Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding?

Het verkrijgen van links van andere websites die verwijzen naar uw eigen website wordt linkbuilding genoemd, wat tot doel heeft meer bezoekers naar uw website te brengen

Backlinks zijn niet alleen goed voor meer verkeer, maar ook essentieel voor de vindbaarheid in Google. De zoekmachine ziet de links die naar uw site verwijzen als stemmen en rangschikt sites met meer backlinks net zo hoger. Met andere woorden, door voldoende kwalitatieve backlinks te hebben, kunt u uw kansen vergroten om hoger te verschijnen op relevante SERP’s.

Zoekmachines beoordelen de kwaliteit van uw website op basis van het aantal andere websites dat ernaar linkt. Dit komt omdat elke website gelinkt is aan elke andere website op het internet en zo één groot net vormt. Linkbuilding beschrijft het proces van het verkrijgen van links van hoge kwaliteit van andere bronnen, die fungeren als een stem voor uw site. Hoe meer stemmen (links) u heeft, hoe hoger in de zoekresultaten uw site zal verschijnen.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Kies uit één van onze diensten

Alle campagnetypen

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft

Gerealiseerde resultaten voor bedrijven

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft