Online leadgeneratie

Meer potentiële klanten aantrekken? Dan is leadgeneratie de oplossing. Benieuwd hoe u meer leads kan genereren? De leadgeneratie specialisten van Digiso helpen u graag.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een leadgeneratie specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een leadgeneratie specialist u op

Wat is online leadgeneratie?

Online leadgeneratie is het online vinden van mensen die misschien willen kopen wat u verkoopt. Een lead is iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in wat u te bieden heeft. Online leadgeneratie is dus het proces van het vinden van potentiële klanten en ervoor zorgen dat zij geïnteresseerd zijn in wat u verkoopt.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij helpen u graag met leadgeneratie. Maak een afspraak en één van onze leadgeneratie specialisten belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en genereer meer leads met hulp van Digiso.

Digiso is het online leadgeneratie bureau voor u

Hoewel alle bedrijven meer leads willen, is het succesvol binnenhalen ervan een ander verhaal. Digiso is een team van professionals dat kan helpen uw visie om te zetten in realiteit. Als B2B leadgeneratiebureau helpen wij u bij het gebruik van verschillende kanalen om leads te genereren, waardoor het aantal totale leads toeneemt en de kwaliteit van de verkoopafdeling wordt gewaarborgd. Met de nadruk op inbound methodologie, begint het proces natuurlijker omdat het door de lead zelf wordt geïnitieerd wanneer zij op zoek zijn naar informatie of oplossingen. Dus om het samen te vatten; wij brengen u meer verkeer, leads van hogere kwaliteit, en hogere verkoopcijfers in het algemeen.

Wij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in B2B leadgeneratie. Wij nemen een datagestuurde marketingstrategie en vertalen die naar een plan voor het genereren van leads. Inbound marketing wordt te vaak gedaan op basis van ‘buikgevoel’ in plaats van echt te kijken naar de behoeften van de klant. Door leadgeneratie data-gedreven aan te pakken, weet u wat werkt en wat niet werkt. Zoals gezegd is leadgeneratie zeer interessant voor B2B-bedrijven vanwege het complexe koopproces.

Onze klanten hebben vaak complexe vraagstukken en daarom werken wij graag nauw met hen samen. De klant is immers de expert op het gebied van zijn producten en diensten. Wij geloven dat samenwerking met onze klanten essentieel is voor succesvolle leadgeneratie.

Wat is het doel van online leadgeneratie?

Het doel van online leadgeneratie is het aantrekken van potentiële klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Mensen tonen hun interesse door een brochure of whitepaper te downloaden of zich in te schrijven voor een nieuwsbrief. Sommigen kunnen zelfs een offerte bij u aanvragen.

Hoe u online leads genereren kunt?
Met Multi Funnel Marketing gebruikt u meerdere online kanalen om leads te genereren die passen bij uw doelgroep. Door alle relevante online kanalen te optimaliseren, vergroot u de kans dat u uw gewenste bedrijfsdoelstelling bereikt. Hieronder bespreken wij de belangrijkste online kanalen.

Website
De website is het belangrijkste kanaal voor het genereren van online leads, aangezien alle consumenten of bedrijven de website van een bedrijf zullen bekijken voordat zij hun product of dienst kopen. In het huidige digitale tijdperk is het bijna ondenkbaar dat er bedrijven zijn die nog geen website hebben. Als de website van uw concurrent verouderd en niet gebruiksvriendelijk is, heeft u een grotere kans dat de lead in plaats daarvan contact met u opneemt. Als uw website up-to-date en aantrekkelijk is, is de kans groter dat u vragen krijgt. Zorg altijd voor een goed onderhouden site om de best mogelijke leads te genereren!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het verbeteren van de positie van een website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Hoe hoger de website scoort, hoe groter de kans dat mensen hem vinden als ze zoeken op relevante trefwoorden. Dit toegenomen verkeer kan leiden tot meer potentiële klanten of cliënten op de site.

Zoekmachine adverteren (SEA)
U kunt ook advertenties gebruiken om online leads te genereren via de zoekmachines. Deze methode, genaamd SEA (search engine advertising), is een van de snelste manieren om leads te krijgen. Door advertenties voor uw doelgroep te tonen, kunt u hen en potentiële klanten gemakkelijker bereiken. Er zijn verschillende soorten advertenties die u kunt gebruiken, waaronder search Ads, display Ads, shopping Ads en video Ads.

Social media marketing
Social media marketing is altijd een topprioriteit voor Multi Funnel Marketing. Door gebruik te maken van verschillende social media platforms kunnen we de naamsbekendheid van het bedrijf vergroten en potentiële klanten bereiken. Niet alleen dat, maar het is ook geweldig om in contact te komen met onze huidige klanten. Nu er zoveel opties beschikbaar zijn, en er elke dag meer bijkomen, zijn er geen grenzen aan wat u met sociale media kunt doen.

Onze leadgeneratie diensten

In wezen gaat het bij leadgeneratie om het genereren van kwaliteitsleads en het vullen van uw verkooppijplijn. Er zijn echter veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Hier bij Data Driven Marketing geloven wij in een datagestuurde marketingstrategie die zich vertaalt in concrete, uitvoerbare stappen. Wij weten precies wat er nodig is om online leadgeneratiecampagnes tot een succes te maken, en wij kunnen u bij elke stap ondersteunen – van strategische planning tot uitvoering. Met onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten meer dan gekwalificeerd om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Wij bieden hulp bij:

  • De vereiste verantwoordelijkheden van de functie zijn als volgt;
  • Het definiëren van lead lifecycles en het ontwikkelen van een buyer persona;
  • Gebruik zowel organische methoden, zoals SEO, als betaalde middelen, zoals SEA, om leads te genereren;
  • Deze leads beheren;
  • Campagne prestaties bijhouden met behulp van marketing funnels, en meer.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze leadgeneratie specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Mogelijkheden bespreken

Onze leadgeneratie specialisten staan u graag te woord

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft