Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van deze website. Door het gebruik van deze website accepteert u deze disclaimer. De informatie op deze website, inclusief deze disclaimer, kan wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen.

Aansprakelijkheid

We doen ons uiterste best om alle informatie op deze website zo actueel en foutloos mogelijk weer te geven. Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen. Beslissingen die u neemt op basis van informatie op deze website zijn voor uw eigen rekening en risico.

Rechten

Wij behouden alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot deze website. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van deze website.

Deze website en/of alles wat op deze website is weergegeven mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van deze website overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.