Facebook marketing

Bereik uw doelgroep via Facebook marketing. Dit advertentieplatform is bijzonder geschikt als u nieuwe klanten wilt aantrekken of meer naamsbekendheid genereren.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Facebook specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Facebook specialist u op

In 3 stappen Facebook adverteren uitbesteden aan Digiso

Veel bedrijven maken gebruik van Facebook advertenties. Zij behalen echter niet het gewenste resultaat. In de meeste gevallen zien zij hun kosten stijgen en de resultaten afnemen. Dit is zonde en verspilling van het budget. Facebook campagnes leveren altijd meer op dan dat het kost, mits de campagnes goed worden opgezet en onderhouden.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw Facebook campagnes uit aan Digiso.

1) De Facebook advertentie kosten nemen alleen maar toe
2) Ik heb het gevoel dat er meer resultaat uit Facebook gehaald kan worden
3) Bereik ik wel de juiste doelgroep op Facebook?
4) Zijn mijn advertenties wel goed afgestemd op mijn doelgroep?
5) Zijn mijn advertenties van goede kwaliteit?
6) Kunnen de kosten worden verlaagd?
7) Hoe kan ik meer leads, klanten en omzet genereren uit Facebook campagnes?
8) Hoe kan ik meer klanten krijgen uit mijn Facebook campagnes?

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen voor het adverteren op Facebook. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met Facebook adverteren, wat uw advertentiebudget is en of u al aan het adverteren bent op Facebook.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze Facebook specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw Facebook campagnes gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw Facebook campagnes.  

Facebook marketing uitbesteden aan Digiso

Een effectieve Facebook campagne die uw marktaandeel vergroot? Laat dat maar aan ons over. Dat kan Digiso voor u verzorgen als u uw Facebook marketing aan ons uitbesteedt.

Natuurlijk wilt u geen tijd verspillen aan ineffectieve campagnes of te veel betalen voor advertenties die geen leads of verkopen opleveren. Daarom is het zinvol om uw Facebook marketing campagne uit te besteden aan experts zoals wij bij Digiso. Wij kunnen u helpen een effectieve strategie op te zetten, boeiende content te creëren en opvallende afbeeldingen te ontwerpen die elke maand nieuwe klanten aantrekken- en u daarbij geld besparen.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Facebook campagnes te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Facebook campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook, een krachtig advertentieplatform

Facebook marketing is de beste manier om uw doelgroep te bereiken met een hoge betrokkenheid.

Met Facebook adverteren kunt u uw doelgroep extreem goed specificeren: op leeftijd, woonplaats en beroepsgroep, maar ook op interesses en nog veel meer. Met één klik creëert u uw ideale klantengroep, die vervolgens passende advertenties te zien krijgt op hun Facebook news feed. Bovendien: u hoeft niet te wachten tot consumenten die nog niet geïnteresseerd zijn in uw product of dienst op zoek gaan; in plaats daarvan zet u de eerste stap en toon u hen direct advertenties die hen interesseren. Op deze manier is het ook mogelijk voor mensen die nog niet wisten dat ze het leuk vonden wat u deed. Hetzelfde geldt voor bedrijven die hun merk affiniteit willen tonen om niet alleen producten te verkopen, maar deze affiniteit ook op te bouwen bij mensen terwijl ze jong zijn, zodat ze voor altijd kunnen blijven kopen.

Met Facebook advertenties kunt u zich ook richten op specifieke groepen mensen. Dit geldt vooral als u een product of dienst aanbiedt die meerdere voordelen en toepassingen heeft. Als uw bedrijf bijvoorbeeld cosmetica verkoopt en ook werkt met online winkels, dan kunt u beide doelgroepen apart targeten met één advertentie.

Facebook marketing: laat uw bedrijf groeien

Als u een Facebook pagina hebt en adverteren is iets wat u interesseert, dan is het tijd om deze taak uit te besteden. Om het botweg te zeggen: u kunt als beginner niet beginnen met adverteren op dergelijke platforms. U hebt een professional nodig die alles weet over Facebook advertenties en hoe ze werken. En dit is wat wij doen bij Digiso.

Onze social media experts weten precies wat er nodig is om uw campagne te optimaliseren zodat u de best mogelijke resultaten uit uw budget haalt. Ze weten ook hun weg te vinden in het algoritme van Facebook zodat uw advertenties verschijnen waar ze horen: voor mensen die geïnteresseerd zijn in wat u hen verkoopt of aanbiedt (of beide).

Vertrouw dus op onze experts voor het maken van effectieve campagnes die de verkoop helpen stimuleren. Ondertussen kunt u zich focussen op waar u goed in bent.

De visie van Facebook

Facebook wil haar platform zo gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk mogelijk maken, wat betekent dat het een groot aantal mensen inhuurt om dit te bereiken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 27.000 werknemers, waaronder duizenden ingenieurs in Menlo Park. Werknemers zijn verdeeld in teams die tot taak hebben verschillende onderdelen van Facebooks producten en diensten te ontwikkelen – het News Feed team ontwikkelt bijvoorbeeld algoritmen voor uw nieuwsfeed en het Instagram team ontwikkelt functies voor Instagram gebruikers. Deze medewerkers gebruiken de feedback van hun collega’s op het hoofdkantoor van Facebook en van gebruikers over de hele wereld om de werking van hun diensten te verbeteren.

Er zijn veel manieren waarop u als medewerker bij Facebook betrokken kunt raken: u kunt werken aan het verbeteren van bestaande producten of het ontwikkelen van nieuwe producten; u kunt afbeeldingen of video’s maken; samenwerken met adverteerders; onderzoek doen naar hoe mensen sociale mediaplatforms zoals Facebook gebruiken; activiteiten beheren in een van onze datacenters; helpen bij het runnen van ons bedrijfsontwikkelings team (dat verschillende teams binnen verschillende afdelingen samenbrengt).

Niet tevreden over uw Facebook campagnes?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw Facebook campagnes door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de Facebook specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Facebook marketing door Digiso, wat maakt ons uniek?

Een overkoepelende strategie:
Digiso is ervan overtuigd dat kennis het verschil maakt in marketing. En daarin staan we niet alleen. Daarom proberen we altijd met onze klanten mee te denken over een gedegen strategie zodat ze hun conversie met Facebook marketing kunnen verhogen. Dit doen we door gratis advies te geven over het verrijken ervan met onze andere diensten – SEO en/of SEA -, niet omdat we er geld aan willen verdienen, maar gewoon omdat we weten dat uw online marketing hierdoor veel beter wordt.

Een periodiek contactmoment:
U hebt het vast al gemerkt: wij kijken altijd naar het bredere plaatje. Dat is de reden dat we – naast het maandelijkse contactmoment – elk kwartaal, half jaar of jaar (afhankelijk van uw behoefte) met u afspreken. Wat bespreken we daar? De resultaten, doelen en strategie van uw bedrijf voor toekomstige ontwikkelingen; waar staat u nu? Waar ziet u zichzelf over vijf jaar? Wij willen u ondersteunen bij het bereiken van uw doelstellingen en wij denken dat we op die manier de beste resultaten uit onze samenwerking kunnen halen.

Adverteren op basis van customer journey:
In social media marketing termen betekent dit advertenties specifiek richten op mensen op basis van waar ze zich bevinden in hun customer journey (awareness fase / consideration fase / purchase fase). Het stelt ons als specialisten in online marketing via sociale netwerken zoals Facebook in staat om niet alleen potentiële klanten precies te targeten, maar hen ook precies te bieden wat ze nodig hebben in elke fase van hun besluitvormingsproces, zodat er geen overlap is tussen campagnes of verspilde budgetten die anders zouden kunnen gaan naar het creëren van effectievere algemene campagnes die een nog grotere ROI genereren.

Interactieve content marketing:
Digiso gebruikt ook interactieve content om uw naamsbekendheid, loyaliteit en advocacy op te bouwen. Dit omvat social media apps zoals Twitter, LinkedIn en Facebook om mensen de kans te geven met elkaar of direct met uw bedrijf te interageren (via live chats of social media feeds). Dit helpt ons om loyaliteit en belangenbehartiging voor uw merk te creëren, evenals een gemeenschap van mensen die kunnen helpen het woord over u of uw producten te verspreiden.

We gebruiken ook interactieve content in combinatie met andere digitale marketingstrategieën om ervoor te zorgen dat we gebruikers altijd bereiken op elk punt in hun besluitvormingsproces, zodat er geen overlap is tussen campagnes of verspilde budgetten die anders zouden kunnen gaan naar het creëren van effectievere algemene campagnes die een nog grotere ROI genereren.

Facebook marketing, meer dan alleen entertainment

Facebook is meer dan alleen een platform om mensen te bereiken. Het wordt ook gebruikt als een middel om met hen in contact te komen en klantentrouw te creëren.

Weet u waarin Facebook verschilt van andere platforms? Niemand anders biedt zulke grote aantallen actieve gebruikers die bereid zijn om advertenties van u te ontvangen. De enige voorwaarde hiervoor is dat u uw advertenties precies en nauwkeurig kunt richten door het gebruik van gegevens over uw doelgroep (demografie, interesses, gedrag).

Facebook beperkt zich echter niet alleen tot de eigen muren: er zijn veel mogelijkheden om via het Audience Network breed te adverteren – op websites, in apps of binnen messenger gesprekken. Dit vergroot de impact van uw marketing campagne op potentiële klanten aanzienlijk, omdat ze deze overal online zien. U kunt ook verschillende kanalen combineren door advertenties te tonen op Instagram of via Messenger – zo bereikt u nog meer mensen dan voorheen.

Met Facebook Ads kunt u uw doelgroep nauwkeuriger en effectiever bereiken dan met andere platforms. U hoeft geen tijd te verspillen aan het maken van advertenties of u zorgen te maken over de kwaliteit van uw campagne – alles is in handen van Facebook specialisten die hun vak goed kennen.

Hoe SEO, SEA en Facebook (social media marketing) kunnen samenwerken

Als u op zoek bent naar de juiste combinatie van oplossingen om de positie van uw website in Google te verbeteren, denk dan eens aan een combinatie van SEO met SEA of Social Media Marketing. Ze kunnen allemaal effectief worden ingezet om verkeer naar uw site te genereren en de zichtbaarheid ervan op het internet te verbeteren. Social media marketing is ook zeer effectief in het vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van conversies. We hebben dit keer op keer gezien bij Digiso.

Bovendien, als u ervoor kiest om social media marketing te combineren met andere online marketing diensten (zoals PPC), kunnen we een overkoepelende strategie creëren die niet alleen betere resultaten voor u zal genereren, maar ook de kosten op termijn zal verlagen door gebruik te maken van bestaande investeringen (SEO & PPC). Op die manier wint iedereen.

We hebben veel bedrijven geholpen hun ROI te verbeteren door SEO te combineren met Social Media Marketing. Het resultaat is een geïntegreerde oplossing die niet alleen het verkeer en de conversie verhoogt, maar u ook tijd en geld bespaart na verloop van tijd. We hebben veel bedrijven geholpen hun ROI te verbeteren door SEO te combineren met Social Media Marketing.

Facebook adverteren uitbesteden aan Digiso

Facebook adverteren is een krachtig marketinginstrument om uw doelgroep te bereiken. Er zijn dan ook diverse manieren om via Facebook campagnes op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan lead campagnes, branding campagnes,  maar ook retargeting campagnes. Facebook is dan ook een populair advertentieplatform, waar veel bedrijven gebruik van maken om deze redenen;

 • 9 miljoen actieve Nederlandse gebruikers
 • Stimuleert websiteverkeer
 • U kunt uw doelgroep snel bereiken
 • Creëert sociale betrokkenheid (engagement)
 • Inzicht in ROI van de campagne
 • Geschikt voor branding, leads en conversies
 • Zowel B2B als B2C
 • Accuraat en meetbaar
 • Makkelijk om conversiemeting in te stellen
 • Opnieuw targeten van websitebezoekers (remarketing)
 • Brede-tot specifieke doelgroepen

Onze Facebook experts willen u graag helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle Facebook campagnes. Ten behoeve van de beste resultaten, onderhouden wij wekelijks contact met u om informatie uit te wisselen.

Samenwerken met het marketingbureau van Digiso biedt u de volgende voordelen;

 • Wekelijks contact
 • Klantvriendelijkheid
 • Winstgevende resultaten
 • Efficiënte werkwijze
 • Expertise
 • Transparantie en eerlijkheid
 • En nog veel meer

Wacht niet langer en maak direct kosteloos een afspraak. Wij kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken en direct een plan van aanpak maken. Vul het formulier in en wij bellen u binnen 24 uur op.

De verschillen: Facebook (social) vs SEO en SEA

Dus wat maakt sociale media, zoekmachine optimalisatie en advertenties verschillend van elkaar- en waarom zou u in alle drie moeten investeren? Het antwoord ligt in uw bedrijfsdoelstellingen en hoe u succes meet.

 • Waar u met SEO en SEA zichtbaar wordt voor de mensen die via Google naar u zoeken, neemt u met social media marketing het heft in eigen handen. Wie in alle drie de diensten investeert, ziet een hoger conversiepercentage, omdat ze op verschillende punten in het klanttraject zichtbaar zijn voor klanten.
 • Met SEO probeert u een lezer te overtuigen door relevante en nuttige tekst te schrijven; met social media campagnes is het doel het overbrengen van een pakkende afbeelding of video. Met Google Ads hebt u de unieke mogelijkheid om beide manieren van communiceren te combineren in één advertentiecampagne.
 • In tegenstelling tot SEO vereisen social media marketing en search engine advertising een budget voor advertenties. Op korte termijn zal een marketingcampagne onmiddellijk resultaat opleveren. Als u stopt met advertenties, dalen de inkomsten net zo snel. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is echter nog steeds effectief op de lange termijn – en zonder advertentiebudget. Dus als u ze tegelijkertijd gebruikt, versterken deze twee dingen elkaar.

De voordelen van het uitbesteden van uw Facebook marketing

Door uw Facebook marketing uit te besteden, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten en competenties. Zo kunt u zich concentreren op wat u het beste kunt, namelijk kwaliteitsgoederen en diensten leveren aan klanten.

Het is niet zo dat het uitbesteden van Facebook marketing voor veel mensen algebra is – het is gewoon niet hun kerncompetenties. Bijvoorbeeld, als iemand hard heeft gewerkt om een succesvol timmerbedrijf op te bouwen, maar niet veel kennis heeft over social media marketing, dan zal het inhuren van een expert die gespecialiseerd is in dit gebied hen nog betere resultaten opleveren dan wanneer ze het zelf proberen te doen.

Met andere woorden: Outsourcing stelt degenen die niet gespecialiseerd zijn op het gebied van digitale marketing (en dus niet alle fijne kneepjes ervan kennen) in staat om zich te concentreren op wat ze het beste kunnen, terwijl ze de moeilijkere onderdelen van dit werk uit handen geven aan iemand anders die ze beter kent dan ze ooit zouden kunnen hopen om ze zelf te leren.

Daarom is het zo belangrijk dat u een goed en ervaren Facebook marketingbureau vindt om u te helpen met uw campagne. Zo’n bedrijf weet alles wat er te weten valt over de wereld van social media marketing, inclusief hoe u uw boodschap op het juiste moment voor miljoenen mensen krijgt.

Wat kan Digiso doen voor uw Facebook marketing campagnes?

U hoeft het niet allemaal alleen te doen. Facebook marketing is een complex gebied. Veel bedrijven onderschatten het belang van Facebook marketing, maar ze missen een enorme kans om zakelijke leads en verkopen te genereren via hun Facebook pagina.

Maar resultaten halen uit een Facebook campagne is niet zo eenvoudig als het kopen van betaalde advertenties. Het gaat meer om het creëren van een aantrekkelijke strategie die past in uw algemene online marketingstrategie, zodat u nieuwe klanten kunt aantrekken door verschillende kanalen tegelijk te gebruiken, zoals e-mailcampagnes, displayadvertenties en sociale media in het algemeen. Digiso kan u helpen met het opzetten en optimaliseren van professionele Facebook marketing campagnes vanaf nul.

Wij helpen u een Facebook marketing strategie te creëren die past in uw online marketing plan, en vervolgens voeren wij deze uit door het creëren van advertenties en landingspagina’s die converteren. We optimaliseren ook uw campagnes zodat ze optimaal functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Facebook specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast Facebook adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Kies uit één van onze diensten

Alle campagnetypen

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft

Gerealiseerde resultaten voor bedrijven

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft