Facebook marketing expert

Een Facebook-expert helpt u niet alleen bij het opzetten van uw account, maar helpt u ook om succesvol te worden op het platform. Het hebben van een duidelijke strategie en weten hoe u uw doelgroep kunt bereiken zijn basiselementen van elk Facebook marketingplan. Onze Facebook marketing experts zitten voor u klaar om u te helpen.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Facebook specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een Facebook specialist u op

In 3 stappen Facebook adverteren uitbesteden aan Digiso

Veel bedrijven maken gebruik van Facebook advertenties. Zij behalen echter niet het gewenste resultaat. In de meeste gevallen zien zij hun kosten stijgen en de resultaten afnemen. Dit is zonde en verspilling van het budget. Facebook campagnes leveren altijd meer op dan dat het kost, mits de campagnes goed worden opgezet en onderhouden.

Herkent u zich in onderstaande situaties? Besteed dan uw Facebook campagnes uit aan Digiso.

1) De Facebook advertentie kosten nemen alleen maar toe
2) Ik heb het gevoel dat er meer resultaat uit Facebook gehaald kan worden
3) Bereik ik wel de juiste doelgroep op Facebook?
4) Zijn mijn advertenties wel goed afgestemd op mijn doelgroep?
5) Zijn mijn advertenties van goede kwaliteit?
6) Kunnen de kosten worden verlaagd?
7) Hoe kan ik meer leads, klanten en omzet genereren uit Facebook campagnes?
8) Hoe kan ik meer klanten krijgen uit mijn Facebook campagnes?

Stap 1

Telefonische inventarisatie

Nadat u kosteloos een afspraak heeft gemaakt door het formulier in te vullen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor en bespreken met u uw huidige wensen voor het adverteren op Facebook. Wij stellen u vragen, bijvoorbeeld wat uw doelen zijn met Facebook adverteren, wat uw advertentiebudget is en of u al aan het adverteren bent op Facebook.

Stap 2

Plan van aanpak

Na het telefonische gesprek, gaan onze Facebook specialisten aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor u. Dit plan geeft antwoord op hoe wij uw Facebook campagnes gaan verbeteren. Wij zijn ongeveer 3 werkdagen bezig om dit plan te maken, nadat het eerste telefonische gesprek heeft plaatsgevonden. Zodra het plan af is, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij leggen graag het plan aan u voor.

Stap 3

Wij bespreken samen met u het plan en doen een voorstel

Wij laten het weten zodra wij het plan hebben uitgevoerd en maken met u een afspraak om het plan te bespreken. Hieraan gekoppeld doen wij u gelijk een op maat gemaakt voorstel voor een samenwerking. Als u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij direct beginnen met het optimaliseren van uw Facebook campagnes.  

Waarom u een Facebook marketing expert zou moeten inhuren

Een bureau inhuren dat ervaring heeft en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen is natuurlijk handig. Experts spreken een publiek aan door zich op hen te richten, wat betekent dat ze weten wat voor soort inhoud die mensen waarschijnlijk het meest zullen gebruiken of online zullen delen. Onze experts gebruiken de meest effectieve en efficiënte methoden om Facebook-advertenties zo soepel mogelijk te laten verlopen, wat betekent dat ze ervoor zorgen dat er geweldige resultaten worden bereikt, zelfs met slechts een klein budget. Een voordeel van het werken met onze Facebook-experts is dat zij advertenties maken die speciaal zijn ontworpen om uw doelgroep aan te spreken. Hierdoor zien de mensen die het meest waarschijnlijk bij u zullen kopen uw advertentie en bezoeken ze uw pagina.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Als u besluit om uw Facebook campagnes te laten beheren door ons, dan zorgen wij ervoor dat u een vast contactpersoon binnen onze organisatie krijgt. Deze contactpersoon staat nauw met u in contact en zorgt ervoor dat uw Facebook campagnes optimaal presteren. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Op zoek naar een Nederlandse Facebook marketing expert

Als u iemand zoekt die Facebook goed kent, moet u misschien verder kijken. Misschien vindt u een goede expert onder uw plaatselijke kennissen – een buurjongen of neef, misschien – maar neem dat hen niet kwalijk; niemand is perfect. Natuurlijk weet u dat als uw organisatie een succesvolle aanwezigheid op Facebook wil opbouwen, het een expert op dit gebied nodig heeft. Digiso heeft een landelijke dekking: we zijn niet overal aanwezig (we bedienen klanten door het hele land), maar we zijn vrijwel overal aanwezig waar mensen onze diensten nodig hebben. Ons persoonlijk contact, heldere rapportage en fijn afgestemde strategie helpen ons succes te behalen voor de Facebook-pagina’s van onze klanten.

Huur een Facebook marketing expert in

Als u een hippe, trendy of bewonderenswaardige advertentie ziet op Facebook, laat ons dan uw social media advertenties verzorgen. Haal dus het maximale uit Facebook door het uit te besteden aan Digiso. Wij helpen uw online aanwezigheid te maximaliseren en nieuwe klanten binnen te halen. Welkom bij Digiso als Facebook Expert.

Wat een Facebook marketing expert doet? Van strategie tot implementatie

Naarmate Facebook zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld, hebben deskundigen op het gebied van sociale media ijverig moeten blijven leren over nieuwe functies en hoe ze het best kunnen worden gebruikt. Digiso creëert strategieën, deelt ontwikkelingen met klanten en ontwikkelt voortdurend onze aanpak van marketing op Facebook.

Onze social media-experts ontwikkelen en implementeren inhoudsstrategieën, creëren berichten die op de Facebook-pagina van uw bedrijf worden geplaatst, zetten complete advertentiecampagnes op – van A tot Z.

Om ervoor te zorgen dat onze advertentie campagnes effectief zijn, meten we hoeveel mensen op de advertenties hebben geklikt en of ze een aankoop hebben gedaan. Deze Facebook-pixel verzamelt gegevens over eerdere websitebezoekers, welke producten zij hebben bekeken of aan hun winkelwagentje hebben toegevoegd – dit alles om klantprofielen op te bouwen.

Niet tevreden over uw Facebook campagnes?
Wilt u hulp bij het verbeteren van uw Facebook campagnes door gebruik te maken van een marketingbureau? Kies dan voor de Facebook specialisten van Digiso. Maak kosteloos een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is wat ons Facebook-pakket inhoudt

 • Doelgroep: We beginnen met het definiëren van onze doelgroep. Dat doen we door het klanttraject in kaart te brengen, zodat we precies weten welke klanten we moeten aanspreken.
 • Contentstrategie: Een strategie die duidelijk beschrijft hoe u uw doelgroep wilt bereiken is essentieel. Daarnaast analyseren we welk soort berichten uw doelgroep interessant vindt en hoe we interactie kunnen creëren – interactie zal de pagina zelfs zonder advertentiebudget laten groeien.
 • Interactie: Interactie met volgers is de sleutel. Als u niet reageert op hun acties, zal er geen interactie plaatsvinden – en dus zal uw merk niet groeien. Onze berichten zijn gericht op likes en shares door gebruikers die overeenkomen met uw doelgroep. Dit zorgt voor extra bekendheid en potentiële nieuwe klanten.
 • Advertentiestrategie: Adverteren is een manier om potentiële klanten bewust te maken van uw bedrijf. U kunt deze mensen bereiken via verschillende soorten advertenties.
 • Eigen social media expert: Bij Digiso werkt u gedurende uw hele campagne met één persoon. Dit maakt het gemakkelijk voor uw online marketeer om alle vragen die zich voordoen te beantwoorden en maandelijks te rapporteren over de voortgang.

Is het slim om een Facebook marketing expert in te huren?

Sociale media spelen een steeds belangrijkere rol in het leven van veel mensen. Vooral Facebook is een belangrijk platform geworden voor bedrijven om hun merken op te bouwen en in contact te komen met klanten. Digiso begrijpt dat niet iedereen de tijd of kennis heeft om een bedrijfspagina op Facebook te onderhouden. Wij kunnen helpen door ons in te schakelen en ervoor te zorgen dat uw Facebookpagina wordt onderhouden met relevante content.

Kleine bedrijven hebben vaak niet de tijd, kennis of inkomsten om hun Facebook-pagina te onderhouden. Als gevolg daarvan kan het verwateren – erg jammer aangezien sociale media tegenwoordig zo’n vast onderdeel zijn van uw online marketingmix. Ervaart uw bedrijf een van de volgende problemen? Overweeg dan om een Facebook marketing specialist van Digiso te raadplegen. Onze experts kunnen u helpen bij het beoordelen van verschillende opties die beschikbaar zijn als het gaat om adverteren op dit platform.

De voordelen van adverteren op Facebook voor uw bedrijf

Wanneer u uw social media uitbesteedt aan een deskundig bedrijf als Digiso, krijgt u veel voordelen. Ten eerste is het handig en efficiënt om iemand anders dit voor u te laten doen – uw berichten zijn beter gericht op het publiek dat er het meest in geïnteresseerd is. Bovendien kunt u Facebook-advertenties op een effectieve en efficiënte manier gebruiken, zodat we zelfs met een klein budget voor geweldige resultaten kunnen zorgen. Een van de voordelen die u zult genieten is dat we elke post kunnen afstemmen op uw doelgroep. En dat is een enorm voordeel voor bedrijven die gebruik maken van social media advertising.

Wij kunnen doelgroepen voor u targeten op basis van locatie, taal, geslacht, opleiding en interesses. Wij bieden een scala aan advertentiemogelijkheden, waaronder retargeting. Onze Facebook-specialist kan ervoor zorgen dat uw Facebook-pagina wordt gebruikt voor branding en exposure in plaats van alleen maar een plek te zijn om verkoopaanbiedingen te posten. Creatieve campagnes worden gewaardeerd door Facebook en helpen mensen sneller in contact te komen met – en loyaal te worden aan – uw bedrijf of merk.

Zo gaat Digiso te werk als uw Facebook marketing expert

Onze experts verdiepen zich in uw bedrijf, leren wie u wilt bereiken en welke doelen belangrijk zijn. Ze gaan op zoek naar de mogelijkheden voor verbetering om mee te groeien met de doelstellingen van uw bedrijf. Na een gesprek over uw advertentiedoelstellingen, bieden wij u een strategie om deze doelstellingen te bereiken. Zodra u het plan heeft goedgekeurd, gaat onze Facebook-specialist aan de slag met het bedenken van advertenties en campagnes die zullen leiden tot meer leads voor uw bedrijf.

Wij zijn altijd beschikbaar om met u te praten over veranderingen, verbeteringen of aanpassingen die van invloed kunnen zijn op ons bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt binnen het bedrijf heeft, zodat vragen snel beantwoord kunnen worden.

Als u uw Facebook-pagina een flinke boost wilt geven, neem dan contact op met onze Facebook-expert. In een gratis en vrijblijvend gesprek leggen we onze aanpak uit en kunnen we eraan werken om uw concurrentie de loef af te steken.

Voor al uw Facebook uitdagingen vinden wij een oplossing

U kunt bijvoorbeeld het eigendom van uw Facebook-pagina zijn kwijtgeraakt of de advertentieaccount waarop u advertenties plaatst, kan zijn geblokkeerd. Het kan dan lastig zijn om contact op te nemen met Facebook en dergelijke problemen op te lossen.

Onze Facebook-experts gaan voor u aan de slag als u problemen heeft met het sociale netwerk. We weten hoe we de ondersteuning van Facebook kunnen bereiken, en de meeste problemen kunnen binnen enige tijd worden opgelost.

Om u te helpen uw Facebook-betrokkenheid te verhogen, zullen we kijken naar de snelste manier om dit te bereiken die binnen uw bereik ligt.

Digiso, uw Facebook marketing specialist

 • Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen in uw Facebook-marketingstrategie- en te groeien.
  Dit doen we door uw doelgroep te identificeren, uit te zoeken wat ze willen en u advies te geven over hoe u ze kunt bereiken. Bedrijven die hun omzet willen laten groeien met Facebook advertenteren.
 • Wij helpen ondernemers hun bedrijf te laten groeien door een strategie te ontwikkelen die de doelgroep identificeert en advies geeft over hoe ze te bereiken.
 • Wij helpen u uw doelgroep te identificeren, uit te zoeken wat zij willen en geven advies over hoe u hen kunt bereiken. Wij doen dit door u te helpen de juiste beslissingen te nemen in uw Facebook-marketingstrategie – een strategie die schaalbaar is en kan meegroeien met de vraag.
 • Ondernemers kunnen de mensen bereiken die hun hulp nodig hebben als ze leren hoe ze kunnen verwoorden wat uniek is aan hun werk.
 • Eigenaren die de impact van hun bedrijf op de samenleving respecteren en waarderen.
 • Ondernemers die inzien dat zij niet de expertise hebben om alles zelf te doen en dus bereid zijn andere mensen in te huren.
 • Ondernemers die weten hoe ze hun tijd maximaal kunnen benutten. Wij zijn er om u te helpen uw doelmarkt te vinden en een strategie te ontwikkelen die deze beter bereikt dan die van iemand anders.
 • Ondernemers die geld kunnen investeren in hun bedrijf hebben meer kans op succes.

Om te bepalen of we een goede match zijn, beginnen we elke samenwerking altijd met een intakegesprek waarin u bespreekt wie u bent en waarom u doet wat u doet.

Na het intakegesprek bespreken we wat uw verwachtingen zijn voor de campagne en hoe we kunnen helpen die doelen te bereiken. Vervolgens geven we een overzicht van onze mogelijkheden en diensten voordat de planning echt begint.

Samen de mogelijkheden bespreken?

Klaar om uw bedrijf te verdubbelen? Dat zijn we, en we willen graag meer weten over die van u! Daarom bieden we een gratis strategiegesprek aan. Tijdens dit gesprek krijgt u de kans om uw doelstellingen en uitdagingen met ons te delen, zodat we samen strategieën kunnen bedenken om ze te overwinnen.

We kunnen bespreken wat u tot nu toe hebt geprobeerd en of het succesvol was of niet. Het doel van dit gesprek is ervoor te zorgen dat we het eens zijn over wat er moet gebeuren voordat ik met u aan de slag ga. Ik zal ook enkele strategieën en tactieken met u delen die we hebben gebruikt om andere klanten te helpen slagen. Dit zou u een idee moeten geven van wat uw bedrijf zou kunnen bereiken als wij aan boord waren.

Laten we het hebben over hoe u Facebook kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Wij horen graag meer over uw bedrijf en hoe we u kunnen helpen succesvol te zijn.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze Facebook specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Naast Facebook adverteren, bieden wij nog meer aan. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het optimaliseren van uw website. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over het presteren van uw huidige website en vindt u dat het beter kan? Dan kunnen onze webspecialisten een audit doen van uw website. Hierbij gaan zij een check doen naar bijvoorbeeld de laadtijd van de website, elementen van de website, technische SEO en conversie optimalisatie. 

Naast bovengenoemde, maken wij ook websites en webshops. Hierbij zorgen wij ervoor de dat uw website of webshop functioneel, snel en gebruiksvriendelijk is. Meestal leveren wij websites en webshops op binnen 5 werkdagen. Ons team bestaat uit verschillende discplines, van Google Ads tot aan webdevelopment. 

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft