis en kunde. 

U mag verwachten van een marketingbureau dat zij zorgdragen voor al uw online marketing kanalen. De online marketing specialisten van Digiso handelen met een flinke dosis respect. Met onze kennis en kunde behalen wij keer op keer de gewenste resultaten voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bedrijven beter vindbaar zijn in Google en genereren op die manier potentiële klanten naar hun website. Dit zorgt voor meer omzet en winst.

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw online marketing kanalen te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw online marketing campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze online marketing specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast online marketing, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft