E-mail marketing automation

Meer halen uit e-mail marketing door automation toe te passen. Gepersonaliseerde e-mail uitingen naar uw klanten zorgt voor meer omzet en winst uit e-mailverkeer.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur contact

E-mail marketing automation

E-mailmarketing is een manier om in contact te komen met klanten of potentiële klanten. Dat komt omdat het gemakkelijk te doen is en u kunt bijhouden hoeveel mensen het lezen. Het is echter moeilijk om ervoor te zorgen dat mensen uw e-mail willen lezen. De meeste mensen gooien een reclame e-mail of nieuwsbrief meteen weg. Met e-mailmarketing automatisering kunt u e-mails maken die relevant en gepersonaliseerd zijn met informatie die mensen ook echt willen lezen.

Hoewel een lead geïnteresseerd is in uw bedrijf, zijn het nog geen klanten. Om ze in klanten te veranderen, gebruikt u één-op-één e-mailmarketing. Met deze vorm van marketing kunt u snel gepersonaliseerde e-mails versturen omdat automatisering het gedrag van leads niet alleen op uw website volgt, maar ook daarna. Zo ziet u precies wat elke lead wil. Als u bijvoorbeeld antivirusoplossingen verkoopt en de ene lead wil een oplossing voor een corporate bedrijf met kantoren in verschillende landen, terwijl de andere op zoek is naar een antivirusoplossing voor een MKB-bedrijf, zou het geen zin hebben om dezelfde informatie naar beide leads te sturen. Met e-mailmarketing automatisering kunt u er echter voor zorgen dat elke lead inhoud ontvangt die specifiek op zijn behoeften is afgestemd.

E-mail marketing automation: mogelijkheden

Met e-mailmarketing automatisering kunt u niet alleen gepersonaliseerde inhoud sturen naar leads waarvan u het e-mailadres heeft, maar ook het succes van uw campagnes bijhouden. De voordelen zijn duidelijk wanneer u de resultaten van andere bedrijven bekijkt. Zo steeg het conversiepercentage gemiddeld met bijna 50% bij bedrijven die gebruik maakten van gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mailmarketing. In minder dan een jaar tijd zagen sommige Amerikaanse bedrijven hun rendement met 10% stijgen.

Met Digiso kunt u uw relatie met potentiële klanten verbeteren en ongelooflijke resultaten boeken. Hoewel persoonlijke e-mailmarketing kan aanvoelen als veel werk, bespaart Digiso u tijd en moeite. U heeft een overzicht van al uw campagnes voor uw gemoedsrust, plus geautomatiseerde drip-campagnes om leads op te warmen en hun interesse te vergroten – probeer het vandaag nog.

Mailinglijsten segmenteren

Met e-mailmarketing automatisering kunt u aangepaste lijsten maken op basis van verschillende parameters. U kunt uw lijst bijvoorbeeld segmenteren op basis van abonnee activiteit of gegevens uit uw CRM-systeem (zoals aankoopgeschiedenis, laatste aankoop, leadfase, enz.).

Met dit aanpassingsniveau kunt u zeer gerichte e-mailmarketingcampagnes uitrollen die de verkoop stimuleren en de betrokkenheid vergroten.

Zet leads om in klanten

E-mailen is de beste manier om potentiële klanten geïnteresseerd te houden, en te voeden met inhoud die hen zal omzetten in leads voor de verkoop. Bovendien worden alle saaie taken automatisch afgehandeld, zodat u uw energie ergens anders op kunt richten.

Blijf in contact met leads en bestaande klanten

Met e-mailmarketing automatisering kunt u zien hoe vaak lezers op bepaalde links of onderwerpen in uw e-mails klikken. Zo kunt u nagaan welke inhoud het meest succesvol is. U kunt ook zien hoe lang iemand een e-mail leest, zodat u weet welke lengte optimaal is voor toekomstige correspondentie.

Meer weten?

Bij Digiso begrijpen we dat automatisering van e-mailmarketing van vitaal belang is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij uitgebreide diensten om u te helpen slagen.

E-mail marketing automation kan u helpen verschillende doelen te bereiken, zoals het genereren van nieuwe leads, websiteverkeer en het vergroten van de naamsbekendheid. Met marketingautomatisering kunt u campagnes opzetten en automatiseren die mensen via verschillende kanalen bereiken.

E-mailmarketing automatisering kan u helpen uw mailinglijst te segmenteren, zodat u elke lead target met gepersonaliseerde content. Bovendien bespaart Digiso u tijd en moeite door uw e-mail marketingtaken te automatiseren. Automatisering van e-mailmarketing kan u helpen leads om te zetten in klanten en bestaande klanten betrokken te houden. Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen slagen, neem vandaag nog contact met ons op.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft