Wat zijn campagnetypes?

Wat zijn campagnetypes?

Campagnetypes verwijzen naar de verschillende manieren waarop een marketing- of reclamecampagne kan worden gestructureerd. Verschillende campagnes zijn ontworpen voor verschillende doeleinden, zoals het stimuleren van de verkoop, het verhogen van het websiteverkeer of het lanceren van een nieuw product. Gebruikelijke soorten campagnes zijn

traditionele media (zoals televisiereclame), digitale reclame via platforms zoals Google Ads en Facebook Ads, e-mail/direct mail campagnes en promotionele evenementen. Afhankelijk van uw doelstellingen en budget kan het juiste type campagne u helpen de gewenste resultaten te bereiken Naast de meer traditionele soorten campagnes zijn er ook nieuwere vormen van marketing die de laatste jaren aan populariteit hebben gewonnen. Deze omvatten content marketing, influencer marketing, video advertising en social media campagnes. Al deze strategieën bieden unieke kansen voor bedrijven om nieuwe markten te bereiken en hun doelgroepen op creatieve manieren te betrekken.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft