Wat is WordPress?

Wat is WordPress?

WordPress is een geweldig Content Management Systeem voor iedereen die op een eenvoudige manier een website wil bouwen en onderhouden. U kunt het overal voor gebruiken, van het maken van een eenvoudige blog tot het beheren van complexere websites. WordPress is sterk veranderd sinds het voor het eerst werd opgericht als blogplatform. Nu zijn er duizenden thema’s en plugins beschikbaar waarmee u uw site precies kunt aanpassen zoals u dat wilt.

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem om websites, blogs en online winkels te beheren zonder dat daarvoor uitgebreide technische kennis nodig is. Hoewel WordPress de programmeertaal PHP gebruikt, hoeven gebruikers zelf geen code te schrijven als ze een website met WordPress willen maken.

Omdat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is, is het een populair hulpmiddel voor het maken van websites geworden, dat meer dan 30 procent van alle websites op het internet omvat.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft