Wat betekent internet marketing?

Wat betekent internet marketing?

Internetmarketing, ook wel online of web marketing genoemd, is een term die alle marketingmethoden omvat die via het internet verlopen. Het valt onder digitale marketing, maar niet elke vorm van digitale marketing vereist het gebruik van internet. De twee termen zijn verwant maar verschillend van elkaar. Adverteerders gebruiken internetmarketing om potentiële klanten aan te spreken, en het is een ongelooflijke manier om uw online aanwezigheid te stimuleren. U kunt internet marketing strategieën toepassen zoals het verkopen van goederen, het verlenen van diensten, het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van lezers en abonnees en nog veel meer.

De voordelen van internet marketing

Nog niet zo lang geleden werd de meeste marketing offline gedaan. U kocht een advertentie in de krant, huurde iemand in om flyers uit te delen of ging zelf rondhangen om flyers uit te delen. Dit kon duur worden en was niet altijd effectief. Bovendien had u niet veel controle over wie uw boodschap zag. Internetmarketing is anders. Het is goedkoper, doelgerichter en gemakkelijker om de resultaten bij te houden.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Kies uit één van onze diensten

Alle campagnetypen

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft

Gerealiseerde resultaten voor bedrijven

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft