Waar staat UX voor?

Waar staat UX voor?

UX heeft betrekking op de gebruikerservaring, of hoe iemand een product gebruikt en ervaart. Als het gaat om design, richten UX Designers zich op het creëren van de beste ervaring voor de eindgebruiker. Dit kan betrekking hebben op websites, apps of zelfs producten zoals telefoons!

Een “user experience designer” moet ervoor zorgen dat aan de belangen van een klant wordt voldaan en zal het product zo nodig aanpassen. Een doel van UX-ontwerp is het creëren van een positieve ervaring voor de gebruiker van begin tot eind, wat alles kan omvatten van het bewust worden van het product tot het aanbevelen ervan aan vrienden. Omdat ze aan het grote geheel denken, kunnen UX-ontwerpers ervoor zorgen dat een product bruikbaar is. Daarom is het belangrijk om een UX-ontwerper te betrekken bij elke stap van het creëren van een nieuw product: van het bedenken van initiële strategieën tot het optimaliseren en oplossen van problemen na de oplevering.

Gratis afspraak maken

Heeft u hulp nodig met uw online marketing campagnes of website/webshop? Laten wij samen dan kosteloos en vrijblijvend de mogelijkheden besprekenen.

Deel deze blog

Marketing automation

Affiliate marketing

Internet marketing

Zoekwoorden onderzoek

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft