Google Ads uitbesteden Breda

Uw doelgroep zoekt dagelijks actief naar uw diensten en/of producten. Daarom werkt Google Ads ook zo goed. Doe de gratis Google Ads Quickscan om te zien waar uw kansen liggen in uw Google Ads account. Nog geen Google Ads account? Maak dan kosteloos een afspraak.

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

In 3 stappen door de Google Ads Quickscan

Veel bedrijven gebruiken Google Ads, maar behalen niet het gewenste resultaat. Vaak zien zij de kosten stijgen en de resultaten dalen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Google Ads moet namelijk altijd meer geld opleveren dan dat het kost. De Google Ads Quickscan van Digiso doet een audit van uw Google Ads account.

De scan geeft antwoord op onder andere de volgende vragen;

1) Gebruik ik een logische Google Ads account structuur?
2) Kunnen mijn Google Ads campagnes verbeterd worden?
3) Adverteer ik op de juiste zoekwoorden?
4) Is er een match tussen mijn zoekwoorden en landingspagina’s?
5) Zijn mijn advertenties van goede kwaliteit?
6) Sluiten mijn zoekwoorden aan bij de zoekopdrachten van mijn potentiële klanten?
7) Kunnen de kosten per klik worden verlaagd?
8) Hoe kan ik meer klanten krijgen uit Google Ads?

Stap 1

Telefonische introductie en uitleg

Als u zich heeft aangemeld voor de Quickscan, dan belt één van onze Google Ads specialisten u op. In dit gesprek stellen wij ons kort voor en vragen wij u inleidende informatie over uw Google Ads account. Daarna leggen wij u stapsgewijs uit hoe wij de Quickscan gaan uitvoeren. De Quickscan doet een analyse van uw Google Ads account. Dit houdt in dat wij toegang nodig hebben tot uw Google Ads account. Vanzelfsprekend gaan wij hier vertrouwelijk en met uiterste zorgvuldigheid mee om.

Stap 2

Onze specialisten voeren de Quickscan uit

Na de telefonische introductie en uitleg, gaan onze Google Ads specialisten aan de slag. Meestal is dit één specialist die uw account onder de loep neemt. Maar soms ook met meerdere specialisten om zo de analyse te verbeteren. Uiteraard doen wij enkel een analyse van uw Google Ads account en wijzigen wij niks aan uw campagnes. Wij zijn alleen gefocust op hoe het beter kan en waar kansen liggen. De Google Ads Quickscan kunnen wij meestal binnen twee tot drie werkdagen uitvoeren vanaf het moment van aanvraag.

Stap 3

Wij bespreken met u de Quickscan

Wij geven u een seintje zodra wij de scan hebben uitgevoerd. U bent waarschijnlijk benieuwd naar de resultaten. Om de resultaten te bespreken maken wij graag met u een afspraak. Dit kan telefonisch, digitaal (bijvoorbeeld Teams of Google Meet) of op locatie. Onze Google Ads specialisten leggen u graag uit wat de scan heeft laten zien, hoe het beter kan en waar de grootste kansen liggen. Op basis van de scan willen wij u vervolgens graag een voorstel doen hoe de Google Ads specialisten van Digiso u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw Google Ads campagnes.

Google Ads uitbesteden Breda

Zoekt u hulp van een marketingbureau bij het verbeteren van uw Google Ads campagnes? Wij beheren een tal van Google Ads campagnes voor bedrijven die wij dagelijks optimaliseren. Onze Google Ads specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het online landschap. Wij begrijpen dat het adverteren in Google Ads soms complex kan zijn. U kan namelijk zoveel kanten op in Google Ads en er zijn verschillende benaderingen mogelijk. Dit kan het nogal verwarrend maken. Daarom staan de Google Ads specialisten van Digiso voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het adverteren in Google Ads. Diverse bedrijven hebben hun online prestaties omhoog zien gaan door het werk van Digiso. En dat doen wij nog steeds elke dag. Bent u de volgende? Wij helpen u graag met uw Google Ads campagnes. Maak direct kosteloos een afspraak voor de mogelijkheden of vraag een gratis Google Ads Quickscan aan.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Google Ads te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Google Ads campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Google Ads uitbesteden aan marketingbureau

Veel bedrijven zijn actief met Google Ads, maar hebben niet de benodigde kennis en expertise in huis om Google Ads op een optimale manier te laten functioneren. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom er niet het maximale resultaat behaald wordt uit Google Ads campagnes. Vaak wordt budget opgeslokt aan zaken die voorkomen hadden kunnen worden in Google Ads. Hoewel het maken van fouten niet erg is, betekent dit wel dat u lesgeld betaalt.Het slim inzetten van Google Ads en dit rendabel maken kost veel tijd, zeker als u hier nog geen ervaring mee hebt.

Daarnaast zijn steeds meer bedrijven toegetreden tot het online speelveld, omdat zij bewust zijn worden van de kansen die online biedt. De toegenomen marktspelers hebben gevolgen gehad met betrekking tot het adverteren middels Google Ads. De concurrentie op zoekwoorden neemt toe en daarmee gelijk ook de kosten-per-klik.

Wanneer u de Google Ads campagnes niet juist opbouwt, zal u zien dat de kosten per klik (CPC) zal toenemen in plaats van verlagen. Hierdoor bent u sneller door het dagelijkse budget heen en daarom zal u dus uiteindelijk minder resultaat behalen.

Als u zich in bovenstaande herkent, is het handig om de Google Ads specialisten van Digiso in te schakelen. Wij beschikken namelijk over de kennis en kunde om uw Google Ads beter te laten presteren.

Kortom, wilt u beter resultaat behalen met Google Ads met een online marketingbureau die actief meedenkt op marketing-en strategisch niveau? Dan biedt het onderbrengen van uw Google Ads bij Digiso de oplossing.

De kosten van het uitbesteden van Google Ads zijn variabel en situatieafhankelijk. Allereerst moeten wij inzichtelijk krijgen wat uw doelstellingen zijn met Google Ads. Wilt u bijvoorbeeld meer omzet en dus meer winst? Of wilt u enkel meer naamsbekendheid of een combinatie? Dit is belangrijk voor de opzet van uw Google Ads account en alle campagnes die wij zullen ontwikkelen.

Ook is het belangrijk om uw Google Ads budget te bepalen. Hoe meer budget u vrijmaakt, hoe sneller de campagnes zullen leren en resultaat gaan genereren. Eigenlijk bestaat uw Google Ads budget uit twee delen. U betaalt natuurlijk aan Google voor elke klik op uw advertentie, maar ook het marketingbureau voor het maken en optimaliseren van uw Google Ads campagnes.

De Google Ads specialisten van Digiso bespreken graag tijdens een kosteloze afspraak de mogelijkheden met u. U kunt ook een gratis Google Ads Quickscan aanvragen.

Bedrijven gebruiken Google Ads voornamelijk om te groeien in leads, omzet en winst. De vraag hierbij is of u zelf de expertise in huis heeft om het maximale uit Google Ads te halen of dat u Google Ads wilt uitbesteden. Het is handig om bewust te zijn van het feit dat het maken en optimaliseren van Google Ads campagnes een tijdrovende klus is en dat hier expertise voor nodig is. De Google Ads specialisten van Digiso zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom Google Ads. Wij zijn er altijd het eerste bij om de beste resultaten te behalen.

Besteed uw Google Ads uit als u zich herkent in de volgende situaties:

  • De kosten van uw campagnes lopen steeds verder op
  • De resultaten van uw campagnes nemen af
  • Uw campagnes genereren helemaal geen resultaat
  • Uw concurrenten staan hoger in Google dan u
  • Uw huidige bureau belooft veel dingen maar maakt niks waar

Bovenstaande situaties komen vaak voor. Veel bedrijven gebruiken Google Ads, maar onderhouden en optimaliseren hun campagnes slecht. Hierdoor dalen de prestaties, waardoor er veel klanten en omzet wordt misgelopen. Als uw concurrent Google Ads wel op een goede manier Google Ads gebruikt, dan kiezen uw klanten waarschijnlijk voor hem.

Dat is natuurlijk niet prettig en dat betekent dat er snel actie ondernomen moet worden. In dat geval is het handig om uw Google Ads uit te besteden aan Digiso. Onze Google Ads specialisten staan altijd voor u klaar. Wij willen u graag uitnodigen om kosteloos een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van onze gratis Google Ads Quickscan.

Google Ads Quickscan
Niet tevreden over het huidige presteren van uw Google ads? Vraag dan een gratis Google Ads Quickscan aan. Wij kijken hoe uw Google Ads campagnes verbeterd kunnen worden en identificeren kansen. 

Als u erover nadenkt om Google Ads uit te besteden aan een marketingbureau, dan zijn er een aantal aspecten waar u over na mag denken. Bij een bekwaam marketingbureau dat actief meedenkt zit u altijd goed. Helaas zijn er veel marketingbureaus die niet over de kennis en expertise beschikken, waardoor de resultaten niet optimaal zijn. Wij geven u graag een aantal tips mee wanneer u Google Ads wilt uitbesteden. Hier kan u dan opletten bij het kiezen van een marketingbureau.

Is het de investering waard?

Google Ads kan veel opleveren. Meer klanten, omzet en dus meer winst. Het tegenovergestelde is ook waar. Google Ads kan ook een kostenpost zijn als de campagnes slecht beheert worden. Vaak zien wij dat bedrijven twijfelen tussen Google Ads uitbesteden of een Google Ads specialist in dienst nemen die de Google Ads beheert. Er zitten risico’s vast aan een Google Ads specialist in dienst nemen.

  • Wat als diegene langdurig ziek wordt. Wie pakt de campagnes dan op?
  • Bieden de Google Ads campagnes voldoende werk voor een fulltime dienstverband?
  • Beschikt deze specialist over voldoende kennis en kunde?

Het in dienst nemen van een Google Ads specialist brengt risico’s met zich mee. Bedenkt u dat bij het marketingbureau van Digiso er altijd een Google Ads specialist aanwezig is en dat wij over de juiste expertise beschikken. Eigenlijk zijn wij uw Google Ads specialist in dienst in vorm van een marketingbureau.

Controle

Wij kunnen ons voorstellen dat Google Ads uitbesteden aan een marketingbureau u aan het twijfelen kan zetten. Wat als ik grip verlies en daarmee de controle? Digiso weet dit maar al te goed en daarom hebben wij dit opgelost. Wij zorgen ervoor dat er vertrouwen wordt gekweekt door transparant en eerlijk te handelen. Daarnaast geven wij u wekelijkse updates over de voortgang van uw Google Ads campagnes. Standaard zenden wij hierbij rapportages over de resultaten van. Ook zorgen wij regelmatig voor contactmomenten zoals wekelijkse belafspraken.

 

Vraag wat het bureau voor u kan betekenen

Iedereen kan mooie beloftes maken. Deze beloftes waarmaken is een ander verhaal. Helaas beloven veel marketingbureaus gouden bergen, maar komt hier niks van terecht. In Nederland heeft u de keuze uit een flink aantal marketingbureaus. Deze bureaus zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Dit maakt het lastig om een marketingbureau te beoordelen.

In die zin is er ook een groot voordeel voor u. U kan meerdere marketingbureaus naast elkaar vergelijken. Waarom rekent het ene marketingbureau hogere tarieven dan het andere marketingbureau? Komt dit door de expertise of puur de hoge kosten die de organisatie maakt? En waarom besteed het ene marketingbureau de helft van de uren van het andere marketingbureau?

U heeft dus punten waarop u marketingbureaus kunt vergelijken. Hoe kunt u dit doen? U kan bijvoorbeeld concreet aan een aantal marketingbureaus vragen wat voor campagnes zij gaan ontwikkelen, met welk doelen en met welke beoogde resultaten? Naast deze punten gaat het natuurlijk ook om gevoel. Welk marketingbureau geeft u het beste gevoel? Vaak is naar uw gevoel luisteren in combinatie met het vergelijken de oplossing.

Wij halen resultaat voor onze klanten

Voor één van onze klanten in de food-industrie hebben wij de volgende resultaten behaald in Google Ads

Google Ads uitbesteden aan experts

Wat zijn de mogelijkheden van Google Ads?

Adverteren via Google Ads biedt enorm veel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Zo heeft u de keuze uit Search Ads, Display Ads, Youtube Ads en Shopping Ads.

Search Ads
Met Search Ads adverteert u op Google met als doel een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten. Onze Google Ads Specialist helpt u graag om hogere posities in de zoekresultaten te behalen ten opzichte van uw concurrentie en om kwalitatieve bezoekers naar de website te genereren.

Display Ads
Display Ads gaat om online adverteren met banners en links in de tekst. Deze advertenties worden geplaats op websites die door uw doelgroep worden bezocht. Google heeft namelijk een zeer groot display netwerk met miljoenen websites. Daarnaast lenen Display Ads zich uitstekend voor remarketing doeleinden. U kan bijvoorbeeld websitebezoekers opnieuw benaderen via Display Ads.

Youtube Ads
Bereik potentiële klanten wanneer ze naar video’s op YouTube kijken of naar een video zoeken. Met videoadvertenties kan u de bekendheid van uw merk vergroten onder een brede doelgroep.

Shopping Ads
Heeft u een webshop en kan deze wel wat marketing gebruiken? Adverteren via Google Shopping biedt hier een goede oplossing voor. Hier bereikt u gemakkelijk potentiële klanten die op zoek zijn naar één van uw producten. Google Shopping vergelijkt producten van diverse aanbieders en is hiermee eigenlijk een vergelijker.

Digiso, uw Google Ads beheerder

Het uit handen geven van uw Google Ads account aan een marketingbureau is niet makkelijk. Vaak is er enige twijfel of het uitbesteden van Google Ads wel een slim idee is. Het is goed om te weten dat het uitbesteden van Google Ads een investering is. In de meeste gevallen verdient dit zich terug, mits u bij een marketingbureau zit met gedegen kennis en kunde. 

U mag verwachten van een marketingbureau dat zij zorgdragen voor uw Google Ads account. De Google Ads specialisten van Digiso weten dit maar al te goed. Met onze kennis en kunde behalen wij keer op keer de gewenste resultaten voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bedrijven beter vindbaar zijn in Google en genereren op die manier potentiële klanten naar hun website. Dit zorgt voor meer omzet en winst.

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Google Ads te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Google Ads campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Maak kosteloos een afspraak of vraag een Google Ads Quickscan aan.

Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Google Ads specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast onze expertise in Google Ads, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Tot slot bieden wij ondersteuning bij social marketing, zoals het adverteren op Facebook en Instagram. Eigenlijk komt dit neer op de gehele marketingstrategie wanneer wij alle online kanalen combineren. 

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft