Leads genereren

Meer potentiële klanten aantrekken? Dan is leadgeneratie de oplossing. Benieuwd hoe u meer leads kan genereren? De leadgeneratie specialisten van Digiso helpen u graag.

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een leadgeneratie specialist u op

Gratis afspraak maken

Binnen 24 uur belt een leadgeneratie specialist u op

Hulp nodig bij leads genereren?

De term “lead generation” wordt gebruikt om het proces van het aantrekken van potentiële klanten te beschrijven. Een lead moet worden “opgeleid” over het probleem dat uw product of dienst oplost. Met andere woorden, u wilt interesse wekken en hen tot actie aanzetten.

Er zijn een paar verschillende manieren om leads te genereren. Een voorbeeld is een outbound methode waarbij u een potentiële klant probeert te overtuigen met online advertenties of een soort digitale marketingcampagne.

Een inbound marketingmethode houdt in dat de juiste content op het juiste moment aan het juiste publiek wordt aangeboden. Bijvoorbeeld, mensen naar uw website krijgen via SEO-geoptimaliseerde content en ze daar een whitepaper laten downloaden. Bij leadgeneratie is het de bedoeling dat websitebezoekers zich kenbaar maken door hun contactgegevens op uw website achter te laten. Zonder die gegevens blijven het anonieme bezoekers.

Inbound marketing en outbound marketing hebben beide hun voordelen, maar wij geven de voorkeur aan een gemengde aanpak van de twee, zodat u onmiddellijk resultaat kunt boeken. Welke leadgeneratie strategie het beste is voor uw bedrijf hangt echter af van wat u nodig hebt.

Kennismaken met Digiso

Het team van Digiso hecht veel waarde aan haar klanten. Bij ons staat u centraal en houden wij van heldere communicatie. Wij zijn meedenkend, proactief en handelen transparant. Wij helpen u graag met leadgeneratie. Maak een afspraak en één van onze leadgeneratie specialisten belt u binnen 24 uur op. Samen de mogelijkheden bespreken? Wij kijken ernaar uit. Maak kosteloos een afspraak en genereer meer leads met hulp van Digiso.

Meer leads genereren met Digiso

Hoewel alle bedrijven meer leads willen, is het succesvol binnenhalen ervan een ander verhaal. Digiso is een team van professionals dat kan helpen uw visie om te zetten in realiteit. Als B2B leadgeneratiebureau helpen wij u bij het gebruik van verschillende kanalen om leads te genereren, waardoor het aantal totale leads toeneemt en de kwaliteit van de verkoopafdeling wordt gewaarborgd. Met de nadruk op inbound methodologie, begint het proces natuurlijker omdat het door de lead zelf wordt geïnitieerd wanneer zij op zoek zijn naar informatie of oplossingen. Dus om het samen te vatten; wij brengen u meer verkeer, leads van hogere kwaliteit, en hogere verkoopcijfers in het algemeen.

Wij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in B2B leadgeneratie. Wij nemen een datagestuurde marketingstrategie en vertalen die naar een plan voor het genereren van leads. Inbound marketing wordt te vaak gedaan op basis van ‘buikgevoel’ in plaats van echt te kijken naar de behoeften van de klant. Door leadgeneratie data-gedreven aan te pakken, weet u wat werkt en wat niet werkt. Zoals gezegd is leadgeneratie zeer interessant voor B2B-bedrijven vanwege het complexe koopproces.

Onze klanten hebben vaak complexe vraagstukken en daarom werken wij graag nauw met hen samen. De klant is immers de expert op het gebied van zijn producten en diensten. Wij geloven dat samenwerking met onze klanten essentieel is voor succesvolle leadgeneratie.

Onze leadgeneratie diensten

In wezen gaat het bij leadgeneratie om het genereren van kwaliteitsleads en het vullen van uw verkooppijplijn. Er zijn echter veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Hier bij Data Driven Marketing geloven wij in een datagestuurde marketingstrategie die zich vertaalt in concrete, uitvoerbare stappen. Wij weten precies wat er nodig is om online leadgeneratiecampagnes tot een succes te maken, en wij kunnen u bij elke stap ondersteunen – van strategische planning tot uitvoering. Met onze jarenlange ervaring zijn onze specialisten meer dan gekwalificeerd om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Wij bieden hulp bij:

  • De vereiste verantwoordelijkheden van de functie zijn als volgt;
  • Het definiëren van lead lifecycles en het ontwikkelen van een buyer persona;
  • Gebruik zowel organische methoden, zoals SEO, als betaalde middelen, zoals SEA, om leads te genereren;
  • Deze leads beheren;
  • Campagne prestaties bijhouden met behulp van marketing funnels, en meer.

Gratis Afspraak maken

Kosteloos de mogelijkheden bespreken? Vul het formulier in en één van onze leadgeneratie specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op. 

Meer over Digiso

Digiso is een full-service online marketingbureau dat haar bestaansrecht ontleent aan diensten als Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Webdesign en nog veel meer. Eigenlijk alles wat met online marketing en webdesign te maken heeft. Door onze jarenlange ervaring met online marketing en het maken van websites/webshops, hebben wij flink wat autoriteit kunnen opbouwen. Dit gebruiken wij in onze alledaagse werkzaamheden om onze klanten op een excellente manier te kunnen bedienen voor de best mogelijke resultaten. 

Digiso staat bekend om haar hands-on mentaliteit. Wij praten niet veel, maar doen gewoon. Wij helpen bedrijven die niet beschikken over de expertise om de online kanalen in goede banen te leiden. Zelf intern die expertise organiseren in de organisatie is vaak een tijdrovende klus. Om die reden kiezen bedrijven vaak om haar marketing uit te besteden. Dit is precies waarom Digiso bestaat!

Waar wij u nog meer bij kunnen helpen

Benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Wij bieden een scala van diensten aan.

Mogelijkheden bespreken

Onze leadgeneratie specialisten staan u graag te woord

Blogs

Lees alles over de nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap en over webdesign.

Display, shopping, search, performance max, discovery, video, en youtube (alle campagnetypen in Google Ads)

Conversiegericht, snelle laadtijden, SEO-optimised en unieke interactieve designs anno 2023

Omzetgerichte webshops, speciaal ingericht voor Google en platform marketing 

Contact & Support

Wij zijn elke dag bereikbaar, ook in weekenden

085 - 080 54 57

Kies uit één van onze diensten

Meer halen uit Google Ads

Online marketing mix voor succes

Unieke conversiegerichte websites

Webshops die uw omzet een boost geeft