Google Ads Consultant

Uw doelgroep zoekt dagelijks actief naar uw diensten en/of producten. Daarom werkt Google Ads ook zo goed. Doe de gratis Google Ads Quickscan om te zien waar uw kansen liggen in uw Google Ads account. Nog geen Google Ads account? Maak dan kosteloos een afspraak.

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

In 3 stappen door de Google Ads Quickscan

Veel bedrijven gebruiken Google Ads, maar behalen niet het gewenste resultaat. Vaak zien zij de kosten stijgen en de resultaten dalen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Google Ads moet namelijk altijd meer geld opleveren dan dat het kost. De Google Ads Quickscan van Digiso doet een audit van uw Google Ads account.

De scan geeft antwoord op onder andere de volgende vragen;

1) Gebruik ik een logische Google Ads account structuur?
2) Kunnen mijn Google Ads campagnes verbeterd worden?
3) Adverteer ik op de juiste zoekwoorden?
4) Is er een match tussen mijn zoekwoorden en landingspagina’s?
5) Zijn mijn advertenties van goede kwaliteit?
6) Sluiten mijn zoekwoorden aan bij de zoekopdrachten van mijn potentiële klanten?
7) Kunnen de kosten per klik worden verlaagd?
8) Hoe kan ik meer klanten krijgen uit Google Ads?

Stap 1

Telefonische introductie en uitleg

Als u zich heeft aangemeld voor de Quickscan, dan belt één van onze Google Ads specialisten u op. In dit gesprek stellen wij ons kort voor en vragen wij u inleidende informatie over uw Google Ads account. Daarna leggen wij u stapsgewijs uit hoe wij de Quickscan gaan uitvoeren. De Quickscan doet een analyse van uw Google Ads account. Dit houdt in dat wij toegang nodig hebben tot uw Google Ads account. Vanzelfsprekend gaan wij hier vertrouwelijk en met uiterste zorgvuldigheid mee om.

Stap 2

Onze specialisten voeren de Quickscan uit

Na de telefonische introductie en uitleg, gaan onze Google Ads specialisten aan de slag. Meestal is dit één specialist die uw account onder de loep neemt. Maar soms ook met meerdere specialisten om zo de analyse te verbeteren. Uiteraard doen wij enkel een analyse van uw Google Ads account en wijzigen wij niks aan uw campagnes. Wij zijn alleen gefocust op hoe het beter kan en waar kansen liggen. De Google Ads Quickscan kunnen wij meestal binnen twee tot drie werkdagen uitvoeren vanaf het moment van aanvraag.

Stap 3

Wij bespreken met u de Quickscan

Wij geven u een seintje zodra wij de scan hebben uitgevoerd. U bent waarschijnlijk benieuwd naar de resultaten. Om de resultaten te bespreken maken wij graag met u een afspraak. Dit kan telefonisch, digitaal (bijvoorbeeld Teams of Google Meet) of op locatie. Onze Google Ads specialisten leggen u graag uit wat de scan heeft laten zien, hoe het beter kan en waar de grootste kansen liggen. Op basis van de scan willen wij u vervolgens graag een voorstel doen hoe de Google Ads specialisten van Digiso u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw Google Ads campagnes.

Google Ads Consultant

Google Ads consultant inzetten? Wij werken al jaren aan het beter vindbaar maken van websites, en een groot deel daarvan is adverteren in zoekmachines. Meer dan 90% van de gebruikers van zoekmachines gebruikt Google, dus het is een essentieel platform voor ons.

Voor een vruchtbare samenwerking zijn persoonlijke interactie en een gedetailleerd plan essentieel. Evenzo moet een succesvolle Google Ads-campagne een solide basis hebben. Eén die lage kosten per klik belooft. Goede advertenties ‘overtuigen’ de Google-gebruiker om te klikken en vullen de pagina aan waar ze landen.

Bovendien biedt Google verschillende andere hulpmiddelen om websitebezoekers aan te trekken. Het is essentieel dat u deze effectief gebruikt in uw campagne. Zorg ervoor dat uw Google Ads campagne goed gestructureerd is–een goede basis kan de kosten verlagen en de ROI aanzienlijk verbeteren! Meer rendement uit je Google Ads campagne halen? Laat ons je helpen.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Google Ads te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Google Ads campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Google Ads uitbesteden aan marketingbureau

Hoe bepaalt Google hoeveel een cost-per-click kost?

 • Niveau van de concurrentie: Hoe duurder een websitebezoeker is voor de concurrentie, hoe duurder een klik wordt.
 • Advertentiepositie: Een toppositie in Google kost meer dan lagere posities.
 • Kwaliteitsscore: Kwaliteitsscore houdt rekening met verwachte CTR, gebruikerservaring op de pagina en advertentierelevantie.

Google Ads campagne opbouwen of optimaliseren, let op de volgende factoren:

Als Google Ads consultant is het belangrijk om de campagne voortdurend te optimaliseren. De volgende elementen moeten in de gaten worden gehouden:

Houd uw CPC (kosten per klik) zo laag mogelijk:

Door onze kosten-per-klik te verlagen, kunnen we het aantal bezoekers van onze website verhogen en toch hetzelfde budget aanhouden.

Optimaliseer uw advertenties voor betere resultaten:

Wij maken altijd meerdere advertenties aan tijdens een campagne om te testen welke het meest effectief is. De advertenties worden willekeurig weergegeven, zodat we kunnen volgen hoe vaak op elke advertentie wordt geklikt en of deze nieuwe verkopen genereert. Als een advertentie niet goed presteert, verwijderen we die en proberen we iets anders.

Advertentie-extensies gebruiken:

Google heeft advertentie-extensies gemaakt voor verschillende doeleinden, onder andere om uw advertenties opvallender en relevanter te maken. Een hoge CTR (click-through rate) verlaagt uw CPC (kosten per klik), dus het is goed om deze extensies te gebruiken om het meeste uit uw Google Ads uitgaven te halen. Hier zijn er enkele die u kunt gebruiken:

 • Locatie uitbreidingen: Deze extensies moedigen mensen aan om naar uw fysieke winkel te komen
 • Highlight-extensies: Deze voegen extra tekst toe aan je advertentie. Goede ideeën hiervoor zijn USP’s zoals ‘gratis levering’ of ’24/7 beschikbaar voor vragen’
 • Bel Extensie: Dit moedigt bezoekers aan om direct contact met u op te nemen
 • Bericht Extensie: Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om u een tekstbericht te sturen
 • (Sitelinks extensie):Hiermee worden bepaalde pagina’s direct gemarkeerd, goede voorbeelden hiervan zijn de “contact” pagina of een bepaalde productpagina
 • Met prijsextensies kunt u de prijzen in uw advertenties vermelden;
 • Review-extensies tonen klanten direct beoordelingen van derden;
 • App-extensies bevorderen de bekendheid van je app.

Met andere woorden: Google biedt veel mogelijkheden om te adverteren, maar dat betekent niet dat de campagne van elk bedrijf succesvol zal zijn. Dit is een goed moment om te kijken of wij kunnen helpen uw Google Ads campagne te verbeteren. Wij kijken gratis en vrijblijvend naar uw huidige campagne. Ook als u nog geen campagne heeft, kunnen wij u toch helpen en uitzoeken of online marketing voor u een goede manier is om uw vindbaarheid te vergroten.

Bent u geïnteresseerd in het maximaliseren van uw Google Ads rendement? Zo ja, dan kan Digiso u helpen.

Wij halen resultaat voor onze klanten

Voor één van onze klanten in de food-industrie hebben wij de volgende resultaten behaald in Google Ads

Google Ads uitbesteden aan experts

Een Google Ads consultant inhuren?

Bent u geïnteresseerd in de successen van de Google Ads campagnes die wij beheren? Of wilt u weten wat voor resultaten we samen voor uw bedrijf kunnen bereiken? Digiso kan u helpen. Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Digiso, uw Google Ads beheerder

Het uit handen geven van uw Google Ads account aan een marketingbureau is niet makkelijk. Vaak is er enige twijfel of het uitbesteden van Google Ads wel een slim idee is. Het is goed om te weten dat het uitbesteden van Google Ads een investering is. In de meeste gevallen verdient dit zich terug, mits u bij een marketingbureau zit met gedegen kennis en kunde. 

U mag verwachten van een marketingbureau dat zij zorgdragen voor uw Google Ads account. De Google Ads specialisten van Digiso weten dit maar al te goed. Met onze kennis en kunde behalen wij keer op keer de gewenste resultaten voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat bedrijven beter vindbaar zijn in Google en genereren op die manier potentiële klanten naar hun website. Dit zorgt voor meer omzet en winst.

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Google Ads te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Google Ads campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Maak kosteloos een afspraak of vraag een Google Ads Quickscan aan.

Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Google Ads specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast onze expertise in Google Ads, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Tot slot bieden wij ondersteuning bij social marketing, zoals het adverteren op Facebook en Instagram. Eigenlijk komt dit neer op de gehele marketingstrategie wanneer wij alle online kanalen combineren. 

Gratis Google Ads Quikscan

Hulp van onze Google Ads specialisten

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft