Cursus website maken voor beginners

Vandaag de dag is een website niet meer weg te denken. Het bepaalt mede het succes van uw onderneming. De webdesigners van Digiso bieden daarom een cursus website bouwen aan in WordPress. Vraag nu uw cursus aan en leer binnen 2 dagen een professionele website bouwen.

Vraag uw cursus aan

Binnen 24 uur bellen wij u op om de mogelijkheden te bespreken

Vraag uw cursus aan

Binnen 24 uur bellen wij u op om de mogelijkheden te bespreken

Cursus website maken voor beginners

Een goede website is de basis voor succes. Meer dan ooit zoeken potentiële klanten naar uw producten of diensten via het internet. Dit biedt natuurlijk veel kansen. Toch zien wij dat veel websites verbeterd kunnen worden. De webdesigners van Digiso maken websites die succes behalen. Door de jaren heen hebben wij gezien wat wel en niet werkt. Deze kennis willen wij graag delen en u helpen bij het maken van uw eigen website door middel van onze cursus. Na deze cursus kunt u andere bedrijven en mensen helpen bij het maken van hun website. U kan zelfs u werk hier van maken. Hoe tof?

Wij maken professionele website in WordPress. Deze cursus is daarom gericht op websites leren maken in WordPress.

Heeft u altijd al websites leren maken? Dan is dit uw kans, binnen twee dagen kunt u geweldige websites maken in WordPress. Wacht niet langer en vraag dan direct een cursus website maken aan.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Vraag vandaag nog de cursus website maken aan. Wij bellen u binnen 24 uur op, hierin stellen wij ons voor en spreken wij datums, tijdstippen en locatie met u af. 

Niet langer wachten? Cursus aanvragen doet u hier

Voor wie is een cursus website maken voor beginners bedoeld?

Het hebben van een website biedt kansen in deze digitale tijdperk. Via een website kunt u uw producten en diensten promoten. U kan op deze manier nieuwe klanten aantrekken. Ook kan uw website als informatiepunt dienen voor uw bestaande klanten. Kortom, uw website kan dienen voor meerdere doelen.

Zoals eerder aangegeven leren wij uw websites bouwen in WordPress. Waarom? WordPress is het meest gebruiksvriendelijke systeem om websites in te bouwen. In deze cursus werken wij met de tool Elementor. Dit is een slimme websitebouwer. Het is even wennen, maar na een tijdje krijgt u hier handigheid in. Het werkt met een drag-en-drop systeem en kent ongekende functionaliteiten.

Deze cursus is zowel bedoeld voor particulieren als bedrijven:

  • Bedrijven die online zichtbaar willen worden
  • Bedrijven die hun bedrijf online willen laten groeien
  • Particulieren die hun hobby willen uitvoeren
  • Particulieren die gewoon een website willen maken
  • Particulieren/bedrijven die in de toekomst websites willen maken voor derden

Wat kost de cursus website maken voor beginners?

Wanneer u een website kunt maken, dan kan u veel kanten op. U kan bijvoorbeeld websites gaan maken voor bedrijven of andere mensen en hier een vergoeding voor vragen. Als het ware kan u dus hier uw werk van maken. Combineer het met het specialiseren in online marketing en u heeft een goed verhaal richting uw klant. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u puur zelf websites wilt leren maken als hobby. Hoe dan ook, een website leren maken is waardevol.

Digiso staat bekend om haar vriendelijke prijzen voor onze cursisten. Wij houden van kennis delen en andere mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Informatie en prijs cursus website maken
Hieronder volgt alle informatie over de cursus website maken.

Duur
Onze cursus website maken heeft een duur van twee dagen. Per dag geven wij 4 uur les.

Materiaal
Wij geven u toegang tot onze webtool Elementor (t.w.v. € 49 per jaar voor één site). Tevens geven wij u een stapsgewijze digitale handleiding mee. Deze handleiding bestaat uit instructievideo’s die u altijd terug kan zien.

Aantal cursisten
Dit is zowel een individuele-als een groepscursus. Dat wil zeggen dat u een 1-op-1 cursus kan aanvragen of in groepsvorm. Het maximum aantal cursisten voor de groep is 10 personen.

Prijs
Er zijn twee soorten cursussen, een 1-op-1 cursus en een groepscursus. De prijs voor een 1-op-1 cursus bedraagt € 849 exclusief BTW. De prijs voor een groepscursus bedraagt € 549 exclusief BTW per persoon. Minimum aantal cursisten bij de groepscursus zijn twee personen.

Lestijden en datums
Als u een aanvraag doet nemen wij contact met u op om datums in te plannen met lestijden.

Locatie
Er zijn meerdere mogelijkheden;
– Op locatie bij ons
– Op locatie bij u
– Digitaal

Wilt u websites leren maken? Vraag dan direct een cursus website maken aan.

Waarom zelf een website leren maken?

Websites zijn de afgelopen jaren erg belangrijk worden. Dan vraagt u zich wellicht af waarom dat zo is. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden van fysiek naar digitaal. Dit is de voornaamste hoofdreden waarom het leren maken van websites een slim idee is. Hiernaast zijn er nog een tal van andere redenen waarom zelf websites leren maken nuttig is. Wij benoemen de belangrijkste. U wilt idealiter zelf een website leren bouwen om de volgende redenen:

Onafhankelijkheid
Als u zelf websites kunt maken, dan bent u minder afhankelijk van andere webdesign bureaus. Dat geeft een gevoel van vrijheid en bespaart u kosten.

Kennis
Als u een website leert maken, dan doet u kennis op. U krijgt meer verstand van webdesigns en bepaalde termen die wij gebruiken als het gaat om websites maken.

Nieuwe skill
Door het leren maken van websites, bouwt u een nieuwe skill op. U kunt als het ware ook websites gaan maken voor andere mensen of bedrijven.

Besparen van kosten
Een website laten maken kost vaak veel tijd en geld. U moet het webdesign bureau uw wensen vertellen en vervolgens maken zij de vertaalslag in het webdesign. Daarnaast is het laten maken van een website niet goedkoop. Door zelf websites te leren maken, kunt u het geld aan andere zaken besteden.

Een goed gevoel
Iets nieuws leren geeft ons vaak een goed gevoel. Zo ook met het leren maken van websites. Je voelt je productief en dat voelt fijn.

Kennis doorgeven
U kunt de opgedane kennis uit de cursus doorgeven aan andere mensen. Zo bieden wij met z’n alle waarde voor elkaar.

Aanmelden voor cursus website maken
Meld u hieronder aan

De voordelen van een cursus website maken voor beginners door Digiso

Wij willen met door middel van het aanbieden van de cursus website maken u een uitstekende ervaring bieden, zodat u weet hoe websites leert maken. Wij hebben door de loop der tijd onze cursus geoptimaliseerd, zodat wij u een fijne cursus kunnen aanbieden.

1) Wij leggen alles goed uit op een rustige manier, zodat u het goed kan volgen
2) Alle onderdelen – van A tot Z – worden besproken
3) Wij geven u een digitale handleiding mee met handige video’s
4) De cursus is niet lang, binnen twee dagen kan u websites maken
5) U kan gerust vragen stellen tussendoor
6) Wij leggen het gerust meerdere keren uit indien gewenst

Ik wil een website leren maken, waar meld ik mij aan?

Bent u enthousiast geworden voor de cursus website maken en wilt u zich aanmelden? Het is een slim idee om deze cursus te volgen. Wij leren u alles met betrekking tot het maken van professionele websites. Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring. Wij hebben diverse websites gemaakt voor bedrijven. De opgedane kennis delen wij graag met u. Zien wij u snel?

Eventuele voorbereidingen voordat u start met de cursus website maken voor beginners

Het doel van de cursus is dat u snel professionele websites leert maken in WordPress. Om een vliegende start te maken, kunt u alvast eventuele voorbereidingen treffen. Hieronder geven wij stapsgewijs aan welke voorbereidingen u eventueel kan nemen.

Kies alvast een domeinnaam
Een domeinnaam geeft uw ‘identiteit’ weer op het internet, zowel voor personen als bedrijven. Kies een pakkend domeinnaam dat aansluit bij hetgeen dat u wilt gaan doen. U kan gemakkelijk kijken of de domeinnaam nog beschikbaar is. Dit kan u doen door bij een domeinprovider een domein te zoeken. Vervolgens kunt u kijken of deze beschikbaar of bezet is.

Kies een hostingprovider
Na het kiezen van een domeinnaam, moet u ook een hosting kiezen. Een hosting zorgt ervoor dat er webruimte wordt gekoppeld aan uw domeinnaam. Zorg er wel voor dat het een WordPress installatie bevat. Dit is noodzakelijk voor het maken van uw website.

Lukt het niet om deze voorbereidingen te treffen en wilt u het liever samen doen tijdens de cursus? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Aan het begin van de cursus kunnen wij dit samen gaan regelen.

Wilt u deelnemen aan de cursus website maken voor beginners

Wilt u websites leren maken door een professioneel webdesign bureau? De webdesigners van Digiso staan voor u klaar. Bij ons kunt u gemakkelijk een cursus aanvragen. Wij geven 1-op-1 cursussen en groepscursussen.

Heeft u speciale wensen voor de cursus? Laat het ons weten, zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de cursus. U zit bij een webdesign bureau dat over alle expertise beschikt om u te leren hoe u een website bouwt en dit tot een succes maakt.

Cursus aanvragen

Meld u aan voor de cursus website maken. Binnen 24 uur ontvangt u reactie van ons. Voor 1-op-1 cursus bedraagt de prijs € 849 exclusief BTW. Voor groepscursussen is de prijs persoon € 549 exclusief BTW.

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft