Google Ads Specialist Breda

Op zoek naar een Google Ads Specialist in Breda? Maak dan direct een afspraak. Wij zijn uw Google Ads Specialist in Breda. Voor hogere posities in Google en andere zoekmachines bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Google Ads Specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Google Ads Specialist u op

Google Ads Specialist in Breda inschakelen?

Google Ads Specialist in Breda nodig? Bij Digiso zijn we goed in het zichtbaarder maken van uw website in zoekmachines door middel van advertenties. Hierdoor is de kans groter dat klanten u vinden en dingen bij u kopen. Als het doel van uw bedrijf is om de naamsbekendheid te vergroten, meer klikken op de website te krijgen of de online verkoop te stimuleren, dan kan Digiso u helpen. De Google Ads Specialist Breda zal uitzoeken wat de beste manier is om dit te doen en ervoor zorgen dat alles goed wordt opgezet en werkt.

Wat is SEA?

Search Engine Advertising, of SEA is, betaalde reclame die verschijnt op zoekmachines. Wij gebruiken voornamelijk Google voor SEA campagnes. Het programma dat Google gebruikt om advertenties te maken heet Ads of Google Ads. Er zijn vijf soorten advertenties mogelijk in Ads: shopping advertenties, zoekadvertenties, displayadvertenties, toepassingsadvertenties en videoadvertenties

  1. Shopping ads zijn ontworpen voor e-commerce winkels en laten u alle producten in uw winkel adverteren.
  2. Met zoekadvertenties kunt u adverteren op specifieke zoektermen en een betere positie krijgen in de zoekresultaten van Google.
  3. Met display-advertenties kunt u adverteren met afbeeldingen en/of woorden op andere websites.
  4. Applicatie advertenties zijn meestal voor apps en laten u mensen aanmoedigen er een te downloaden.
  5. Met video-advertenties kunt u reclame maken voor uw eigen video’s op Youtube.

Met deze vijf soorten advertenties kunnen mensen u gemakkelijker online vinden. Het maakt niet uit of ze lokaal zoeken of in heel Nederland, u kunt als topresultaat verschijnen. U kunt ook kiezen voor de eerste positie op een specifieke zoekterm. Google Ads is waar u uw advertentie maakt, zoekwoorden selecteert, biedingen instelt, de concurrentie analyseert en uw resultaten optimaliseert.

Google Ads Specialist in Breda

Het belangrijkste onderscheid tussen Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) is dat SEA gebruik maakt van betaalde advertenties, terwijl SEO betrekking heeft op het verbeteren van websitefuncties om een betere ranking te krijgen. Gelukkig is ons team experts in beide. SEA en SEO kunnen samen worden gebruikt voor de beste resultaten, SEA om u onmiddellijke zichtbaarheid te geven en SEO om uw organische ranking op lange termijn te verbeteren.

Wat zijn de werkzaamheden van een Google Ads Specialist in Breda?

Een Google Ads Specialist doet veel verschillende dingen. Hij helpt bijvoorbeeld bij het schrijven van advertenties. Eerst zoekt hij uit welke woorden mensen gebruiken als ze online naar dingen zoeken. Zo weet hij welke woorden hij in de advertentie moet gebruiken. Ook meet hij hoe goed de advertentie het doet. Zo weet hij of mensen de advertentie aantrekkelijk vinden en of deze goed werkt.

Waar wij u bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Mogelijkheden bespreken

Onze specialisten staan u graag te woord

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft