Wat betekent FAQ?

Wat betekent FAQ?

FAQ betekent Frequently Asked Questions, en deze pagina is bedoeld om vragen te beantwoorden die vaak door klanten of bezoekers van de website worden gesteld. Naast antwoorden kan op deze pagina allerlei informatie worden gedeeld.

Wat is FAQ?

Wanneer een bedrijf of organisatie regelmatig vragen krijgt van (potentiële) klanten en andere bezoekers, beginnen soortgelijke vragen vaak op te duiken. In plaats van herhaaldelijk dezelfde vragen te beantwoorden, is het efficiënter om deze vragen met hun antwoorden op de website te vermelden. Daartoe maken bedrijven vaak een FAQ of Frequently Asked Questions-pagina. De uitdrukking “veelgestelde vragen”, of FAQ, is zo populair dat de meeste mensen de betekenis ervan begrijpen zodra ze hem zien. Maar wanneer een vraag daadwerkelijk vaak wordt gesteld, is een eenvoudig antwoord op een FAQ-pagina misschien niet voldoende. Dit kan wijzen op een groter probleem, zoals slechte communicatie of onjuiste informatie. In dat geval moet het probleem worden opgelost in plaats van alleen maar beantwoord.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft