Instagram marketing

Digiso heeft uitgebreide ervaring met Instagram marketing, en onze expertise zal u veel voordeel opleveren. Ons team is gekwalificeerd om de expertise te leveren die nodig is om van uw advertentiecampagne een succes te maken. Maak kosteloos een afspraak.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Instagram specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Instagram specialist u op

In 3 stappen Instagram marketing uitbesteden aan Digiso

Veel bedrijven maken gebruik van Instagram advertenties. Zij behalen echter niet het gewenste resultaat. In de meeste gevallen zien zij hun kosten stijgen en de resultaten afnemen. Dit is zonde en verspilling van het budget. Instagram campagnes leveren altijd meer op dan dat het kost, mits de campagnes goed worden opgezet en onderhouden.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw Instagram campagnes uit aan Digiso.

1) De Instagram advertentie kosten nemen alleen maar toe
2) Ik heb het gevoel dat er meer resultaat uit Instagram gehaald kan worden
3) Bereik ik wel de juiste doelgroep op Instagram?
4) Zijn mijn advertenties wel goed afgestemd op mijn doelgroep?
5) Zijn mijn advertenties van goede kwaliteit?
6) Kunnen de kosten worden verlaagd?
7) Hoe kan ik meer leads, klanten en omzet genereren uit Instagram campagnes?
8) Hoe kan ik meer klanten krijgen uit mijn Instagram campagnes?

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen voor het adverteren op Instagram. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met Instagram adverteren, wat uw advertentiebudget is en of u al aan het adverteren bent op Instagram.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze Instagram specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw Instagram campagnes gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw Instagram campagnes.  

Waarom u zou moeten adverteren op Instagram

 • Instagram is het snelst groeiende social media platform, met meer dan 1 miljard gebruikers.
 • Het is een visueel platform, wat betekent dat uw advertenties worden gezien door mensen die graag foto’s en video’s zien.
 • Instagram is een mobiel platform: meer dan 80% van de gebruikers gebruikt het op een smartphone of tablet. Dit betekent dat uw merk hen kan bereiken waar ook ter wereld, op elk moment van de dag en de nacht.
 • Instagram is een social media platform en een van de meest gebruikte kanalen om online in contact te komen met consumenten, met name Millennials en Gen Zers die op zoek zijn naar inspiratie van merken die ze op dit netwerk volgen. Door deel uit te maken van deze gesprekken heeft u de kans om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten voordat ze elders op het web of zelfs offline advertentiemateriaal over uw bedrijf tegenkomen. Mensen besteden meer tijd dan ooit aan het doorbladeren van hun newsfeeds, dus het is zeker nog niet te laat – profiteer ervan zolang het nog kan.
 • Met meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd die dagelijks actief foto’s & video’s op hun account plaatsen (en dat aantal groeit nog steeds), is er nog nooit zo’n kans geweest voor de huidige maatschappij waarin iedereen iets anders uit het leven wil halen.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Instagram campagnes te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Instagram campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Wij hebben de expertise en ervaring die u nodig heeft

Wij hebben alle expertise en kennis in huis. De reden dat wij uw match zijn: We hebben het juiste team, ervaring en kennis, we hebben de juiste tools en technologie, we hebben de juiste strategie en kennis. We weten ook hoe we uw resultaat kunnen laten boeken op Instagram met onze unieke aanpak die is ontwikkeld door jarenlange ervaring op dit gebied. Instagram is het platform van vandaag en het is ook belangrijk voor de ondernemers van morgen die zich willen onderscheiden van hun concurrenten. Digiso kan gezien worden als een verlengstuk van uw organisatie: Een compleet team van digital marketing specialisten staat klaar om uw online concurrenten te verslaan. De kennis die wij hebben slaat aan op alle gebieden van online marketing: van Instagram marketing tot E-mail marketing en meer.

Digiso verzorgt uw Instagram marketing en al uw online marketing behoeften

Het uitbesteden van uw online marketing is een kosteneffectieve manier om resultaten te boeken. We hebben bedrijven met hard zien groeien door hun online marketing behoeften aan ons uit te besteden.

Met Digiso als uw digitale verlengstuk kunt u zich richten op waar u goed in bent in plaats van tijd te verspillen aan technische zaken. Wij behandelen alle aspecten van uw online aanwezigheid zodat u zich kunt richten op andere aspecten van het runnen van uw bedrijf.

U wilt nieuwe klanten aantrekken, de conversie verbeteren en bestaande klanten behouden? Dan is het logisch dat u deze activiteiten uitbesteedt aan Digiso: wij nemen u alles uit handen zodat u zich kunt richten op wat het belangrijkst is voor het succes van uw bedrijf – het verkopen van producten of diensten.

Met welk doel wilt u op Instagram adverteren?

Zorg er bij het plannen van uw Instagram marketing campagne voor dat u weet wat uw doelen zijn. Wat wilt u bereiken met deze advertentiecampagne? Zijn er specifieke doelgroepen die getarget moeten worden? Wilt u meer naamsbekendheid, betrokkenheid van uw doelgroep of conversie?

Per campagne kunt u verschillende doelen stellen:

 • Naamsbekendheid vergroten: creëer bekendheid voor uw merk, product, toepassing of dienst. Dit gebeurt vaak via influencers die hun persoonlijke ervaring met het product/dienst delen met hun volgers.
 • Verhoog de betrokkenheid bij uw doelgroep: zorg dat uw (potentiële) klanten meer te weten komen over uw product of dienst. De beste manier om een grote groep potentiële klanten te bereiken is door ze te targeten op basis van hun interesses en aanverwante interesses. U kunt deze mensen vinden door Facebook of Instagram profielen te analyseren waar ze informatie over zichzelf hebben gedeeld zoals leeftijdsgroep, geslacht en locatie.
 • Conversie verhogen: verhogen van de verkoop van uw product, downloads van applicatie of bezoekers van website / winkel. Deze conversies worden meestal gemeten in termen van objectieve acties zoals iets online kopen of registreren op een website / aanmelden voor een e-maillijst enzovoort. Maar het kan ook worden gemeten in termen van meer verkeer op bepaalde pagina’s binnen een app, zodat we kunnen analyseren welke elementen het beste werken voordat we wijzigingen doorvoeren op basis van die inzichten.

Niet tevreden over uw Instagram campagnes?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw Instagram campagnes door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de Instagram specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Uw betrouwbare Instagram marketing partner

U kunt uw Instagram marketing aan ons uitbesteden en u richten op andere onderdelen van uw bedrijf.

Ons ervaren team maakt de beste campagnes voor u, ongeacht in welke branche u zit. We weten hoe belangrijk het is om niet alleen meer volgers te krijgen, maar ze ook daadwerkelijk om te zetten in betalende klanten of cliënten voor uw bedrijf. Ons team vindt het juiste publiek voor uw product of dienst met behulp van bewezen technieken zoals contentmarketing en betaalde advertenties, bouwt hun interesse in de loop van de tijd op en zorgt er vervolgens voor dat ze krijgen wat ze willen van een legitieme bron (u dus).

We hebben ervaring met alle soorten bedrijven, van kleine start-ups tot grote bedrijven; in welke fase van ontwikkeling die van u zich ook bevindt, wij kunnen u helpen uw aanwezigheid in de huidige digitale wereld te versterken door middel van effectieve social media marketing oplossingen zoals Facebook marketing of Instagram marketing.

Instagram marketing strategieën


Adverteren via Stories
Stories is een van de manieren om te adverteren op Instagram. 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks Instagram stories, dus er liggen kansen voor bedrijven, ook voor u.

Foto advertenties
Foto advertenties zijn de meest gebruikte en makkelijkste manier voor Instagram marketing. Vertel uw verhaal met een duidelijk, eenvoudig en mooi creatief canvas. U kunt vierkante foto’s en foto’s in liggend formaat gebruiken.

Video advertenties
Video advertenties op Instagram zijn krachtig door de combinatie van bewegende beelden en geluid. U kunt u video-advertentie maximaal 60 seconden lang maken.

Carrousel advertenties
Carousel Ads is een nieuwe optie op Instagram waarmee u mensen meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie kunt laten zien.

U bepaalt het Instagram marketing budget

U kunt zelf bepalen hoeveel u uitgeeft en wat voor soort advertenties u wilt draaien. Instagram Ads biedt drie soorten: video, foto of alleen tekst. U kunt u publiek op vele manieren targeten, onder andere op locatie, geslacht of interesses, en zelfs een biedsysteem instellen voor elke campagne op basis van kosten per engagement (zoals likes).

De extra kosten van adverteren op Instagram hangen af van de manier waarop u adverteert. Het doel van uw advertentie is hier het uitgangspunt. Zoals eerder besproken, kan Instagram marketing worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken (bijv. merkbekendheid vergroten of meer verkeer krijgen). Als uw doel is om de merkbekendheid te vergroten, dan zal bereik in dit geval belangrijker worden geacht dan klikken en conversies – dit vertaalt zich dus in de manier waarop u betaalt voor uw advertenties op Instagram.

Met de juiste kennis is adverteren op Instagram eenvoudig

U kunt uw Instagram advertenties in enkele minuten opzetten. Alles wat u nodig hebt, is een goed idee, een budget en de juiste tools om te beginnen. Met de Instagram Ads Manager kunt u gemakkelijk uw advertenties aanmaken en beheren.

Deze tool is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om advertentiecampagnes te maken en u te richten op specifieke doelgroepen op basis van verschillende criteria zoals locatie, leeftijd of geslacht. Het stelt u ook in staat om impressies, klikken, likes en commentaren te monitoren op elke post die deel uitmaakt van de campagne.

Online marketing voor maximale resultaten

Instagram is een social media platform met 400 miljoen actieve gebruikers wereldwijd. Het is het snelst groeiende online platform, en het is een van de belangrijkste tools geworden als het gaat om het bereiken van uw doelgroep.

Instagram advertenties zijn een geweldige manier om uw doelgroep te bereiken, omdat ze zeer gericht en effectief kunnen zijn. Online succes vereist de juiste combinatie van marketingkanalen, waarbij Instagram advertising slechts één onderdeel is. Maar bij Digiso geloven we dat u meer nodig hebt dan alleen adverteren op Instagram – vanuit die visie bieden we een compleet online marketingpakket aan dat alle online kanalen omvat en op die manier uw slagingskans vergroot. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze specialisten in het Digiso team die met u samenwerken zodat we samen maximale resultaten kunnen behalen.

Vergroot uw online invloed door gebruik te maken van sociale media

Wat zijn de belangrijkste social media platforms voor uw bedrijf? Welke kunnen u helpen nieuwe klanten te bereiken en uw online zichtbaarheid te vergroten?

 • Facebook: Het meest gebruikte social media platform ter wereld. Behalve dat het een geweldige manier is om mensen uit verschillende leeftijdsgroepen te bereiken, stelt het merken ook in staat om hun verhaal te vertellen en te laten zien waar ze voor staan.
 • Twitter: Een ander geweldig kanaal dat bedrijven helpt in contact te komen met gebruikers, maar niet zoveel tijd of moeite vergt als Facebook. Het is ideaal voor het communiceren van korte berichten zoals kortingen of updates over veranderingen in producten/diensten die door bedrijven worden aangeboden enz.
 • Instagram: Een app voor het delen van foto’s met meer dan 700 miljoen maandelijks actieve gebruikers wereldwijd. Dit platform is vooral populair onder jongere generaties die graag bladeren door berichten die door andere gebruikers worden gedeeld – iets wat het perfect maakt voor het promoten van producten/diensten via visuele content zoals foto’s of video’s geüpload door professionals in verschillende sectoren zoals modeontwerpers, fotografen etc., die willen dat hun werk wordt gezien door een publiek dat specifiek geïnteresseerd is in dit soort afbeeldingen/video’s die dagelijks regelmatig via hun profielen op Instagram worden gepost.

LinkedIn: Het meest professionele sociale mediakanaal voor bedrijven, het helpt bedrijven om in contact te komen met hun doelpubliek door het gebruik van bedrijfsgerelateerde content zoals vacatures en artikelen geschreven door professionals in verschillende industrieën. LinkedIn is ook een ideale plek voor bedrijven om updates te plaatsen over veranderingen in producten/diensten die bedrijven aanbieden.

Excelleer en iedereen zal u kennen

Als u de grootste, meest effectieve resultaten wilt voor uw online marketing strategie, dan is Digiso bij uitstek het marketingbureau voor al uw behoeften. We hebben een team van experts die gespecialiseerd zijn in elk aspect van online marketing en het allemaal aankunnen:

Wij kennen Instagram marketing als geen ander. Ons team heeft meer dan jarenlange ervaring in digitale media en is goed op de hoogte van de nieuwste trends en tools. Het beste deel? We bieden niet alleen inzicht in wat werkt en wat niet – we leveren daadwerkelijk resultaten, omdat we ervaring hebben met elk groot sociaal netwerk dat er is.

We zijn ook experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Wat betekent dit? Wanneer iemand naar iets zoekt op Google of andere zoekmachine sites, komen onze berichten bovenaan of onderaan te staan, afhankelijk van hoe nauw gerelateerd ze zijn aan hun zoekwoorden. Als u op zoek bent naar meer mensen die uw website bezoeken via organisch zoekverkeer, dan zijn wij zeker een goede partner omdat dit soort verkeer een hogere conversie heeft in vergelijking met betaalde advertenties, wat betekent dat ze direct terug in onze sales funnel komen zonder dat ze eerst tijd hebben verloren met het proberen van andere routes.

Wij geloven dat onze expertise in Instagram marketing is wat ons onderscheidt van de concurrentie. We hebben alle kennis en expertise die nodig is om een geweldige campagne voor uw bedrijf te creëren. Wij kunnen u helpen meer van uw doelgroep te bereiken door dit social media platform te gebruiken om uw product of dienst te adverteren.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Instagram specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast Instagram adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft